ספרים למכירה - שרשור מס' 4

kill bill2

New member
../images/Emo63.gifלמכירה ספרים בנושאי חוק ומשפט

ברשותי מספר רב של ספרים בנושאים חוק ומשפט עבור סטודנטים למשפטים או לסתם חובבנים.הספרים במצב טוב מאוד. 1.מבא למשפט העברי.בעריכת צבי זהר. 2.חקיקה אזרחית(הוצאת מחשבות)מאת עו"ד דורי צ''שלר, וישי קורן. 3.ספר הכנה לקראת בחינת הסמכה של לשכת עורכי הדין(הוצאת מחשבות. 4.המשטר במדינת ישראל .מאת שלמה יובל. 5.בתי משפט.סדר-דין אזרחי.(הוצאת מחשבות. 6.דיני מיסים.עו"ד צ''שלר וישי קורן. 7.קרימינולוגיה ומשפט פלילי.(הוצאת מחשבות. 8.ואלה החוקים והמשפטים. דיני עבודה 9.ואלה החוקים והמשפטים.משפט מסחרי. הספרים במצב טוב ואני מוכן לקבל הצעות מחיר אימייל[email protected] או לכרטיס האישי בתפוז.אביחי.

פּלפּל

New member
ספרים למכירה - שרשור מס' 4

הודעות חדשות על ספרים (או עיתונים ומגזינים) שאתם מציעים למכירה, נא לשרשר כאן, בציון שם הספר בכותרת ההודעה. לנוחותכם, להלן רשימת הספרים שהשתתפו בשרשור מספר 3 של ספרים למכירה: (שימו לב, זו רשימה מרוכזת של כל הספרים שהוצעו למכירה בשרשור הקודם. אם אתם מעוניינים לקנות או לברר פרטים נוספים - אל תפנו אליי, אלא ישירות אל המציעים למכירה בשרשור המקורי) קונקורדנציה לתנ"ך - מנדלקרן ספרי תווים אנציקלופדיות: העיברית, בריטניקה, עולם חדש, היסטוריה, אטלסים, קסוטו, גורדון, מיסטיקה ועוד. מפרטי יומנו של מכשף - קואלו פאולו קורליין - ניל גיימן האנתולוגיה של הביטלס (ספר) מי הזיז את הגבינה שלי ? על תבונה ורגישות-אנגלית (פינגווין) ספרים ברוסית -בנושא פסיכולוגיה רומנים ברוסית בחינות פסיכומטרי -משנים עברו ספר חמישים שנה למדינת ישראל יצחק רבין-ספר ביוגרפי עם תמונות מסעות גוליבר-אנגלית(קונמן) נשים קטנות (2 כרכים) הארי פוטר 5 - עברית קופים דגולים - ויל סלף מין ובלבול - ויל סלף אזור אפור - ויל סלף קריאה לשינוי - קרישנמורטי שלגיה ואהבת הגמדים - חגית בנזימן חוכמת היומיום - ד"ר ויין וו. דיר ארוחת בוקר של אלופים - קורט וונגוט אמא לילה - קורט וונגוט קופסת הטבק מבגומבו - קורט וונגוט רעידת זמן - קורט וונגוט אל תקראו את הספר הזה אם אתם טפשים - טיבור פישר פיצריה קמיקזה - אתגר קרת הקייטנה של קנלר - אתגר קרת לא באנו להנות - אתגר קרת סמטאות הזעם - אתגר קרת זיונים זה לא הכל - דן בן אמוץ דרימלנד - קווין בייקר המקום שבו נמצא הלב - בילי לטס 366 דלתות ללב - איילין קאדי כרכים 1-16 (14 חסר) - אנצקלופדיה גיאוגרפית אדם ועולמו 1980 הטארןט - אילין וטרי דונלדסון נס ונורמה - עופרה ריזנפלד שיחות עם אלוהים #1 חברים ובעלים - ננסי טאייר אנתרופולוג על המאדים - אוליבר סאקס הרפתקאות אליס בארץ הפלאות - לואיס קרול מעבר למראה על גדות הביוב - נתן זהבי ישמעאל - דניאל קווין יסודות הצ'אקרות - נעמי איזנר ללכת בעקבות הלב - סוזאנה תמרו Meetings with remarkable men - Gurdjieff Views from the real world the complete illustrated works of Hans Christian Andersen The classic 100 dreams - foulsham The tao of silence - Lo po Ha Guns, Germs and Steel - Jared Diamond

kill bill2

New member
ספרים למכירה כחדשים../images/Emo41.gif

1.סבסטיאן וטוחני האספארגוס(אבינועם בן זאב) 2.מלאכים נופלים של(שבלייה שכתבה את נערה עם עגיל של....... 3.מיהמיה של(סוזן אדם. מנהיגות של גו'לאיני. מכונת הארגון של(יהודה שנהב) כל אחד ב35 שקלים או כלם ב150 שקלים תגובות לכרטיס או לאימייל [email protected]

