ספרים לפסיכומטרי - בעיקר כמותי

ק ד ו ש

New member
ספרים לפסיכומטרי - בעיקר כמותי

אוקיי, אז כידוע לכם אני ניגש למועד ספטמבר. אני עושה קורס ביואל גבע, ויש להם אחלה ספרים שבעולם, הקטע שבזכות העבודה שלי אני הרבה פעמים מסיים את השיעורים ונשאר לי עוד זמן וחשבתי לשלב ספרים של מכונים אחרים, רק של החלק הכמותי כי אותו אני צריך לקבלה. השאלה היא, אם יש לכם ספרים מומלצים, או כאלה עם בחנים בכמותי, יענו ממש פרק שלם. ביואל גבע יש ספר שלם של זה שאחרי כל שיעור עושים פרק בבית, אבל אני רוצה אולי להוסיף עוד אחד. מה אתם ממליצים???

בעיקר של קידום

אני גם עושה ביואל גבע אבל לקחתי מחברים שהיו בקורסים אחרים ספרים עם תרגילים... והספרים שלקחתי מקידום ממש סבבה. השאלות שם ברמה קשה (אומרים שיותר קשה מיואל גבע) וזה עוזר להכיר כמה שיותר סוגי תרגילים.... אז אם יש לך חבר שלמד בקידום בשנה האחרונה קח ממנו ספרים ותקדיש איזה שעתיים שלוש מהעבודה למחיקות של מה שהוא רשם... אבל לדעתי זה שווה. דרך אגב קדוש באיזה יואל גבע אתה? תל אביב?

ק ד ו ש

New member
לא, צומת רעננה

ואני לא מכיר אף אחד שלמד בקידום. אין לי בעיה לקנות את הספר, השאלה אם מוכרים.

אני לא חושב

הדבר היחיד שהם מוכרים זה כמה ספרים ביחד למי שרוצה ללמוד לבד. אבל זה לא משתלם כי יש שם המון דברים שלא תצטרך וזה סתם יקר. (עוד דרך של הגנבים האלה לעשות כסף מהצד) תחפש אולי בכל זאת אולי בלוחות של פורום פסיכומטרי. תשאל על הספרים של קידום, כי יש להם איזה 60 ספרים עם מתכונות ובסוף הסברים ותשובות... לדעתי זה מצויין. ותביא את האימייל שלך אני אשלח לך עוד איזה 400 שאלות בכמותי עם תשובות והסברים..

אזרח111

New member
אני עבדתי לפסיכומטרי עם יואל גבע ...

ספרים ממש מעולים .... כמעט ולא נגעתי בחומר של אנקורי שדרכם למדתי. רוצה שאני אבדוק לך אם נשארו לי ספרים שלהם? אתה מעוניין?

אזרח111

New member
בעצם אתה כבר לומד ביואל גבע ../images/Emo13.gif

אבל נראה לי שיש לי של קידום ...

ק ד ו ש

New member
זהו, שאני מחפש דברים מאוד ספציפיים

יותר פרקים שלמים, של 25 שאלות. יש כאלה בספרים של קידום או אנקורי? כי להשיג אותם אני אמצא איך.

קדוש קיבלת את האימייל?

ובקשר ל25 שאלות ופרקים שלמים, מה שאתה מחפש זה בדיוק הספרי מתכונות של קידום.... חפש אותם איפשהו

למעלה