ספרו לנו

מיטללל

New member
ספרו לנו

על ההורים הכי זוועתיים שהיו אי פעם לאחד מבני\בנות הזוג שלכם... מה הם עשו.. איך הגבתם... איך הבני זוג הגיבו... אחת לתמיד, ובאופן לא מייצג... [הדגש| מי יותר זוועה, אבא או אמא? של בנים או של בנות? ואיך מתמודדים עם זה?

היתה לי חברה

שאמא שלה לא הרשתה לי לישון איתה באותו חדר... לא שזה עזר ההפרדה הזאתי, לפעמים היא היתה באה לחדר שלי או שאני לשלה... מאוד לא אפקטיבי
אבל בכללית- הורים ממש אוהבים אותי כך שלא נתקלתי בבעיות חוץ מהפעם הזאת.

Anna Karenina

New member
אחחח...הזדמנות להעלות נשכחות..

היה לי חבר שאבא שלו היה סיוט עלי אדמות..כל פעם שהוא היה רואה אותי, הוא היה נועץ בי מין מבט זימה כזה, (משהו כמו:"נו, אז איך הבן שלי? תותח, אהה..??)
ובאופן כללי, הוא היה מגיע לחדר של הבן שלו בערך כל חמש דקות. לא שעשינו משהו הסטרי, שלא תפתחו מחשבות...אבל זה היה פשוט מחריד. הטיפוס הכי מעיק שנתקלתי בו אי פעם...

HyPeR SoNiC

New member
חחחח אילו זכרונות עלו לי לראש עכשיו

הייתה לי חברה עם הורים גרושים, שגרה עם אמא שלה..... היא הייתה רוסיה ואמא שלה לא ידעה כמעט מילה בעברית...... אז כל פעם שהיא הייתה מדברת אלי היא הייתה מברברת שעה ברוסית ומוציאה מילה או 2 בעברית..... זה היה די מצחיק...... אבל מה שהיה הכי גרוע, זה שהחבר שלה היה המאמן שלי מהאתלטיקה!!! חחחחחח הוא היה מדבר איתי על החברה שלי באימונים, ופעם אחת אחרי שנפרדנו, היה לנו ריב ענק על כל מה שהיה..... אז הוא צלצל אלי והתחיל להרצות לי שגבר לא מתנהג ככה ושהוא לא רוצה בעיות אישיות עם הספורטאים שלו... ושאני צריך להתנצל פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואט דה פאק!?!?!?

Anna Karenina

New member
בהחלט מפחיד..../images/Emo153.gif

אבל לא כמו שלי...
סתם, סתם..השפעת עלתה לי לראש.

לי האמת אף פעם

לא היו בעיות עם ההורים של בן הזוג. עם האמא של האקס היו לי יחסים ממש טובים....היה לי אפילו מפתח לבית שלהם משלי והיה קטרה שהייתי באה אליהם הבייתה אחרי הלימודים ואמא שלו הייתה בבית והייתי יושבת איתה לאכול צהריים ולדבר....זה היה ממש נחמד,היא ממש אהבה אותי. עם האמא של החבר הנוכחי זה גם ככה....(טוב גם בגלל שהיא מכירה אותי מגיל ממש ממש קטן-כי אני החברה הכי טובה של הבת שלה כבר שנים...) ואם כבר הורים זוועתים.... עם האקס היו לי מזה צרות עם ההורים שלי,הם פשוט לא סבלו אותו,ממש קיללו אותו בבית וזה ממש פגע בי.... אבא שלי אפילו איים פעם שהוא ירביץ לו.... איזה תקופה נוראית זאת הייתה,כמה לחץ. אבל העיקר שזה כבר עבר.... ועכשיו הכל טופי.

אורית15

New member
../images/Emo3.gif

היה לי פעם איזה חבר, ואמא שלי שמקפידה על שעת חזרה, אמרה לי לחזור באיזה שעה מסוימת, אז באמת חזרתי בשעה הזאת, רק שלא נכנסתי הביתה, הלכתי עם החבר לחצר (שבבית- בית קרקע) סתם לשבת שמה חיחי ואז אני נכנסת הביתה, איתו, ואמא שלי בהסטריה "איפה היית?! מה את חושבת שאת עושה?!" ואת זה אני בחיים לא ישכח- היא ממש בכתה והכול, והחבר ליידי, והיא מוציאה את כל העצבים עליו ואז הוא מסכן, נבהל אמר ביי והלך והיא התחילה לצעוק לאבא שלי "תפוס אותו!!!" חח עכשיו זה מצחיק, אבל אני זוכרת שבאותו הרגע, חשבתי שהם אשכרה יתחילו מכות או משהו מזל שאבא שלי אם קצת יותר היגיון מאמא ולא רדף אחריו.. מקרה שני, זה שאני באתי פעם ראשונה לבית של חבר שלי, פגשתי את האבא.. בחור נחמד דיברנו קצת.. בלה בלה.. האמא נכנסת- הרגשתי כאילו אני על חקירה! מתחילה לשאול אותי מה הציונים שלי (שלא כל כך טובים:/), באיזה כיתה אני לומדת, מה התחביבים שלי.. בעעע אבל אח"כ צוחקים על זה, אז חפיף:)

למעלה