ספרים בנושא גרושין.

ספרון

New member
ספרים בנושא גרושין.

בקר טוב. אני מחפשת ספרים בנושאי גרושין לגילאי שנתיים - שלוש. מכירים? הרבה תודה.

ספרון

New member
אולי מישהו מכיר ???

מצאתי בנתיים כמה ספרים ואני ממש ממש אשמח אם מישהו יודע עליהם משהו והכי חשוב לאילו גילאים הם מתאימים. שני הבתים של יוני. מה קרה לאבא ואמא. אבא גר בקומה אחרת. לא לגרש את נני. הכל קרה בגלל בולי. אבא של שבת.

לא לגרש את נני

זה ספר מצויין של נורית זרחי, שלא מראה מה ההורים חושבים שצריך אלא נצמד לנקודת המבט של הילדות אבל הוא ממש ממש לא לגילאים האלה, יותר לאזור שמונה ומעלה, וגם לפחות חלק מהספרים שהזכרת.

יש גם ספר של אורן ציבלין

אמא כן ואבא גו אני לא יודעת לאיזה גיל מדויק הוא מיועד אולי שווה לעבור בחנות סטימצקי עם הרשימה ולעיין בהם קצת שיעבור לכם בקלות.

נושא גירושין

לגבי אבא השל שבת כתב אלי רווה . גיא גיבור הסיפור צריך להתמודד עם העובדה שהוריו נפרדו .אביו הקים משפחה חדשה ובשל כך מזניח את גיא . אם כי בסוף הסיפור הוא מופיע ומחדש את הקשר עם בנו לכתות נמוכות. ספר נוסף לכתות נמוכות : אמא ואבא של טל נפרדים כתבה שולה מודן הוריו של טל נפרדים ואבא של טל אינו יודע איך לספר לו.טל לא יודע האם זה בגללו ? האם לא יראה את אבא? זהו ספר רגיש המציג פרידה בין הורים דרך הקשר בין אב לבנו.

ספרון

New member
תודה רבה לכל הנענים אבל...

אף אחד מהספרים לא מתאים לגילאי 2 - 3 . ניסיתי היום גם בצומת ספרים ולא מכירים ספרים בנושא לגיל הזה,ועניין הגיל הוא מאד קריטי. שוב,תודה.

למעלה