ספרים, גבירותי, ספרים

gertrude

New member
ספרים, גבירותי, ספרים

יש מעכשיו בלוחות מדורים שונים שאפשר להשתמש בהם לצרכים מגוונים (ואפשר גם להוסיף עוד). יש גם המלצות ספרים, לפי נושאים שונים. בינתיים אני הממליצה היחידה אך בגלל שהטעם שלי די מובחן ואינו פלורליסטי במיוחד, כדאי שתוסיפו גם אתן... ג.

sipor

New member
מנהלת יקרה.. תמחקי גם את זה.?

למה מחקת אותי אפשר לדעת ?????למה מחקת אותי אפשר לדעת ?????למה מחקת אותי אפשר לדעת ?????למה מחקת אותי אפשר לדעת ?????למה מחקת אותי אפשר לדעת ?????למה מחקת אותי אפשר לדעת ?????למה מחקת אותי אפשר לדעת ?????

karnity

New member
../images/Emo60.gif יקרה,

אני לא ממהרת לחסום... היא רוצה לנהל מלחמות כוח... bring it on!!!!

chinabird

New member
בפורום אחר שאני משתתף בו

הונהגה - לאחר דיונים נוקבים מאוד בין ההנהלה לחברים ובין החברים לבין עצמם - מדיניות קשוחה ביותר של אי-מחיקה. למעט הודעות אאוטינג או כאלה שתפוז יכולים לשאת בגללם באחריות פלילית, לא נמחק *כלום* - והודעות Off קיצוניות, כמו גם הודעות מסוג אלה של sipor, פשוט שורשרו זו לזו בנימוס; בסופו של דבר, המסר עבר. לדעתי, זה היה אפקטיבי אפילו יותר ממחיקה (מה גם שהרגיעה הקיצונית שהופגנה במלאכת השרשור-מדש שברה את רוחו של הטרול, שנותר מבודד בשרשור משל עצמו). בשלב אחר, אגב, נוסתה גם מדיניות אחרת: לא למחוק את ההודעות הפרובוקטיביות, אבל למחוק את התגובות להן (אבל זה היה באמת במקרה קיצוני לאין ערוך יותר מאשר בפורום הזה; שם היו הודעות שבבירור לא היו סתם קנטרניות, אלא נועדו לפגוע אישית, לסכסך בין חברי פורום וכו' וכו').

QueenOfMagic

New member
אתמול עניתי לך אבל מחקו אותך שוב

מכיוון שאת פנית לבחורה החדשה. ואמרת לה בערך ככה - מכיוון שאנני זוכרת מה כתבת במדיוק. שהיא עוד צעירה והדיעות שלה ישתנו. כמו שכתבת לי בתגובתך אליי בפרטי...היא צריכה לזרום עם הזרם ולא לשמוע שדיעותיה ישתנו. אולי את לא מבינה אבל זה גורם להתבצרות ולמחשבה שעכשיו דווקא. אם היא תשנה את דעתה אז סבבה ואם לא אז אוקיי ניתן לה פה את התמיכה הכי טובה בעולם. צר לי...אך התנהגת כטרול. ודיי בצדק מחקו את תגובתך. איך היית מגיבה אם בפורום הורים היתה נכנסת בחורה בת 25 ואומרת אני לא בטוחה אם אני רוצה ילדים אבל אני נוטה שכן לרצות לעשות אותם ולדוגמא אני הייתי נכנסת ואומרת לה..שאם היא לא בטוחה שהיא לא תעיז לעשות ילדים ומנסה לשכנע אותה שלעשות ילדים זה לא בשבילה כי ככה אני רואה את העולם מזווית הראייה שלי. תחשבי על זה ואת יכולה לתת לי תשובה במסרים כי ייתכן שגם זה יימחק

girl111

New member
יודעת מה האירוניה? שכשהייתי צעירה

יותר (אני מדברת על גיל 14 משהו כזה) שאחותי ילדה את האחינים, דווקא רציתי "בובה" משלי. אבל בשנתיים האחרונות אחרי שאני ששכרתי דירה בבניין מלא ילדים קטנים שיניתי את דעתי מקצה לקצה, אחרי שראיתי למה הם מסוגלים. היצורים הקטנים האלה יכולים להוריד בן אדם מהפסים
אולי זה עניין של חינוך (כי ההורים שלהם גם כן לא אינטיליגנטים, וזאת בלשון המעטה) אבל אני כבר לא רוצה לקחת את הסיכון

gertrude

New member
מפחיד לחשוב שלאנשים כמוך יש ילדים

מה את עושה להם כשהם חולקים על דעתך? זורקת עליהם סימני קריאה ומחבתות?

sipor

New member
הכי מפחיד שאת מגיעה לרמה כל כך

נמוכה על חשבון אנשים שאת בכלל לא מכירה ועוד יותר מפחיד שחשבתי שאת ראויה לקבל משהו טוב.. לצערי הכה הרב , מהודעה כמו שלך לא יכולתי להתעלם למרות שאין בכוונתי לענות מעבר לכך, אך את רק צריכה להתבייש לך.

ז ו ש י ת

New member
איזה פורום ירוד יש לכם ?

מה זה השפה הזאת, את באמת חושבת שכך יפה לדבר לבחורה שכתבה את דעתה וכפי שהבנתי מתוך הדברים לא ממש פגעה באף אחד, שהיא זורקת מחבתות על הילדים שלה? אלוהים אדירים.

inbal76

New member
זושית

היא כן פגעה, ויותר מזה, היא הציפה את הפורום בהודעות (בסגנון ילדותי באופן מדהים, שאכן מאוד לא מתאים למי שאמורה להיות אמא) במטרה מוצהרת לחבל בו ולהקשות על המנהלת. חלק מהודעותיה כבר נמחקו, אז לצערי אינך יכולה לראות ולהתרשם בעצמך.

מי? אני או היא?

פשוט נמאס מה"למה מחקת את ההודעות שלי" מליון פעם, די!!!!!! שתעשה את זה במסר אישי, לא על כל הפורום. נמאס.

karnity

New member
זושית...

בטוחני כי הדברים נאמרו בהומור (קצת עוקצנות עוד לא הרגה אף אחד...) ולא על מנת לרמוז שהאישה מתנהגת באלימות כלפי ילדיה....

QueenOfMagic

New member
זושית

את לא חייבת להסכים עם כל הנאמר.. אבל זה שהיא טוענת שהיא לא פגעה באף אחד אינו אומר שהיא לא עשתה דבר שצריך למגר מהפורום הזה. מה שאת לא יודעת. זה שהיא כתבה למישהי מכתב מעודד לילודה ולא מכתב תמיכה לבחורה שזקוקה לתמיכה ולא לעידוד ילודה מה שבטוח יש לה מקרובי המשפחה שלה...את הצד האימהי תמיד יהיה לך..את הצד שתומך בך צריך לחפש..

למעלה