ספרים למכירה!

thinlizzy

New member
ספרים למכירה!../images/Emo63.gif

אהבתי כל כך- יהודית רותם- 30 ש"ח אוטובוס 9 לגן עדן- ליאו בוסקאליה- 40 ש"ח אופקים אדומים- יון מיחאי פאצ'פה- 40 ש"ח אורות בערפל- אורי שגיא – 30 ש"ח אחרון המאהבים החכמים- אמנון ז'קונט- 25 ש"ח אחשורוש, היהודי הנודד- שטפאן היים- 35 ש"ח איאקוקה- לי איאקוקה- 20 ש"ח אי ציות ודמוקרטיה- יהושע ויינשטיין (עורך) 35 ש"ח אישה בחולות- אבה קובו- 40 ש"ח אל דאגה- דייל קארנגי- 25 ש"ח ארבעה גברים ואישה- שולמית גלבוע- 30 ש"ח אתה עומד למות- לי צ'יילד- 35 ש"ח גולד שווה זהב- ג'וזף הלר- 25 ש"ח גירושים מאוחרים- אברהם ב. יהושע 30 ש"ח גם בחורף פורחת אהבה- ליית מייקלס- 15 ש"ח גר בארץ נוכרייה- רוברט היינליין 55 ש"ח גרעינים לבנים – יוכי ברנדס 25 ש"ח האור השחור- איל מגד- 30 ש"ח הבטחות- קטרין גסקין- 30 ש"ח הזדמנות נוספת- וואלי לאמב- 30 ש"ח הזימון- ג´ון גרישם – 30 ש"ח המקום שבו נמצא הלב- בילי לטס- 35 ש"ח הנעלמים- הרלן קובן- 35 ש"ח הנער הפרסי- מרי רנו- 40 ש"ח הסנדלרית- עירית לינור- 30 ש"ח העשירים ובעלי העצמה- ורה קאווי - 45 ש"ח הפירמה- ג'ון גרישם- 20 ₪ הפיתוי של איילין יוז- בראיין מור- 30 ש"ח השב"כ בעקבות קפוצ'י- רוני שקד ושלמה הררי- 40 ש"ח השואה בתיעוד- יד ושם- 40 ש"ח השותף- ג'ון גרישם 25 ש"ח השיבה מהודו- אברהם ב. יהושע- 20 ₪ והרשות נותונה- רונן ברגמן- 40 ש"ח ורוניקה מחליטה למות- פאולו קואלו-30 ש"ח זה יגמר בבכי- אהד אשרי 25 ₪ חמסין וציפורים משוגעות- גבריאלה אביגור-רותם- 30 ₪ חצוצרה בואדי- סמי מיכאל – 30 ש"ח חקירה בשני- ארתור קונן-דויל- 20 ש"ח טעם של פעם- מרדכי נאור- 35 ש"ח כדור של"ג סודות מלחמת לבנון- 25 ש"ח כימים אחדים- מאיר שלו 30 ₪ לדעת אישה- עמוס עוז- 25 ש"ח לוויתן- פול אוסטר- 25 ש"ח ליטומה בהרי האנדים- מריו ורגס יוסה- 20 ש"ח לכבות את האהבה- יוכי ברנדס – 25 ש"ח לנצח נבנו- ג'יימס קולינס וג'רי פוראס- 45 ש"ח מוות בגשם- רות אלמוג- 20 ש"ח משבר באהאמה- דזמונד באגלי- 20 ש"ח משחק הדמים- דיויד מורל- 25 ש"ח נ.ב אני אוהב אותך- ססיליה אהרן 30 ש"ח נער קריאה- ברנהארד שלינק- 20 ש"ח סופת קרח- ריק מודי- 30 ש"ח עב"מים- ריצ'ארד הול - 40 ש"ח עז 77- אביגדור קהלני- 30 ש"ח עשו- מאיר שלו- 30 ש"ח פרקליט רחוב- ג'ון גרישם- 25 ₪ רביעית רוזנדורף- נתן שחם- 25 ש"ח רומן אמיתי- סמדר שיר- 25 ש"ח רומן רוסי- מאיר שלו- 25 ש"ח רצח ארלוזורוב- שבתי טבת- 25 ש"ח שבבים של תקווה- עמוס לבב- 35 ש"ח שווים ושווים יותר- סמי מיכאל- 25 ש"ח שיווק הלכה למעשה- דב יזרעאלי- 30 ש"ח תחת הרשת- אייריס מרדוק- 15 ש"ח תרנגול כפרות- אלי אמיר 25 ₪ רוב הספרים במצב טוב מאוד עד מצוין! פרטים נוספים במייל [email protected] ליזה

למעלה