ספרים ברננים

Fingertip

New member
ספרים ברננים

היום הייתי בקניון רננים ברעננה וראיתי אם את הספרים הבאים: בסטימצקי (קומת מסעדות, תחילת האגף החדש): 1. Night Watch - כריכה קשה 145 ש"ח. (ממש יקר! להזמין מאמזון היה זול יותר... מצד שני, שם זה היה בחצי המחיר) 2. Josh Kirby - ספר איורים, ובין השאר הרבה איורים של עולם הדיסק (למשל, סצינת הצוללת מ-Jingo) - הוא עלה 45 שקלים אם אני זוכר נכון) בספרי (קומת אופנה, תחילת האגף הישן) היו די הרבה ספרים של פראצ'ט, נראה אם אני זוכר את כולם: 1. Feet of Clay. 2. Jingo. 3. The Fifth Elephant (בהוצאה אמריקנית) 4. Thief of Time (בהוצאה אמריקנית) 5. פירמידות (בעברית) 6. עוד שלושה ספרים שאני לא זוכר. 7. The Last Hero. (והיו גם עוד שישה ספרי חולית למעוניינים... שניים בעברית וארבעה באנגלית (באנלגית היה את Chapterhouse: Dune, House Harkonnen, The Butlerian Jihad, Dune Messiah)) אהד.

The Mad Hatter

New member
ספר איורים!

אני צריכה ללכת לשם. למרות שסגנון הציור של ג'וש קירבי טיפה מעצבן אותי. ואני גם צריכה לקנות את the last hero (יש גם בעזריאלי, פעם אחרונה שבדקתי), אבל זה נורא יקר. אף פעם לא יוצא לי לראות את הספר כשאני עם כמות הכסף הנכונה ובכלל, כבר אין לי זמן לקנות דברים. או לקרא...P:

DviRincewind

New member
משהו מוזר קורה לסטימצקי

פתאום הם התחילו להביא ספרי פראצ'ט מוזרים
התחלתי לראות בהרבה סניפים את הברומליאד טרילוג'י, ועכשיו גם מצאתי וקניתי את ספר הבישול של נאני ואת הקארפט פיפל. מישהו שם בסטימצקי קיבל שכל...

Death of Rats

New member
ספר שאווה למדי:

כתוב באינטילגנציה נאני-אוגית טיפוסית. מתכונים מרחבי עולם הדיסק, טיפים של נאני על חיזור, ארגון מסיבות תה וכו' וכו'. שולט עד מאוד, ומצחיק גמכן. מי רוצה את המתכון למאכל האהוב על הספרן?

DviRincewind

New member
ו-ה-י-ו-ם

ראיתי בסטימצקי את The amazing Maurice, אבל החלטתי לעצור את עצמי ולא לקנות אותו. מה אתם מסתכלים עלי ככה?! כבר יש לי 4 ספרים שממתינים לי ברשימת קריאה ברגע שאני אצליח סוף סוף להוריד מהגב שלי את שר הטבעות!

למעלה