ספרטה מת :P
A A S S A S I N New member 7/8/07 #4 רק לי משהו פה נראה אידיוטי? הוא פורש בטענה שהמשחק כבר לא מאתגר אותו... אבל אם הוא רוצה אתגר אז למה הוא קנה בכסף את המדינה שלו במקום להשקיע כמו כולנו HUH
רק לי משהו פה נראה אידיוטי? הוא פורש בטענה שהמשחק כבר לא מאתגר אותו... אבל אם הוא רוצה אתגר אז למה הוא קנה בכסף את המדינה שלו במקום להשקיע כמו כולנו HUH
M MiTZi Shpitzi New member 7/8/07 #5 זה רק מחזק את הטענה שלי ש... שהוא לא באמת מתכנון לפרוש כמו שרבים פה חושבים. הוא פשוט מקדים תרופה למכה ולפני שנשמיד אותו עם מורדים, הוא מכר נשקים, חקר טכ' ויעביר את התומך לספרטה 2.
זה רק מחזק את הטענה שלי ש... שהוא לא באמת מתכנון לפרוש כמו שרבים פה חושבים. הוא פשוט מקדים תרופה למכה ולפני שנשמיד אותו עם מורדים, הוא מכר נשקים, חקר טכ' ויעביר את התומך לספרטה 2.
S shabtay12345 New member 7/8/07 #7 להפך! אסור לתקוף אותו! ככה אם נשמיד אותו הוא יעביר למדינה חדשה הכל ולא תדע מיזה או מה זה... אם הוא ישאר חלש ולמטה ולא יתנו לו גם לעלות... ד"א אם מוחקים מדינה אפשר להעביר תומך?!
להפך! אסור לתקוף אותו! ככה אם נשמיד אותו הוא יעביר למדינה חדשה הכל ולא תדע מיזה או מה זה... אם הוא ישאר חלש ולמטה ולא יתנו לו גם לעלות... ד"א אם מוחקים מדינה אפשר להעביר תומך?!
F freesoul21 New member 7/8/07 #9 אם תוקפים אותו הוא לא יכול למחוק את המדינה וככה לא יוכל להעביר תומך, אנחנו פשוט נתרכז בלהוריד טכנולוגיות ולא חיסול שלו
אם תוקפים אותו הוא לא יכול למחוק את המדינה וככה לא יוכל להעביר תומך, אנחנו פשוט נתרכז בלהוריד טכנולוגיות ולא חיסול שלו
K koneko90 New member 7/8/07 #10 בדקת או שאתה אומר סתם? אותם נשקים נשארו לו מלפני 4 ימים שהוא מכר.. סתם לא לדבר.. בכל מקרה, בסוף הוא כתב GOODBUY\=.. לדעתי אומר הכל..
בדקת או שאתה אומר סתם? אותם נשקים נשארו לו מלפני 4 ימים שהוא מכר.. סתם לא לדבר.. בכל מקרה, בסוף הוא כתב GOODBUY\=.. לדעתי אומר הכל..
M MiTZi Shpitzi New member 7/8/07 #11 כע ברור... הוא אמר שהוא הולך ואני כולי מאמין לו... נו, מתי תפסיקו כבר להיות כ"כ תמימים ?? אני מוכן לשים תומך לשנה על השולחן אם עוד חודש מקס' אין ספרטה 2 !
כע ברור... הוא אמר שהוא הולך ואני כולי מאמין לו... נו, מתי תפסיקו כבר להיות כ"כ תמימים ?? אני מוכן לשים תומך לשנה על השולחן אם עוד חודש מקס' אין ספרטה 2 !
K koneko90 New member 8/8/07 #12 אם כבר שים תומך במדינה שלי.. לא על השולחן. ANY WHO השוק לא זז.. זה מה שהוא מכר לפני 4 ימים ולא פונה כלום.. שיפרוש לא יפרוש לא מעניין אותי. צריך להוריד טכנולוגיה וזהו :/
אם כבר שים תומך במדינה שלי.. לא על השולחן. ANY WHO השוק לא זז.. זה מה שהוא מכר לפני 4 ימים ולא פונה כלום.. שיפרוש לא יפרוש לא מעניין אותי. צריך להוריד טכנולוגיה וזהו :/