ספריבס

Siren

New member
ספריבס

ניקנו צלעות חזיר שהושרו בשמן זית מלח ופלפל. התקבלה המלצה (מעובד טיב טעם) להכניס לתנור לחום גבוה ל-20 דקות (לאטימה?) ולאחר מכן לחום של 180 ל-40 דקות. לא יודע אם זה אני אבל אני רגיל לספריבס בגירסת ה"סוכריה על מקל" (מתוק ואדום!) והגירסה הזאת נשמעת לי קצת אנמית. אין לי שאלה מוגדרת, פשוט הייתי שמח לשמוע דעתכם ולקבל המלצות אם יש. תודה

ספייריבס או קוטלטים?

אם אלה אמנם ספייריבס, גם אני הייתי הולך על הסוכריה על מקל (אבל הייתי מוסיף איזשהו שמץ של חריפות - אתה תופתע כשתגלה שמעט חריפות תעצים את הטעמים האחרים). אגב, מה תורמת ההשריה? אם המדובר בקוטלטים יש הגיון בהמלצה שקיבלת, אבל שים לב לזמנים: הם מתאימים לקוטלטים עבים.

Siren

New member
ובכן

אין לי מושג! תוכל להסביר לי את ההבדל שבין ספריבס לקוטלטים?

וגם 60 מילים (לא כולל החתימה)

"ספריבס" הם ספייר-ריבס (spare ribs), הצלעות הארוכות שעליהן שכבה דקה של בשר. מתאימות לאפיה וצליה לא יבשה. קוטלטים (cutlets) אמורים להיות פרוסות מהסירליון (קצה המותן), ללא עצם. בארץ מכנים בשם זה את צלעות המותן (מהקצה השני של המותן, ועם העצם), מה שמכונה אצל הגויים loin chops. מתאימות לאפיה וצליה, הן יבשה והן לא יבשה. זהו. בדיוק שישים מילים. תספור.

Siren

New member
../images/Emo6.gif

ופריים ריבס זה אותו דבר רק של פרות?

פריים ריבס הן צלעות בית החזה

7 הצלעות המרכזיות, אם אינני טועה (בסה"כ יש 13)

המממ... תשובה מבלבלת

התכוונתי לכך שהפריים ריבס הן באדיבות הרפת. ספייר-ריבס, אגב, יש לחזיר בלבד, בעוד שקוטלטים יש הן לפרה והן לחזיר.

למעלה