ספריות בהונגרית

יוליקה

Member
מנהל
ספריות בהונגרית

בהמשך לכתובות שמצאתי פה אמא שלי מחליפה ספרים בגבעתיים אצל גב' שפר לילי ברח' בלוך 12.

טומי*

New member
חנויות וספריות בהונגרית...עדכון

וחנויות ספרים בשפה ההונגרית. לאחר בירור קצר עם חברי פורום ולאחר בירור טלפוני עם בעלת ספרייה בחיפה...הנה שתי כתובות בנתיים. אם יש לכן/ם מידע על עוד מקומות נשמח להוסיף לרשימה ספרייה וחנויות ספרים בהונגרית: הספרייה של גב´ אסתר מרמורנשטיין בבית הנוער ברח´ רבי עקיבא בפ"ת פתוחה בדרך כלל בשעות אחרי הצהרים. מדובר בספריה שנפתחה כתחביב ונהפכה לפרויקט חיים של הגב´ מרמורשטיין שקונה גם מכספה ספרים חדשים לספריה בחיפה חנות הספרים המדוברת נמצאת בר"ח הרצל 16 ב"בית הקרנות" החנות על שם גונדוש וגברת בשם שושנה מנהלת אותה. הטלפון שלהם: 04-8674666 שעות פתיחה:9.30-12 כל יום וגם בבגבעתיים אצל גב' שפר לילי ברח' בלוך 12

הי יוליקה וברוכה הבאה

גם הורי התגוררו בגבעתיים וגם אני משם אולי אנו מכירות? מי זו לילי שפר בבלוך?זה בירידה מבי"ס בורוכוב(שם למדתי פעם 8 שנים)לכוון ככר נוח נכון? מרגלית.

יוליקה

Member
מנהל
הי גם לך

לא, אני לא התגוררתי בגבעתיים אף פעם. גרתי ברמת גן רח' הרצל עד שנת 1972. אח"כ... זה סיפור ארוך ומרתק. אם מישהו ירצה לשמוע.....

יוליקה

Member
מנהל
עזבתי ל-....

דימונה! גרתי בדימונה כ-30 שנה. עבדתי במקום ההוא.... בעלי היה מנהל הוקנסרבטוריון למוסיקה. שנינו פרשנו לגימלאות ועברנו לגור בגלבוע. בישוב קהילתי גן נר.

דרדרית

New member
יש לך נוף מדהים../images/Emo39.gif

יופי של מקום. איך המעבר ממקום צחיח ומדברי כמו דימונה לצפון הירוק? אישית - מעדיפה את הנוף הירוק.

ברק 188

New member
מקום מקסים...ל ../images/Emo82.gif

אם תראי את החברה מקבוץ גבע אמרי להם שאני מתגעגע למקהלת ה"גבעתרון".

יוליקה

Member
מנהל
אמא שלי

אני עליתי ארצה בגיל שנתיים וחצי, כך שהקריאה שלי בהונגרית צולעת מאד. אפילו את הספרים שכתב אבי בהונגרית לא קראתי רק את אלה שתורגמו לעברית.

עב

New member
הנוף של דימונה

הקהילה האנגלית אמצה את דימונה בפרויקט שיקום שכונות ב'. היה לי העונג להשתתף ביצירת הקשר בין הקהילה האנגלית לדימונה ואז שמעתי את אחד האנגלים אומר שהוא אוהב את המדבר כי אף עץ לא מסתיר לו את הנוף! מאוד נהניתי מהאמרה שלו. יש משהו נקי ושקוף במדבר ואולי גם קצת מתעתע. יוליקה, האם בעלך ניהל את הקונסרבטוריון שהסורגים שלו עשויים כמו תווים?

יוליקה

Member
מנהל
בינגו!

אם הכרת את הקהילה הבריטית בדימונה אז הכרת גם את מייק דיאמנט? הוא התחתן בסוף עם דימונאית. כן בעלי היה זה שיזם את הסורגים בקונסרבטוריון. אלו תוים מתוך הפוגה של באך.

למעלה