ספריית RECYCLER

baduist

New member
ספריית RECYCLER

שלום רב, שוב:) מה שלומכם? במחשב שלי שני הארדיסקים, 20 ג'יגה כל אחד. כל דיסק מחולק ל2 פארטישנים: דיסק ראשון : C,E דיסק שני : D,F עכשיו... בכל פארטישן יש לי ספריית RECYCLER, שאני מבין שקשורה איכשהו לסל המחזור. מה שכן, המצב כרגע הוא שסל המחזור ריק, ובכל הספרייה RECYCLER בפארטישן D שוקלת כג'יגה וחצי, וספריית הRECYCLER על פארטישן E שוקלת כ-38 מגה. שאר ספריות הRECYCLER שוקלת מס' קילובייטים לא מזיקים. ניסיתי להכנס לספריות שנמצאות בתוך ספריית הRECYCLER בכונן D, (ספריות עם אייקון של סל מחזור, ועם שמות בנוסח "S-1-5-21-1229272821-1606980848-1060284298-1003" וכדומה... אך הן ריקות לחלוטין... מה הסיבה? מה עושים בעניין? על 38 מגה, אני עוד יכול לוותר... אבל ג'יגה וחצי זה זה כבר חבל, חישוב גס אומר שזה 30 שקל מתוך המחיר של ההארדיסק:)

oferbar

New member
hiden files

הקבצים שם מוסתרים ע"י מערכת ההפעלה אתה צריך להדליק את האופציה לראות קבצים נסתרים תוכל לפתוח command prompt ולראות את הקבצים ע"י dir /A:H וגם למחוק אותם אם אתה לא יכול למחוק אז כנראה שהם תפוסים ע"י תהליך אחר. אילו קבצים בדיוק?

baduist

New member
האופציה

לראות קבצים מוסתרים עובדת אצלי, כלומר אני אמור לראות קבצים מוסתרים. הבהלת אותי עם הקומנד פרומפט, אין לי מושג מי מה ואיך. האם אתה מדבר על חלון דוס פשוט? איך מגיעים לזה בווינדוס XP? לא ברור גם מה הכוונה dir/a:h, זה יצא הפוך אולי? וגם אז..:) אני מכיר פקודות של דוס, לא מבין את הקשר של האתיות A ו-H בהקשר לבעייתי. תודה, אגב:)

עידו123456

New member
אז ככה

להגיע ל dos תחת start->run תכתוב את הפקודה cmd. שם תכנס ל c:\RECYCLER ותכתוב כמו שנאמר dir /A:H מה שזה אומר זה להציג קבצים שה Attribute שלהם הוא Hidden. תכנס לספריה ...-1-S (יש דרך אגב אפשרות ללחוץ על tab באמצע הכתיבה וווינדוס משלים לבד את שם הקובץ / תקייה. ותעשה שם dir רגיל. בכל מקרה, לחיצה ימנית על ה recycle bin ושם properties מאפשר לך לקבוע את גודל הפח מחזור והאם אתה רוצה אחד על כל כונן או אחד מרוכז, תקבע שם את הגודל המתאים לך.

baduist

New member
תודה רבה. כשאני כותב DIR

בתוך הספרייה המדוברת בדוס, הוא כותב לי שהקובץ לא נמצא. :) מה זה אומר?:) הספרייה RECYCLER על D עדיין שוקלת ג'יגה וחצי, למרות שהגדרתי בסל המחזור שבD יוקצב שטח הרבה יותר קטן.

oferbar

New member
נסה להסתכל בכל הספריות

של ה recycler לחילופין נסה לבטל את זה ל- D ואח"כ להחזיר, מה זה נותן?

baduist

New member
אוקיי....

עכשיו כשאני נכנס לתוך הספריות שבתוך ספריית הRECYCLER (אלה עם האייקון של סל מחזור) מופיעה לי בפנים תיקייה "תיקיה חדשה", וכתוב שהיא באה מכונן C. היא ריקה. כך זה בכל הספריות ש בתוך הRECYCLER על D. ניסיתי לבטל את זה ל-D ולהחזיר, וזה לא שינה דבר. עדיין נפח התיקייה RECYCLER הוא ג'יגה וחצי. חשבתי אולי לנסות פשוט למחוק את התיקיות, אבל אני מפחד לנסות.

baduist

New member
הפתרון, למקרה שמישהו יתקל בזה

פעם: פתח את Control Panel מתפריט Tools, בחר Folder options ואז View סמן V ליד Show hidden files and folders הורד את ה V ליד hide protected operating system files לחץ Apply ו OK גש לתיקיית ה Recycler הבעייתית ומחק אותה הפעל מחדש, המערכ תיצור סל מיחזור חדש

oferbar

New member
אבל..

כששאלתי אותך אם אתה יכול לראות קבצים מוסתרים אמרת: "האופציה לראות קבצים מוסתרים עובדת אצלי, כלומר אני אמור לראות קבצים מוסתרים" אז מה השתנה? לפעמים לא מספיק הפתרון. צריך גם לקרוא, להפנים... ולבצע

baduist

New member
זהו ציטוט של מישהו אחר. המצב

היה שאכן האופציה של לראות קבצים מוסתרים היתה מופעלת, ובכל זאת לא ראיתי כלום. דילגתי על המשפט הזה, ועשיתי את השאר, הפעם בביטחון כי המייעץ היה טכנאי מחשבים מבין עניין, ואכן הבעיה נפתרה, ללא קשר לקבצים מוסתרים:) בכל מקרה, תודה על הניסיון ועל העצה:)

למעלה