ספרים דיסקים סרטים משחקים ועוד

ספרים דיסקים סרטים משחקים ועוד

כל הודעות המכירה/קנייה לכאן בלבד, שרשרו או שתמחקו! וגם חשוב לשרשר למקום הנכון! הודעות של מכירת/קניית דיסקים לדוגמא על ההודעה של ספרים או ההודעה הכללית גם ימחקו

תקליטים למכירה

Tom jones greatest hits אריק אינשטין- יושב על הגדר Engelbert numperdinck greatest hits dynmite boney m-nightflight to venus mike brant- l'album d'or john denver's elvis golden records- volume 3 חבורת הזמר של פיקוד צפון בלילה על הדשא julio iglesias- el amor julio iglesias- aflor de piel elton john-greatest hits barry white- cant get enough demis roussos- forever and ever demis roussos- fire and ice demis roussos- sovnenirs fugain- et le big bazar no 2 that's the way beatles greatest beergees gloria gaynor- never can say goodbye encore of golden hits- the platteus demis roussos- my only fascination fly robin fly -hits brazil shirley bassey singles album beergees- spirits having flown star wars- glactis funk by meco enrica macias- a' l'olympia c'est ca l'amour ניסים סרוסי- מצעד הפזמונים diana ross paul dnka's -21 golden hits abaa- על העטיפה הם יושבים בלימוזינה (מכיל שירים כמו rock me hey hey hlen וממאה מיה) aris sun-greatest hits the warrior- lpi 'n tombia tina charles- i love to love kc and the sunsine band elton johns greatest hits volume 3

mosh511

New member
מחיר מצחיק...

זה יישמע מצחיק אבל אני מבקש על הפטיפון שלי רק 30 ש"ח שזה כמעט חינם. לא השתמשתי בו כמה שנים אבל בפעם האחרונה שהשתמשתי בו הוא עבד, ועכשיו כשאני כבר לא בקטע של תקליטים אין לי ממש מה לעשות איתו. אני מבקש עליו תשלום סמלי סתם רק בשביל להרגיש שלא הפסדתי שמסרתי אותו חינם לגמרי. אפשר לבוא ולהתרשם חינם - אין מה להפסיד.

ליטרט

New member
דיסקים למכירה 20-30ש"ח

כולם אורגינליים.... Faithless - Reverence Danna International The Smiths - Louder Than Bombs The Best Of Morrissey Placebo - Black Market Music The Charlatans UK - Between 10th-11th Suede - Sci-Fi Lullabias - 2CD Suede - Dog Man Star Suede - Head Music The Big Blue - Eric Serra Radiohead - OK Computer Sade - Lovr Deluxe The Wonder Stuff - Hup The Wonder Stuff - Never Loved Elvis Cathrine Wheel - Ferment Sex Pistols - Never Mind Siouxsie @ The Banshees - The Rapture Siouxsie @ The Banshees - Scream Vangelis - Portraits Staind - Break The Cycle The Calling - Camino Palmero Softcell - memorabilia Jellyfish - Split Milk The Blue Nile - Peave At Last The Charlatans - Tellin Stories The Mission - Gods Own Medicine Cowboy Junkies - Lay It Down Robert Planet - Manic Nirvane Oasis - Definitly Maybe Oasis - Be Here Now Tricky - Maxinquaye Elliott Smith - XO Erasure - Erasure Inxs - Welcome To Wherevre You Are Andrew Lloyd Webber - Gold New Order - Substance Vulgar Display Of Power - Pantera Tom Varlaine - Flash Light The Durutti Column - The Guitar And Other Machines Metallica - And Justice For All Metallica - Metallica Moby - Play (2CD) + B - Sides Tibetan Freedom Concert RENT - 2CD Hole - Pretty On The Inside Hole - Live through This Nazzy Star - She Hangs Brightly Garbage - Garbage The Black Crowes - Shake Your Money Maker The The - Burning Blus Soul Air - The Virgin Suicides The Church - Gold Afternoon - Fix פלורנטין - פס קול הסידרה עברי לידר - מלטף ומשקר עברי לידר/האנשים החדשים - זה לא אותו דבר ריטה - ימי התום אביתר בנאי - הראשון ארקדי דוכין - יותר ממני 2סי די