ולקיריה

New member
למכירה:

1 "האל הרוכב על הארלי דייוידסון" - ג'ואן ברדי הוצאת אופוס. Wuthering Heights"/Emily Bronte /Penguin pub 2"

ולקיריה

New member
עוד למכירה

"צל הירח" מאת אנט קרטיס קלאוס. הוצאת "עלמה מיסתורין" Vittorio the Vampire/Ann Rice

חול1

New member
ספרים שאני מוכר:

אוצר הפחה התורכי, יואש ביבר, 30 ש"ח. 40 הימים של מוסה דאג, פרנץ ורפל,30 ש"ח. הרצח בנשף המסכות, אגאטה כריסטי, 30 ש"ח. תעלומת שעון המוות, אגאטה כריסטי, 30 ש"ח. המוות לוחש בערפל, מיניון אבנהרד, 30 ש"ח. פרי מייסון חוקר את רצח רודף הנשים, אירל סטנלי גארדנר, 30 ש"ח. 10 כושים קטנים, אגאטה כריסטי, 30 ש"ח. תעלומת המספר 1122 , מרי רוברטס ריינהרט, 30 ש"ח. מיבחר הסיפור הארופאי, 30 ש"ח. קומץ עפר, איוולין וו, 30ש"ח. החמישיה מתלכדת, אניד בלייטון, 20 ש"ח. תן חיוך, מיטב הכזבים שלא הכזיבו בעתונות הצבאית, איור:דני קרמן, 20 ש"ח. מלחמות גדולות סיפורים קטנים, אורי דרומי, 30 ש"ח. דרג מסתער, סיפורי קרב מפי לוחמים, 30 ש"ח. התקפת משטרת רמת גן,(מפי המבצעים)יעקוב חורגין,40 ש"ח. מבחר הסיפור הרוסי,30 ש"ח. מבחר סיפורי גוגול, 30ש"ח. מבחר הסיפור האיטלקי, 30 ש"ח. בארמונות ספרד, ש. חגי, 30 ש"ח. זהב האינדיאנים , קרל מאי, 20 ש"ח. קיסרות האדמה, ארתור, סי. קלארק, 30 ש"ח. מפגש עם ראמא, ארתור סי. קלארק, 30 ש"ח. המטרה הנעה, רוס מקדונלד, 30 ש"ח. מרד העבדים, ויליאם א. אואנס, 30 ש"ח. המזימה, חלק ראשון, אירווינג וואלאס, 15 ש"ח. מבחר הסיפור הספרדי, 35 ש"ח. הודו יומן דרכים, עזריאל קרליבך, 30 ש"ח. טבעת המאהרג'ה, שמעון צבר, 20 ש"ח. אינספקטור ווסט במלכודת, ג'והן קרייזי, 30 ש"ח. אי הדולפינים הכחולים, סקוט אודל, 30 ש"ח. הכלב לד, א. פ. טרון, 30 ש"ח. רבע לפנות בוקר, עמוס אטינגר,10 ש"ח. הערומים והמתים, נורמן מיילר, 25 ש"ח. בעט אלון בעט, אבנר כרמלי, 20 ש"ח. החמישיה מתלכדת, אניד בלייטון,20 ש"ח. החפרפרת, ג'ון לה קארה, 25 ש"ח. החיפוש אחר המופלא, פ.ד. אוספנסקי, 35 ש"ח. הנערה מהבית הלבן, קורנל מקושינסקי, 40 ש"ח. המחירים אינם כוללים משלוח!

חול1

New member
עוד ספרים שאני מוכר:

