ספריבס
יום שישי הייתי בטיב טעם ולמרות שלא תכננתי, נחה עיני על נתח משובח של עגל גרמני, העונה לשם "ברוסט חזה". אני לא ממש מבין בנתחי חזיר, אבל אני משער שאלו צלעות החזה. בעקבות כל ההודעות על הספריבס, החלטתי לקנות נתח של 2 ק"ג - סתם ככה לנסות. קראתי גם מתכונים באתרים אמריקאים והגעתי למסקנה שכולם מאוד דומים: מרינדה לכמה שעות, בישול ארוך בנייר כסף, השחמה בגריל תוך כדי משיחה ברוטב. זה הנתח שקניתי.
יום שישי הייתי בטיב טעם ולמרות שלא תכננתי, נחה עיני על נתח משובח של עגל גרמני, העונה לשם "ברוסט חזה". אני לא ממש מבין בנתחי חזיר, אבל אני משער שאלו צלעות החזה. בעקבות כל ההודעות על הספריבס, החלטתי לקנות נתח של 2 ק"ג - סתם ככה לנסות. קראתי גם מתכונים באתרים אמריקאים והגעתי למסקנה שכולם מאוד דומים: מרינדה לכמה שעות, בישול ארוך בנייר כסף, השחמה בגריל תוך כדי משיחה ברוטב. זה הנתח שקניתי.