ספריית הדרכה מטורפת באינטרנט- כנסו!

ספריית הדרכה מטורפת באינטרנט- כנסו!

שלום לכולם. שמי מיטל הרשקוביץ, ואני יוצאת תנועת נוער, הייתי חניכה, מדריכה, ש"ש, בגרעין נח"ל וכעת אני חלק מקבוצה שיתופית עצמאית. הקמנו ספריית הדרכה לחינוך בלתי פורמאלי באינטרנט. הספריה נקראת "פרימתודיקה", והיא מנוע מדיה ויקי, כמו הויקיפדיה, אם אתם מכירים... הייחוד של הפרימתודיקה היוא שאתם יכולים להכנס דרך המחשב שלכם בבית ולהוסיף מתודות, ומשחקים שאתם אוהבים ולהשתמש בחומרים שמדריכים אחרים הכניסו, אתם יכולים לשנות, להוסיף הערות מהניסיון האישי שלכם והכל מאד פשוט וקל. אני מזמינה אתכם להכנס לבדוק את הפרימתודיקה. אם במידה אתם אוהבים את הרעיון, תפיצו ולחברכם ולמדריכים אחרים... לחצו על הפרימתודיקה כדי להכנס. הכתובת של הפרימתודיקה היא : www.freeall.org/freemethodica (למי שלא הצליח להכנס דרך הקישור.) אם אתם רוצים שלאול שאלה, אפשר דרך הפורום או למייל : [email protected] תנסו ותהנו... תודה. מיטל

וואו!

גדול תודה ... חחח ממש תודה.. היה יכול לעזור אם הייתם נותנים יותר מוקדם.. עוד שהיו פעולות... אבל זה חומר מעולה לשנה הבאה... (אם אני אדריך שוב חחח) תודה שוב! .. זה ממש מעולה .. לכל המדריכים בינינו...

אני שמחה שאתה מתלהב מהפרימתודיקה!

תפיץ לחברים... ותכניס משחקים שאתב אוהב לעשות לחניכים או מתודות מגניבות מיטל

Mgedera

New member
וואו זה כזה טוב!

אני אפיץ אגב את יוצאת תנועת הנוער המכבי הצעיר או תנועה אחרת?

בקשר לפרימתודיקה...

אני יוצאת תנועת נוער אחרת- "בני המושבים", אך המטרה היא להפוך את הפרימתודיקה לשימוש כל תנועות הנוער והמחנכים... לכולנו יש משחקים ומטודות שאנחנו משתמשים בהם, ואנחנו יכולים רק לעזור אחד לשני,לא? אני שמחה שאת חושבת שהרעיון טוב... ותעזרי להפיץ... תודה . מיטל.

איזה כייף לקרוא תגובות כאלה....

זה ממש כייף לקרוא את התגובות שלכם... תעזרו לנו להפיץ את הפרימתודיקה!! זה יהיה נפלא לכולנו!!! מיטל.

anat135

New member
וואו, ענק. כל הכבוד.!

וואי זה ממש יעזור. תודה רבהה

Digital0

New member
וואוו זה ממה ענק!!

נכנסתי לזה וזה נראה לי יכול כל כך לעזור!! ממש!! באמת כל הכבוד!! ותודה!

לכל האנשים שנכנסו לפרימתודיקה ...

שלום לכולכם... אני שמחה שאתם חושבים שהרעיון טוב ויכול לעזור... אני מזמינה אתכם לקחת חלק בבניה עצמה של הפרימתודיקה... אני מכניסה עוד כמה ימים הסבר על איך להכניס ערכים חדשים כלומר משחקים, מתודות וכאלה.... ואז אם לא הצלחתם עד עכשיו... תכגנסו ותקראו את ההסבר... בנוסף בדף שנקרא "שער הקהילה" יהיו שאלות על הפרימתודיקה, שאולי תוכלו לעזור.... תודה... תפיצו לכל מי שאתם מכירים... מיטל. www.freeall.org/freemethodica

למעלה