ספריות הפורום - בקשת סיוע

gertrude

New member
ספריות הפורום - בקשת סיוע

אולי זה הזמן להזכיר שהפורום ישמח מאד מאד להרחיב את ספריית הקישורים / מאמרים / כתבות / תמונות וכו' שלו ויקבל בשמחה רבה קישורים לטקסטים מעניינים הקשורים לאי-ילודה, ויותר מזה: תרגומים של טקסטים. יש ב"קישורים" לינקים לאי-אילו אתרים רלוונטיים מחו"ל (וחיפוש קצר בגוגל מעלה עוד המון שאין לנו). אם למישהי יש זמן ורצון לבדוק חלק מהאתרים, לראות אם הם מעניינים, לקשר אותנו אליהם, לדלות קריקטורות מבדחות וציטוטים נבחרים, לתרגם מאמרים ועוד ועוד. אתמול עידכנתי את גלריית התמונות שלנו - אם בשיטוטיכן אתן נתקלות בעוד תמונות, אנא הוסיפו אותן לגלריות (תמונות שעדיף לא להעלות: תמונות של תינוקות/אנשים חולים ו/או אומללים. היתה למשל תמונה שמחקתי של תינוק מאד מאד שמן, חולה במשהו, אומלל לגמרי, ונראה לי שזה לא במקום לצחוק או להתבדח על חשבון אנשים כאלו). בקיצור, להרחבת ספריות הפורום בשמחה!

efroch99

New member
אשמח לעשות זאת../images/Emo42.gif

אוכל להתחיל בסופ"ש ואם יש דברים מסוימים שאת רוצה שיתורגמו, תפני אותי אליהם (חבל שנעשה עבודה כפולה). מידענות ותרגום זה שני דברים שאני מאוד אוהבת לעשות....

gertrude

New member
מעולה! תודה!

אני גרועה בתרגום, אז אמנע מלתרגם בעצמי, אבל הרעיון שלך מצוין - אולי כל מי שמתבייתת על מאמר שהיא רוצה לעבוד עליו, תפרסם כאן את שמו כדי להימנע מכפילות. לינקים שכדאי להעלות ל"קישורים" או ל"מאמרים" כדאי לשים בשרשור הזה ואני אוסיף אותם (כתובת האתר+תיאור קצר בעברית). תמונות ל"גלריות" כל אחת יכולה להעלות בעצמה (אם יש בעיה בהעלאה, כבו את ה-firewall) או לפרסם בשרשור הזה. תודה

I s t a r

New member
האם

גם כתיבה של חברות הפורום נחשבת "מאמר"? אשמח לחלוק מהגיגיי בנושא ,אלא אם כן הכוונה למאמרים שכבר פורסמו ע"י אחרים .

נשמח מאד לקרוא את הגיגייך בנושא

בכל אופן, אני אשמח. אנא עדכני אותנו אם את מעלה משהו לכאן (אני לא נוהגת לבדוק את המאמרים כל יום
)

I s t a r

New member
../images/Emo51.gif איזה חמודות יא אללה../images/Emo140.gif

בסדר,בהזדמנות אשחמ להעלות כמה דברים ...

למעלה