ספרים בהונגרית

• פותח הנושא heff
  • פורסם בתאריך

heff

New member
ספרים בהונגרית

שלום, סבתינו יוצאת הונגריה נפטרה ויש לנו ספרים בשפה ההונגרית. היינו שמחים לתרום אותם לאיזו ספרייה שמשרתת את יוצאי הונגריה שייהנו מהם. אשמח לדעת היכן יש מקום כזה. אנחנו גרים באזור נתניה - חדרה

גלי®

New member
עד כמה שאני זוכרת, בת"א יש חנות

שתשמח לקנות אותם ממך, אבל תכף יבוא התל אביבים, עם קצת יותר פרטים...

צלמניה

New member
בפתח תקווה יש ספריה הונגרית

מנוהלת בהתנדבות בבית הנוער קרית הרב סלומון הספרים נרכשים בעיקר מכספה של הספרנית - גב' מרמורשטיין שעובדת בהתנדבות. הסיפריה מכילה ספרים רבים בהונגרית. הסיפריה מתעדכנת במיטב הסיפרות העולמית ובהונגרית. לדעתי, הספרים שיתרמו לספריה ימצאו הרבה קוראים

גם בירושלים...

היתה ספריה הונגרית ברח' יעבץ 4 ("הסימטה של הגרעינים"), ממש על-יד גרעיני בהרי. ירושלמים, הספריה הזאת עדיין קיימת? ועד כמה שזכור לי היא לא היתה היחידה בירושלים. והיה גם את החרדי ההוא יהודה באום שהיה יותר מצטט את שאנדור פטפי מאשר את התנ"ך וחז"ל שאולי גם הוא היה משאיל ספרים בהונגרית - אבל אני לא יכול להגיד על בטוח. אתם מבינים, אני לא ממוצא הונגרי....

טומי*

New member
המידע שיש לנו כאן בפורום......

חנויות וספריות בשפה ההונגרית: הספרייה של גב´ אסתר מרמורנשטיין בבית הנוער ברח´ רבי עקיבא בפ"ת פתוחה בדרך כלל בשעות אחרי הצהרים. מדובר בספריה שנפתחה כתחביב ונהפכה לפרויקט חיים של הגב´ מרמורשטיין שקונה גם מכספה ספרים חדשים לספריה בחיפה חנות הספרים המדוברת נמצאת בר"ח הרצל 16 ב"בית הקרנות" החנות על שם גונדוש וגברת בשם שושנה מנהלת אותה. הטלפון שלהם: 04-8674666 שעות פתיחה:9.30-12 כל יום בתל אביב לא ידוע לי על חנות או ספרייה, החנות שהיתה באיזור מוגרבי נסגר לפני כשנה. משתתף בצערכם על סבתא

konyvek heff

miutan en csak magyarul olvasok es az egyetlen tel avivi konyvtar reg bezart az egyetlen mod hogy konyvhoz jussunk a baratnoimmel hogy amig van cserelunk.sajnos mar a vegen vagyunk es halasan vennenk ujabb adomanyt elore koszonettel

B T1

New member
Nenikem--Minek vagy a vegen?

A kony veknek vagy a baratnoknek?

B T1

New member
Nenikem--A lanyom elkuldte neked

Mailbe a gogolt magyarul Eloszor jatszal vele es majd megmagyarazom hogy mit kell csinalni

heff

New member
סבתא חווה יקרה, את יכולה בבקשה

לכתוב לי שוב בעברית, או שמישהו יתרגם לי אותה?? תודה וסליחה

vera2

New member
לheff תרגום הקטע של סבתא חוה.

מאחר ואני קוראת רק הונגרית.והספריה היחידה בתל-אביב מזמן נסגרה.הדרך היחידה להגיע לספר ביני ובין חברותי שעד שיש לנו ספרים אנחנו מתחלפות בינינו.לצערי אנחנו כבר לקראת הםוף.ובתודה היינו קונות סדרה חדשה. בתודה מראש. אני מקוה שאני נאמנה למקור ומצליחה להעביר לך את המסר. בהצלחה Vera/

דרדרית

New member
סופסוף גם אני מבינה את אמא שלי../images/Emo8.gif

תודה ורה על תרגום דברי אמא שלי

vera 2

nagyon koszonom a segitsegedet. ne haragudj hogy tegezlek,de nekem mar csak erre jar a szam.kulonben is en vagyok az idosebb sabat salom eva hava

vera2

New member
Draga gveret Eva ../images/Emo140.gif

Koszonomm hogy tegez nekem ez egy baratsag mutatas.Mar en se vagyok egy csecsemo de h.i.jol erzem magam.Remelem hogy fogunk talalkozni Februar 12diken.Sabat shalom maganak a kedves lanyanak es az egesz csaladnak Vera

Lzaros

New member
ספריה ליוצאי הונגריה

לאחר שאבי נפטר הקמנו לו פינה בספריה העירונית בנהריה בה יש הרבה דוברי הונגרית , אשמח אם יתאפשר לך לתרום ספרים אילה לספריה ההונגרית בנהריה. יעקב

למעלה