ספרים, דיסקים, סרטים ומשחקים

dean a

New member
חמסין

אם למישהו יש את התקליט הנהדר הזה, שכנראה כבר הפסיקו לייצר (גם על דיסק...), אני מאוד אשמח לשמוע ממנו. דין - 052-8797913

../images/Emo195.gif מחפש ספרים של פיזיקה ברמה

תיכונית או ספרים של אוניברסיטה פתוחה. נא לפנות במסרים

לבנת015

New member
מחפשת את הדיסק

מחפשת את הדיסק של כשניקו תתחיל לדבר. אם יש למישהו, או נתקל בו בחנות מסויימת, אני אשמח לשמוע:) צרו קשר במסרים. שבת שלום. תודה. לבנת.

שלמונזה

New member
ספרים, דיסקים, סרטים ומשחקים../images/Emo168.gif

שרשור מכירות/קניות/החלפות לפה בלבד.

mb13

New member
כל הכבוד לאמיר הורביץ

הראיון בגלי צהל על רבקה זהר אתה תותח

JANSTER

New member
הרזידנט והפרזידנט של ההיי בר

קבלו אותו - די ג'יייי מעיין ברגממממממממממממממממממן!!!!!!!!!!!

Tripon1

New member
למכירה דיסקים ותקליטים

דיסקים - 30 ש"ח . 20 ש"ח לאוסף. Bryan Adams – So far so good Mariah Carey – Daydream Queen Rocks Coolio – Gangsta's Paradise Mase – Harlem World P.Diddy – Forever Busta Rhymes – Turn it up (single) Method Man – Tical Scooter – and the beat goes on Hit box 6 Hit list 3 Hit list 4 Trance from Mars Power Dance 2 Hit Hot 3 House Party 3 תקליטים - 30 ש"ח The otis redding – Dictionary of soul The best of the Equals Wilson pickett – Hey jude Stars on 45 ירושלים של זהב שירוויזיון 4 הפסטיבל הישראלי לשירי ילדים 11 ,12 עד 18 צפיחית בדבש

מחפש פריטים נדירים של שלום חנוך

החל מהוצאות מיוחדות סינגלים בדיסק או תקליט. שלושרים תמוז לול שלום באנגלית - הגירסה עם הפוסטר עוד.. מוכן לקנות או להחליף בדברים אחרים של שלום. לפנות במייל [email protected] עומר

הדלאי

New member
יש לי כמה סינגלים שלו בויינלים

1-סינגל-נגד הרוח 2-בסוף אמצא אותך-סינגל מתוך רק בן אדם 3-בדיוק כמוך-סינגל 4-רק בן אדם-סינגל 5-ניגע אל החלום-סינגל 6-עד כאן-סינגל ================ תרצה דבר איתי במסר

flowerboy69

New member
דיסק נדיר ביותר של pink floyd!!!!

בטעות רכשתי את הדיסק הזה מהספק שלי והתברר שיש לי אותו ולכן אני מציע אותו למכירה ביומיים הקרובים אחרת אחזירו לספק ואחליפו באחר! bradford 71 דיסק כפול מקורי חדש באריזה מיובא מיפן.הקלטה מ10.10.71 בברדפורד אנגליה על דיסק כפול.הדיסק יצא בכמות קטנה ביותר ונמכר ב 60-70$ אני מציע אותו ב200 שח רק לאספן רציני או מי שמבין ויודע להעריך הקלטות כאלה.מי שמעוניין לפנות למייל שלי- [email protected] בין השירים-fat old sun careful with that axe echoes ועוד. ליאור

tcbelvis

New member
תקליטים של אלביס מקורים אמרקאים

להחלפה gold records vol 4 המקורי הדפסה 1 his hand in mine #long-play elvis is back#long-play gold records vol 1 הדפסה 3 מונראל blue hawaii #lving-stereo howgreat thou art #lpm gold records vol 2#long-play elvis is back#livng stereo g.i blues#long-play gold records vol1#lver stereo loving you #silver stereo fun in acapulco#silver stereo elvis presley@whiet top stereo kissin cousins#mono מעונין להתחלף אך ורק בתקליטים של אלביס תודה

המגיפה - ערב שקט

מחפש בנרות את הדיסק/תקליט/קלטת כל דבר שקשור לדיסק או ללהקה הזאת. תודה

דיטי

New member
למכירה

Finite Mathematics with business applications מאת Kemeny, Schleifer, Snell, Tompson בהוצאת Prentice-Hall משנת 1962

Silly LoveSong

New member
למכירה "המיתולוגיה הסינית"

מאת דן דאור. מצב הספר כחדש מהחנות. לפרטים - שלחו מסר.

Silly LoveSong

New member
למכירה "הלוחש לסוסים"

מאת ניקולס אוונס. מצב הספר כחדש מהחנות, נקרא פעם אחת בלבד! לפרטים - שלחו מסר.

natalut

New member
מעוניינת לרכוש ספרי ילדים-

מעוניינת לרכוש את: דירה להשכיר העץ הנדיב

למעלה