lilachh

New member
../images/Emo41.gifאוסף דיסקים נדיר/מיוחד למכירה../images/Emo41.gif

למכירה חלק מאוסף אישי - הדיסקים כמעט ולא היו בשימוש ושמורים בקפדנות יתרה RIO - Progressive Rock - Free Jazz - Indie מצורף קובץ עם רשימה חלקית להתרשמות. לפרטים נוספים ניתן להתקשר בכל שעה ל-הרי 050-7-409393

להחלפה-מהדורה מיוחדת של "אמנזיאק"

שלום, יש לי את האלבום "אמנזיאק" של רדיוהד, במהדורה מיוחדת ומוגבלת, ( האריזה של האלבום היא הספר, כמו שמופיע בעטיפה של הדיסק הרגיל) האלבום מנויילן מהמפעל!! -לא נפתח בכלל אני רוצה להחליף את זה, בתמורה לאחד מהדברים הבאים. -המהדורה המיוחדת של קיד אי. -האי פי של איירבאג(עם 7 השירים החדשים) -האי פי של com lag -המהדורה המיוחדת של hail to the thief (רק בתנאי שהיא גם מנויילנת) -תקליטים של רדיוהד/ביטלס/לד זפלין/פינק פלויד כמובן שהמצב של הדיסקים צריך להיות טוב מאוד/כמו חדש... נא לשלוח לי הודעה, תודה,

rommur

New member
מעונין מאוד.... לקנות.

שלום רב, לצערי הרב - אין לי שום דבר ממה שציינת וגם אם היה לי, לא הייתי מוכן להחליף. אני מניח שיש לך שני עותקים של האלבום, אחרת לא היית מחליף את זה. אני מעוניין לקנות!!!! האם אתה מוכן למכור? חג שמח

rommur

New member
Hail to the Thief - LIMITED EDITION

חבר יקר, ברצוני לעדכן אותך שהדיסק נמכר במהדורה המוגבלת כאן - http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=5359 לי זה מאפשר לעשות את הדבר הבא: אני יכול לקנות את הדיסק ואז (אם אתה מעונין) - להחליף אותו איתך במהדורה המיוחדת של קיד א. אופציה אחרת, אתה מזמין אתה הדיסק עלי (אני משלם על ההזמנה שלך) - ובתמורה אתה מביא לי את קיד א. סליחה אם סרבולים אלו מעצבנים אותך. בכל מקרה תן לי לדעת אם אתה מעונין.

rommur

New member
אמנזיאק, לא קיד א

כמובן התכוונתי לאמנזיאק שלך - ולא לקיד א.

מצטער לאכזב אותך

אבל כבר ניסיתי להזמין את זה בעבר, והם כבר אמרו לי שאין להם את זה במלאי.... משום מה הם לא מורידים את זה...

rommur

New member
חבל

באמת חבל. בכל מקרה, אם אי פעם תרצה למכור, אני פה.

Molchansky

New member
למכירה תקליט נדיר של Led Zeppelin

קופסא של 4 תקליטים, הקלטות ה- BBC Sessions במצב חדש לגמרי, לא נוגן אפילו פעם אחת נדיר לאספנות. המפורסם משנת 97. 1150 ש"ח (גמיש) לפרטים 052-8429908 אייל

Molchansky

New member
למכירה תקליט חתום וממוסגר של ELP

תקליט חתום וממוסגר של להקת Emerson, Lake & Palmer המוכרים גם בקיצור ELP התקליט הוא של האלבום Tarkus, כולל תמונה של חברי הלהקה, וחתימות מקוריות על גבי עטיפת התקליט. כולל פתק אותנטיות. 1500 ש"ח (גמיש) 052-8429908 אייל

למעלה