ספרים להחלפה

i love usa

New member
ספרים להחלפה

סיפרי ילדים: ילדה גדולה של-יעל בן ברוך סיפרי נוער : אני לא מושלם של-חוה אלברשטיין/איקו אביטל מורה גיזעית של סמדר שיר מורה מחליפה של-סמדר שיר מורה מדליקה של סמדר שיר ספרים למבוגרים יותר: הצתה של-קווין ג' אנדרסון ו-דאג בייסון אהבת שאול של-אלי עמיר אהוד ברק של-בן כספית ואילן כפיר כול הספרים במצב טוב ןלהחלפה על ספרים באנגלית בעיקר סיפרי אימה של סטפן קינג אם מישהו מעוניין להחליף ויש לו ספרים באנגלית (כול ספר)שירשום כאן ואני אולי יהיה מעוניינת

Rivendell

New member
../images/Emo140.gif מומלץ לפרסם גם בלוחות שלנו

יש לי בבית את "Needful things" של קינג שאני לא קשורה אליו במיוחד אם את מעוניינת, אבל אין שום דבר מהספרים שלך שאני רוצה. יש לך אחרים שאת מעוניינת להחליף?

i love usa

New member
צריך להיות לי עוד ספרים

אני צריכה לחפש באיזה ספר את מעוניינת ??? תרשמי את הספרים שאת בעיקר מעוניינת ואני ינסה לחפש אולי יש לי ואם לא לי אולי לאחותי יש ספרים שהיא לא צריכה

Rivendell

New member
אני לא מחפשת משהו ספציפי

אלא פשוט ספר טוב
. תארגני רשימה, תפרסמי אותה, ואני אראה אם יש שם משהו שמעניין אותי. (אגב, בעברית כותבים אנסה ולא ינסה, ולכתוב, לא לרשום. רגע של פולניות שפה
, זה פשוט משגע לי את העין).

i love usa

New member
יש לי את הספר

האורקל של מלורי של- קרול או'קנול אבל הספר לא חדש הוא נרטב לנו לפני כמה זמן והוא מלוכלך הדפים לא קרועים אבל מלוכלכים אני מוכנה לצלם לך אותו שתביני על מה אני מדברת במקרה ותיהיה מעוניינת

למעלה