הספר הלבן - פאול קוהוט: 35 העבד - בשביס-זינגד: 45 (הוצאה חדשה) פעמון הזכוכית - סלביה פלאת: 35 אלוהים יודע - ג'וזף הלר: 35 ציירו לכם - ג'וזף הלר: 40 חופן של ערפל - סמי מיכאל: 35 מאיר שלו: כימים אחדים: 35 בביתו במדבר: 35 כל החיים לפניו - אמיל אז'אר: 35 לוויתן - פול אוסטר: 35 מחזיר אהבות קודמות - יהושע קנז: 30 מזכרת אהבה - יצחק בר-יוסף: 25 בלי כוכב - יהודה בורלא: 25 עוול - אהרון מגד: 25 צייד הזכרון - יגאל סרנה: 25 ליטומה בהרי האנדים - מריו ורגס יוסה: 25 וזרח השמש - המינגוי: 25 יום הרפאים - דוד שחר: 25 היום השביעי של החיים - רמון קנו: 25 צלו של רוזנדורף - נתן שחם: 35 כל הספרים חדשים לגמרי ! המחיר לא כולל משלוח ! תגובות באמצעות מסר
באמת, ההערות שלך פשוט מעצבנות, או שמא את מעוניינת להיות כל הזמן "על המפה". אם לא שמת לב, הרי שההודעה השניה "מושרשת" לראשונה ! או אולי לי יש בעיות הבנה... כללית, די עם הערות החינוך שלך - זה לא לעניין ולרב זה גם מיותר !
שרשרתי אותן. את שמת שתי הודעות נפרדות, אני שרשרתי. וזו לא הפעם הראשונה. אני לא חושבת שזו דרישה כזו מוגזמת ולא ברור לי למה את מגיבה בכזו אלימות. זה לא עושה חשק לקנות ממך.
הבוטה והגסה שלך והניסיון לחנך מנהלת מקצועית שמנסה לשמור על סדר בפורום (כדי ליצור מקום איכותי וראוי גם להודעות המכירה שלך). כמנהל שני פורומים במערכת, לא בטוח שהייתי מגיב באותה סבלנות כמו אביגיל - אחרי שהסבירו לך מה זה נצל"ש וכיצד משרשרים הודעות (גם אם הייתה אי הבנה, יש דרכים להגיב - בוודאי ובוודאי בפורום שעוסק בתרבות).