ספרים לגיל 2,3

ספרים לגיל 2,3

שלום! אני מחפשת ספרים שמתאימים לגיל שנתיים+. האם מישהו מכיר סיפורים על מכוניות לגיל הזה?

sagiberg

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

י הרבה שספרים שמתאימים לגיל הזה, ( לא עולה לי כרגע ספר על מכוניות.) הלו הלו אבא המפוזר מכפר אז"ר מעשה בחמישה בלונים מיץ פטל

dawn35

New member
הרבה ספרים מומלצים../images/Emo73.gif

אז ככה: יש ספר קשיח חביב-"כל מיני מכוניות", וגם "מכוניוני" נראה לי מתאים ואולי גם "גלגלים"-וגם "כבאית היא... פיל?" של מיריק שניר (כמעט כל ספר שלה מסדרת ספריה קטנה שלי מתאים לגיל זה) ועוד ספרים מתאימים לגיל הזה: "את זה" -נירה הראל "הזחל הרעב"-אריק קארל (יצא עכשיו בגירסה של ספר קשיח-מומלץ! כמעט כל ספר של דתיה בן דור-האהובים ביותר הם מסדרת "יו-יו" ו"דגדוגים" וכן "ספר השטוזים" (שטויות בחרוזים) תהנו!!!

dawn35

New member
../images/Emo52.gif שהצצתי לך בכרטיס

אבל גיליתי שהבעיה שאת מתמודדת איתה היא שהילד שלך רוצה לישון איתכם במיטה-ואני שמחתי לגלות שהמליצו לך להשכיב אותו במיטתו בליווי טקס לפני השינה של קריאת סיפור עם אחד ההורים. אז אם לקחת את ההמלצה הזאת הנה כמה ספרים באותו עניין (כנראה שגם לסופרים היו ילדים כאלה...
"במיטה הגדולה של אמא ואבא", וגם "אמא אני לא יכולה להרדם" של נורית כהן "הילדון שלא רצה לישון"- הלן קופר "צפרדעון לך לישון"-פאול קור "פעם היה ילד שלא רצה לישון לבדו"-מירה מאיר (אמנם הוא בוחר בבובות וחיות פרווה אבל הפתרון בא מן הילד בסיפור). "לא יכול לישון דובון"-מרטין ואדל (זוכה פרס אנדרסן). "10 דקות ולישון"-פגי רתמן-ספר בלי מלל עמוס בציורים המאפשרים להורה וילדו לספר את הסיפור בסגנונם הייחודי.

תבל11

New member
../images/Emo73.gif גלגלים - מיריק שניר

מתאים לגיל שנתיים. ספר מקסים שהקראתי לבן שלי מגיל חצי שנה בערך ועד היום (בן שנתיים וחצי) הוא פשוט מאוהב בספר הזה. חוצמזה יש המון ספרים קלאסיים לגיל הזה (לאו דווקא בנושא מכוניות כגון: שמוליק קיפוד, העכבר והתפוח, דירה להשכיר, המפוזר מכפר אזר, מיץ פטל, בייגלה,אליעזר והגזר, הפיל שרצה להיות הכי וכו וכו וכו בהצלחה ותהנו

חוטהשני

New member
ספרים לא מכירה משהו על מכוניות אבל יש כמה שווים איה פלוטו אוגבו איפה בייגלה הצב של אורן שמוליקיפוד על לילה ושינה: אילו הירח היה יכול לדבר הילד שאהב את הירח הקנגרו הכחול של מאיה

למעלה