ספריי

gombi

New member
ספריי

טוב נמאס לי לקנות ספריי ב7 שקל כל הזמן כי כבר אין לי כסף אז מישהו יודע איפה אפשר לקנות ביותר זול? אולי בחנות המפעל או משהו או אצל המייבא?... MAKE פעם אמר לי שהוא משיג בחינם אבל הוא לא מוכן לספר..

Steezo

New member
7 שקל

זה מחיר ממש טוב יחסית לשאר הארץ... ברוב המקומות זה 13-16... בכל מקרה, אתה תמיד יכול להשאיל מהחנויות...

Make

New member
איפה אתה קונה ב7 שקל ?

מזמן לא קניתי כ"כ אבל צריך למצוא מקום שמוכר בזול , פעם אחרונה שקניתי ממש בזול היה באילת וזה היה KRYLON ב6 שקל אחד . . . ומה שנאמר בקשר להשאלה נכון מאד , זה חלק מגראפיטי במקור , לא לשלם על חומרי הציור , לא , אני לא מעודד אותכם לגניבה (עדיף שיהיו כמה שפחות , ככה פחות ישימו לב ) אם הייתי קונה הכל הייתי מתרושש מזמן . . . MAKE

SensaiToro

New member
7 שקל זה באמת זול יחסית

פה במקרה הטוב אני מוצא ב8 וחצי... במקרה הגרוע זה הום סנטר המסריחים שמוכרים ב15 שקל ובמקרה הסביר זה 11-13 שקל באספקה טכנית...

gombi

New member
טוב לא הבנתי מזה משאילים

כאילו גונבים ומחזירים? אה ואני קונה בחנות ליד הבית שלי בחנות לכלי בניין של זקן שאין לו מה לעשות בחיים

SensaiToro

New member
כן... תגנוב ותחזיר לחנות?!

ומה בעל החנות יגיד לך?! "וואו יצאת גבר..!! כל פחית כזאת מזכה אותי בהחזר של 25 אג'!"

Znepsner

New member
איפה ביפו

פה ברחובות במינימום הם מוכרים ב-13, וזה אפילו לא צבעים נורמלים. אז אם אתה יכול לתת שם של חנות, תבורך.

fuckin shit

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה היה בצחוק "משאילים" ברור שגונבים! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Znepsner

New member
אני אשאל שוב

כדי להעלות לראש הפורום... וסליחה על כך אבל איפה אתה קונה ביפו ?

virs

New member
ליד שוק הפשפשים תיכנס לאזור

של מוכרי הציוד למסעדות ותשאל איפה זה הטמבור של גולדמן

למעלה