ספריבס
ניקנו צלעות חזיר שהושרו בשמן זית מלח ופלפל. התקבלה המלצה (מעובד טיב טעם) להכניס לתנור לחום גבוה ל-20 דקות (לאטימה?) ולאחר מכן לחום של 180 ל-40 דקות. לא יודע אם זה אני אבל אני רגיל לספריבס בגירסת ה"סוכריה על מקל" (מתוק ואדום!) והגירסה הזאת נשמעת לי קצת אנמית. אין לי שאלה מוגדרת, פשוט הייתי שמח לשמוע דעתכם ולקבל המלצות אם יש. תודה
ניקנו צלעות חזיר שהושרו בשמן זית מלח ופלפל. התקבלה המלצה (מעובד טיב טעם) להכניס לתנור לחום גבוה ל-20 דקות (לאטימה?) ולאחר מכן לחום של 180 ל-40 דקות. לא יודע אם זה אני אבל אני רגיל לספריבס בגירסת ה"סוכריה על מקל" (מתוק ואדום!) והגירסה הזאת נשמעת לי קצת אנמית. אין לי שאלה מוגדרת, פשוט הייתי שמח לשמוע דעתכם ולקבל המלצות אם יש. תודה