ספרים באנגלית האם אתם קוראים ספרים באנגלית, ואם כן, אז על מה הייתם ממליצים?
L Lildi New member 5/10/04 #1 ספרים באנגלית האם אתם קוראים ספרים באנגלית, ואם כן, אז על מה הייתם ממליצים?
A Athaclena New member 5/10/04 #2 כן, כמעט רק ומה אני ממליצה תלוי בטעם האישי, בגיל ובהעדפות. אני יכולה גם להמליץ על ספר פה ושם שלא תורגם לעברית, אבל רובם תורגמו (לפחות בקטגוריית ספרי ילדים). המלצות ראשוניות וגלובליות: רואלד דאהל, טרי פראצ'ט, פיליפ פולמן.
כן, כמעט רק ומה אני ממליצה תלוי בטעם האישי, בגיל ובהעדפות. אני יכולה גם להמליץ על ספר פה ושם שלא תורגם לעברית, אבל רובם תורגמו (לפחות בקטגוריית ספרי ילדים). המלצות ראשוניות וגלובליות: רואלד דאהל, טרי פראצ'ט, פיליפ פולמן.
ד דרקונית מזל New member 5/10/04 #4 אכן ד"ר סוס מדהים באנגלית אבל גם התרגומים של לאה נאור נפלאים בעיניי. ואגב, גם ספרי השירים שכתב של סילברשטין מדהימים באנגלית המקורית.
אכן ד"ר סוס מדהים באנגלית אבל גם התרגומים של לאה נאור נפלאים בעיניי. ואגב, גם ספרי השירים שכתב של סילברשטין מדהימים באנגלית המקורית.
M mopa New member 24/10/04 #6 ספרי ילדים נהדרים היי, נסי כאן לראות אם את מוצאת משהו שאת אוהבת. הספרים שלהם בסה"כ מצויינים. www.bloomsbury.com/childrens
ספרי ילדים נהדרים היי, נסי כאן לראות אם את מוצאת משהו שאת אוהבת. הספרים שלהם בסה"כ מצויינים. www.bloomsbury.com/childrens