בתיה, קורנל מקושינסקי, 40 ש"ח. צל"ש 20 שנות גבורה בישראל, יהודה הראל, 23 ש"ח. גלגלים, ארתור היילי, 35 ש"ח. החייל הטוב, פילדמרשל א. פ. וייוול, 20 ש"ח. אל תגידי לילה, עמוס עוז, 28 ש"ח. בן אוני, עדנה פרבר,25 ש"ח. מאצי'סטה במלכודת הענקים,ג'אקומו בארטלי, 25 ש"ח. שעשני אישה, 9 סופרות, 25 ש"ח. ירושליים וכל נתיבותיה,מדריך סיורים, 50 ש"ח. תמונת אישה, שי זכאי, פורמט אלבומי, 50 ש"ח. 1000 הימים 12 ביוני 67 - 8 באוגוסט 70 . פורמט אלבומי,70 ש"ח. מאה שנות מאבק 50 שנות צה"ל בני קשת, חני זיו ויואב גלבר. פורמט אלבומי,60 ש"ח. היה או לא היה, מבחר כתבי אלכסנדר פאן, פורמט אלבומי, 60 ש"ח. ישראל 50 , יהודה שיף דני דור,פורמט אלבומי, 40 ש"ח. קו האופק, דוביטל ומוני הרמתי,פורמט אלבומי-ישראל בתצלומי אוויר, 40 ש"ח. גמלא טבע ונוף, עופר וליאורה בהט, פורמט אלבומי יפיפה. 40 ש"ח. לגעת באור, שי גינות, אלבום שירים וצילומים יפיפה,50 ש"ח. המשפחה החופשית, פול וג'ין ריטר, 25 ש"ח. סוף העולם הראשון שלי , אידה פינק, 22 ש"ח. אלוהי הדברים הקטנים, ארונדהטי רוי, 35 ש"ח. המחירים אינם כוללים משלוח.

ספרים למכירה

מאה שנים של בדידות- ג. גארסיה מארקס אהבה בימי כולרה- ג. גארסיה מארקס ההנאה שבאיטיות- מילן קונדרה מוסיקת המקרה- פול אוסטר החטא ועונשו- פ.דוסטויבסקי מחיר הספרים נע בין 20 ל-40 שקלים- גמיש. כל הספרים באיכות מצוינת.

עוד ספרים למכירה

מפיסטו- קלאוס מאן געגועי לקיסינג'ר- אתגר קרת 1984- ג'ורג' ארוול הג'יגולו מקונגו- חנוך לווין מדריך הטרמפיסט לגלקסיה- דוגלס אדמס איש הקובייה- לוק ריינהרט מחיר הספרים נע בין 20 ל-40 שקלים- גמיש. הספרים במצב מצוין.

y195h

New member
מוכרת

חגי טיומקין - תיק כחול לבן - 40 דויד גרוסמן - מישהו לרוץ אתו 40 ברוך לשם - נורמאלי - 30 קאזואו אישיגורו - כשהיינו יתומים 30 אילן הייטנר - כוחמת הבייגלה - 30 דויד גרוסמן - בגוף אני מבינה 30 עולמה של סופי - 30 צוריה שלו - חיי אהבה - 30 אתגר קרת - הקייטנה של קלר - 25 פעמון הצלילה והפרפר - 25 אלאונורה לב - הבוקר הראשון בגן עדן - 30 ציפי לוי - אנרגיות צהובות משתוללות - 30 שולמית גלבוע - דרך עלמה - 40 חדש אסתי ג חיים - מחר יקרה לנו משהו טוב - 40

פרח משי

New member
למכירה ספרי לימוד במחירים טובים ../images/Emo41.gif

* ספר של אנקורי - לבגרות במתמטיקה ברמת 5 יחידות לימוד (כל החומר מרוכז בספר אחד - הספר שעזר לי להוציא 100 בבגרות בכיתה י"ב) * לקט מבחני בגרות בפיזיקה (4 ו5 יחידות לימוד) - עורך עדי רוזן * משטר מדינת ישראל (ספר באזרחות) מאת דוד שחר * טריגונומטריה (4 ו - 5 יחידות לימוד) מאת בני גורן * חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי (4 ו5 יחידות לימוד) מאת בני גורן * אלגברה (4 ו5 יחידות לימוד) מאת בני גורן * ספרים לבגרות בתנ"ך מאת עדי רוזן * מגלות לקוממיות - תולדות עם ישראל בדורות האחרונים - מאת דוד שחר. קיימים אצלי עוד ספרי לימוד רבים - לכל המעוניין - נא לפנות במסר אישי.

