ספריי שכחו מהעניין של הכסף להתחיל עם ספריי עם מונטנה או פשוט? ראיתי שאמרו שכדי להתחיל עם פשוט
O o i p New member 17/3/07 #1 ספריי שכחו מהעניין של הכסף להתחיל עם ספריי עם מונטנה או פשוט? ראיתי שאמרו שכדי להתחיל עם פשוט
D D E C A Y New member 17/3/07 #2 אם אין בעיה של כסף אז רק מונטנה כי זה הצבע הכי שווה בעולם יש לי רק פחית אחת של מונטנה אבל זה השיט !!! לציורים רגילים ולסטנסילים . מתייבש מהר והלחץ של הצבע גבוה מאוד.
אם אין בעיה של כסף אז רק מונטנה כי זה הצבע הכי שווה בעולם יש לי רק פחית אחת של מונטנה אבל זה השיט !!! לציורים רגילים ולסטנסילים . מתייבש מהר והלחץ של הצבע גבוה מאוד.
R rist New member 18/3/07 #4 חחח אנשים מתחילים היום עם כפית מזהב חחח זה כזה כיף.. שאני התחלתי היינו צובעים רק עם חרא פחיות אבל בתכלס זה רק שיפר אותי כי הגעתי לתוצאות שהיו איכשהו סבבה, ועם חרא צבע ועכשיו עם מונטנה השליטה שלי השתפרה.. קיצר אחי בהצלחה
חחח אנשים מתחילים היום עם כפית מזהב חחח זה כזה כיף.. שאני התחלתי היינו צובעים רק עם חרא פחיות אבל בתכלס זה רק שיפר אותי כי הגעתי לתוצאות שהיו איכשהו סבבה, ועם חרא צבע ועכשיו עם מונטנה השליטה שלי השתפרה.. קיצר אחי בהצלחה
O o i p New member 18/3/07 #5 וואלה אחי זה כרגע רק להתחלה לדמויות וטאגים וקצת טרואים לפיסים וטרואים גדולים מלאים בצבע אני ארוקן ספריים פשוטים להתחלה כדי ללמוד את העניין
וואלה אחי זה כרגע רק להתחלה לדמויות וטאגים וקצת טרואים לפיסים וטרואים גדולים מלאים בצבע אני ארוקן ספריים פשוטים להתחלה כדי ללמוד את העניין