ספרו על אפקט הקינון שלכן

• פותח הנושא mise
  • פורסם בתאריך

mise

New member
ספרו על אפקט הקינון שלכן ../images/Emo82.gif

דחף בלתי נשלט להכין כמויות אוכל ולהקפיא? התנפלות רבתי על הבית לסדר ונקיון שלא היה כמוהו? מה עבר עליכן ברגעים/שעות/ימים/שבועות לפני הלידה מבחינת ההכנות האינטואיטיביות?

mise

New member
חיכיתי, חיכיתי והוא לא בא.

חיכיתי לאפקט הקינון הזה כל ההריון. איך דמיינתי אותי עוברת על כל הבית כבמטה קסמים, מדלגת כמו תיש קטן ומנקה כל פינה, מנצחת במטבח על הכיריים והתנור, מכינה כמויות אוכל אדירות ומקפיאה. כלום. הייתי בטטה. בקושי זזתי. רק חלמתי על אפקט הקינון הזה ובכל פעם שצנחתי למיטה לישון התפנקתי על דמיונות של עצמי מנקה, מסדרת,מבשלת ואופה. עד שפשוט, יום אחד, כבר כ"כ רציתי ללדת, אמרתי בליבי (זה היה מושכל לגמרי, ממש לא אינטואיטיבי..) - אם לא אנקה, לא אסדר, איך הוא יבוא? אז ניקיתי (קצת, לא צריך להגזים. הבדל שמים וארץ בין עולם החלומות שלי למציאות), סידרתי, החלפתי מצעים במיטה למצעים לבנים, שאבתי, 'עשיתי' אבק וכו' וזהו. כל זה אחרי שחזרתי מהראבוטה. נפלתי שדודה למיטה בחצות וחצי. התהפכתי פה ושם, שלחתי SMSים לבעלי שהיה בחדר השני ושוב נרדמתי. ב - 03:15 התעוררתי עם ירידת מים. וכך התחילה הלידה. כשהשכבתי את הקטנה על המצעים הנקיים חשבתי בליבי "איזה מזל שהחלפתי מצעים!"

סטיוויה

New member
אוהו.....

אני בערך חודשיים לפני הלידה מנקה את הבית בטירוף. הפעם האחרונה כבר ווירתי מראש על פרוייקטים והבאתי מישהי שתנקה במקומי את כל המדפים הגבוהים והפינות האפולת. אבל בערך משבוע 36 כל יומיים ספונג'ה ואז אומרת לעצמי "אם אלד היום זה יהיה מושלם". מסדרת ארונות,מעיפה דברים מהבית,מסדרת בחצר... ביום הלידה הוצאתי את בעלי והבנים מהבית,שטפתי ומירקתי שירותים וכיור באמבטיה. דווקא להכין כמויות אוכל לא היה לי כוח. אבל יום לפני העוגה הכנתי פאי מעולה ואחרי הלידה זה השתלם לי (-;

mise

New member
איזה כיף לך..אני ירוקה..../images/Emo153.gif

חלום כזה קינון...

אולי אפשר להזמין אותך בהריון הבא../images/Emo35.gif

אשמח מאוד מאוד אם תקנני קצת אצלי. אני חתומה על הפטנט "קינון וירטואלי", אני מדיימנת מה וכמה צריך לסדר (הכל והרבה) אבל גם לזוז? הגזמת. בהריון החמישי בשבוע 36 פתאום התחלטי באטרף לסדר את הספרייה. החצי שלי (שלמעשה, כלל לא ידעתי שיודע שיש דבר כזה קינון, הרי אצלנו בבית אין) ממש נלחץ, חשב שאני עוד רגע יולדת. בסוף לקח עוד שבועיים והוא נשם לרווחה.

זה בערך החלום הרטוב של בעלי...

יצר קינון אצלי שווה ערך לחזון אחרית הימים. בעיקר אם זה מערב נקיון יסודי של הבית- בישולים עוד באים בחשבון ואני גם נהנית מזה אבל לנקות... אוי רק המחשבה מעבירה בי גל חום.

סטיוויה

New member
שתבינו לאיזה דרגות פאתטיות הגעתי

חודש לפני הלידה הבן הקטן שלי התחיל ללכת לכמה שעות בבוקר למשפחתון קטן. אני הגעתי הביתה ונכנסתי לכזה הייפר רק מעצם העובדה שאני יכולה לנקות בלי הפרעות. את כל הפנטזיות הרטובות שלי על נקיון שלא מימשתי שנתיים לפחות-הוצאתי ביומיים :p

mise

New member
רגע, אז יש לי שאלה..

אני רוצה ניחושון קטן: יכול להיות שאת גם מינימליסטית מבחינת עיצוב הבית?

גורמיץ

New member
אני כזאת בלאגניסטית

שעד היום אני לא מאמינה איך בפרץ אחד של קינון מצאתי את עצמי באמצע הלילה חמושה ביד אחת בסמרטוט עם ניחוח אקונומי וביד השנייה מברשת שיניים (???)ופשוט התאבדתי על המאוורר. קריפייי!!!!

mise

New member
../images/Emo13.gif זה היה מאוד פשוט לנחש.

אנשים שאוהבים "נקיון בעיניים" מבחינת עיצוב הבית (שזה העיצוב המינימליסטי), אוהבים גם שיהיה נקי על אמת.

באמת?

מבחינתי - בית מלא פיצ'פקעס בא עם רצפה מבריקה. (שניהם משהו שאף פעם לא יהיה לי...)

mise

New member
זה לא חכמה כשיש ילדים קטנים!!

ועוד בגילאים שלך (שניים באותו גיל
) כשהיית רווקה/נשואה ללא ילדים, הרצפה לא היתה נקיה? (לא מבריקה, אלא - נקיה). חוצמזה, בכל כלל יש יוצאים מן הכלל ולכל קטגוריה יש תתי קטגוריות, אבל לכל דבר יש הסבר הגיוני

סטיוויה

New member
דווקא אצלי להיפך

כשהייתי רווקה לפעמים הייתי מנקה פעם בחודשיים. בחיי. זאת אומרת,אף פעם לא הפריע לי שירותים מג'ויפים ורצפה מאובקת. דווקא מאז שיש לי ילדים וזוחלים יותר או יושבים ערומים בכל מקום אני יותר מקפידה לשטוף ולנקות שירותים. וגם אצלינו בבית מסתובבים בלי נעליים.חוק.בלאגן של צעצועים ושטויות מפוזרים בכל הבית זה יש תמיד אצלינו. אבל מתחת אני משתדלת שיהיה נקי...

Manty

New member
לא נכון!

בבית שלי אין כלום - לא ריהוט, לא קישוטים, לא כלום - רק רצפה, קירות ובאלאגן אחד גדול ביניהם!

עינבלית

New member
קינון ב../images/Emo126.gif../images/Emo34.gif מאתמול בלילה

קיננתי בארון החדש-ישן והנה תמונות של השלבים והתוצאה הסופית
אז אולי זה קינון מהסוג המוזר
אבל אני עוף מוזר- וככה זה נראה. 1. הארון לפני הקינון.

עינבלית

New member
הראשון שהגיע-אריה צהוב רעמה

בהזמנת הבכורה: "אריה צהוב, ג'ירפה, פיל סגול והיפותם (=היפופותם) כחול". כשהיא ישנה אני ציירתי וצבעתי...בהדרגה הארון התמלא חיים ובבוקר היא כבר סיפרה לחיות על הארון סיפורים.

למעלה