ספרים נוספים למכירה

מגילת פרמשתק- רפאל אלראי עצות לחיים טובים- ג'קסון בראון להיות ישראלי- חנן בר נשים בעבודה (ספר תצלומים מרהיב)- עליזה אורבך אטלס 2000- אלפיים שנות הסטוריה

ספרים באנגלית למכירה

The alchemist- Paulo Coelho Exiles- Michael J. Srlen The age of reason- Jean Paul Sartre We- Eugene Zamiatin The Guermantes way- Marcel Proust The portrait of a lady- Henry James The other side of paradise- Noel Barber A precocious autobiography- Yevgeny Yevtushenko Those in Peril- Russel Braddon Rogue Cavalier- Rosamond Marshall The boys from Brazil- Ira Levin Midnight- Dean R. Koontz

roni2005

New member
יש לי את כל הספרים של יורם אשל

לאוניברסיטה: מכניקה-ספר+ספר תשובות חשמל ומגנטיות-כמ"ל אופטיקה וגלים מחיר מציאה לצור קשר באישי

חול1

New member
ספרים שאני מוכר:

מלכוד 22 ,ג'וזף הלר, 30 ש"ח. שם הכותר: כלבם של בני בסקרויל שם המחבר: א. קונן דויל , 30 ש"ח. שם הכותר: מסע בין כוכבים -החוק של צ'ארלי שם המחבר: ג'יימס באליש,34 ש"ח. שם הכותר: הבלתי מנוצחים שם המחבר: ויליאם פוקנר ,14 ש"ח. שם הכותר: השבויה ממארוקות שם המחבר: מרגרט פארגטר , רומן רומנטי, 25 ש"ח. שם הכותר: פרח אל מוות שם המחבר: מרג'ורי הילטון , רומן רומנטי, 25 ש"ח. שם הכותר: אחרון המוהיקנים שם המחבר: פנימור קופר ,30 ש"ח. שם הכותר: ללא פרוטה בכיס שם המחבר: לואי בוסינר , 30 ש"ח. שם הכותר: אקס מן קומיקס סיפור הסרט שם המחבר: קומיקס ,30 ש"ח. שם הכותר: אקס מן מגניטו ווולוורין שם המחבר: קומיקס , 30 ש"ח. שם הכותר: השביעיה הסודית חוקרת שם המחבר: אניד בליטון , 20 ש"ח. שם הכותר: אל תגע בזמיר שם המחבר: הרפר לי , 20 ש"ח. שם הכותר: אהבה פורחת בציילון שם המחבר: רומליה לאן ,רומן רומנטי, 25 ש"ח. שם הכותר: אחות הים שם המחבר: דיאנה דוגלאס , רומן רומנטי, 25 ש"ח. שם הכותר: אשתו החוקית שם המחבר: הדויג מהלר , רומן רומנטי, 25 ש"ח. שם הכותר: האהבה הגאה שם המחבר: אן מאטר ,רומן רומנטי, 25 ש"ח. שם הכותר: אהבת המחנכת שם המחבר: אן מאטר ,רומן רומנטי, 25 ש"ח. שם הכותר: כלה לא רצויה שם המחבר: אן האמפסון ,רומן רומנטי, 25 ש"ח. שם הכותר: גבוה בשמים שם המחבר: אן האמפסון ,רומן רומנטי, 25 ש"ח. שם הכותר: ללא בקשת חנינה שם המחבר: ג'נט דיילי ,רומן רומנטי,25 ש"ח. שם הכותר: חסמבה באזור המסוכן שם המחבר: יגאל מוסינזון ,25 ש"ח. שם הכותר: עיר כחולה שם המחבר: רוס מקדונלד,30 ש"ח. שם הכותר: ג'ורג' ברניני חוזר הביתה שם המחבר: ניקולאס מאייר ,30 ש"ח. שם הכותר: טייסי האתמול שם המחבר: נוויל שוט ,30 ש"ח. שם הכותר: אי המטמון שם המחבר: ר. ל. סטיבנסון ,25 ש"ח. שם הכותר: השבוי מזנדה שם המחבר: אנטוני הופ,30 ש"ח. המחירים לא כוללים משלוח.

חול1

New member
אני גם קונה הרבה ספרים משומשים

ונכנס לעיתים לאתרים ורואה בכמה מוכרים אחרים..

Hpeople

New member
מעוניין להחליף

יש לי את הספק "מובינג" של אסף גברון. קראתי אותו נורא נהנתי, הספר ממש חדש!! אני מעוניין להחליף אותו (ופחות למכור, אך אם מישהו מעוניין לקנות - אשמח לקבל הצעה). אם אתם רוצים להחליף אותו - אני רוצה את אחד מהספרים הבאים: * אתגר קרת - "אניהו" * דוד גרוסמן - "בגוף אני מבינה" * עברי לידר - "ספר שירים" או כל ספר אחר שלדעתכם טוב, אשמח לקבל הצעות

פרח משי

New member
למכירה היורשת/רם אורן וגם.. ../images/Emo36.gif

חיי האהבה/צרויה שלו וגם ספרי לימוד רבים לכיתות י"א י"ב. צרו קשר במסר אישי.

למעלה