ספריה- החוויה הפיזית

sagiberg

New member
ספריה- החוויה הפיזית

מכירים את החוויה הבאה- מגיעים לספרייה, מוצאים ספר שנראה מרתק, ועוד אחד ועוד... וקשה להפרד מהם כי מי יודע אם יהיו בפעם הבאה....
ואז יושבים לקרוא בחטף ויושבים עוד....
ומנסים להתרכז אבל קשה כי בדיוק ליד אמא עם תינוק מנסה להעביר את הזמן קרה לכם ? אז מה אתם עושים במקרה הנ"ל ?

בזיכרון אין את הבעיה הזאת

הספרייה במצב כל-כך מזעזע שאפילו למצוא פינה לשבת אי אפשר. הספרייה בנויה מחדר קטן לספרות ילדים וחדר קצת יותר גדול לכל שאר הספרים (מחזות, ספרי לימוד, ספרי עיון וספרי קריאה). החדר הגדול מלא כולו במדפים על מדפים כך שכל מה שניתן לעשות הוא לקחת ספר לרפרף קלות ולהחליט האם לקחת או לא.

pixie dust

New member
מכירה../images/Emo54.gif

אני בדרך כלל לוקחת 2 ספרים בבת אחת או פשוט מוצאת ספר בפעם הבאה אכן מצב מעצבן

ToryMaster

New member
ת'אמת? לא מכירה

הספרייה בישוב שלנו נמצאת באחריו תאבא, אני כמעט לא מגיעה לשם בשעות הפתיחה המקובלות, בדרך כלל אני פשוט לוקחת מפתח וקופצת לשם, לפעמים כשאני אל רוצה לחזור הביתה אני יושבת בשקט על איזו כורסא וקוראת, בלי לחשוב יותר מדי, בלי אנשים סביבי.

Britush

New member
זה קורה לי בעיקר בחנויות.

בספרייה שלנו לא, כי במקרה או שלא במקרה, קראתי כבר כמעט את כל ספרי הנוער שיש שם, ועד שאני מוצאת משהו שנראה מעניין - ... לעומת זאת, כשאני מגיעה לחנות ספרים גדולה, קשה מאוד להוציא אותי משם.

nikita j y

New member
כנ"ל../images/Emo80.gif

אני פשוט מתיישבת ליד המדף ומתחילה לעבור עליהם

סנדרין

New member
*מזדהה* ../images/Emo142.gif

נו, אם יש עשרה ספרים על המדף, איך אפשר לבחור מה לקנות בלי לקרוא את הפרק הראשון?

Britush

New member
../images/Emo45.gif

ואיכשהו, תמיד כשאני מנסה להתחיל לקרוא, כל מיני ילדים בני 7 (עם ההורים, כמובן) מגיעים דווקא למדף הזה ואני צריכה לזוז כדי שהם יוכלו להסתכל על הספרים ולהתווכח בקול רם מה לקנות. זה פשוט *מעצבן*. בארה"ב לא קורים דברים כאלה.
(הייתי בארה"ב לפני חודש, ואני עדיין מוקסמת מחנויות הספרים שם; פשוט תתעלמו ממני.)

אצלי זה הרבה יותר פשוט....

עד לפני שנה היו לי 4 מנויים בסיפריה, שזה אומר 12 ספרים בכל פעם(הייתי באה לספריה פעם בשבוע), השנה, בגלל שעברתי לחטיבה, מה שהשאיר לי פחות זמן לקרוא, הצטמצמתי לשלושה מנויים שזאת אומרת 9 ספרים... חוץ מזה הספריה בגדרה היא פשוט נפלאה! מרוווחת ומלאה מטעמים(ספרים) שפשוט- ללקק את האצבעות!

למעלה