ספרים וערכם..
שלום. בבעלותי מספר ספרים, אשר מעניין אותי לדעת עליהם מספר פרטים: 1.ערכם הכלכלי (מתוך עניין גרידא, אין בי כוונה למכור אותם) 2.מידת התפוצה שלהם כיום אני אשמח אם תוכלו לעזור לי
הספרים הם: דאנטי - הקומדיה האלוהית: התופת הוצאת ספרי תרשיש ירושלים תשט"ז כולל כריכת נייר נפרדת, במצב טוב מאוד. יעקב קורץ - ספר עדות הוצאת עם עובד, דפוס <<דבר>> תל-אביב, תש"ד בלי כריכת נייר נפרדת, לא יודע אם היתה במקור. במצב טוב מאוד. GRAVES - I, CLAUDIUS Copyright 1934, אין תאריך הדפסה, The Modern Library - New York בלי כריכת נייר נפרדת, לא יודע אם היתה במקור. במצב טוב מאוד. דני סנדרסון - נחירה פומבית Copyright 1977, אין תאריך הדפסה, זמורה, ביתן, מודן - הוצאה לאור תשל"ז עם כריכת נייר נפרדת, שהיא במצב קצת שחוק אבל טוב, הספר עצמו במצב טוב מאוד. Selected Poetry of Lord Byron Copyright 1951 By Random House, Inc. אין תאריך הדפסה ככל הנראה, אין ולא היתה כריכת נייר נפרדת. במצב טוב. תודה רבה מראש
שלום. בבעלותי מספר ספרים, אשר מעניין אותי לדעת עליהם מספר פרטים: 1.ערכם הכלכלי (מתוך עניין גרידא, אין בי כוונה למכור אותם) 2.מידת התפוצה שלהם כיום אני אשמח אם תוכלו לעזור לי