ספרים מאת Wolfgang Koeppen

J W von Goethe

New member
ספרים מאת Wolfgang Koeppen

שלום רב,
מחפש לקנות ספרים מאת Wolfgang Koeppen ובמיוחד את Der Tod in Rom. עדיפות לאחת ממהדורות כל כתביו בגרמנית ואם לא, אז בתפזורת, או, למצער, בתרגום לאנגלית. ניתן ליצור קשר דרך [email protected].
תודה רבה מראש,
גל.

אספן 3

New member
לא ברור לי אם ידוע לך

אבל ספר אחד של וולפגנג קפן תורגם לעברית. זהו הספר "יונים בדשא" והוא יצא בהוצאת כרמל ב-2006.

J W von Goethe

New member
יודע. תודה על תשובתך, אבל...

מעדיף שלא לקרוא תרגומים ובמיוחד לא לעברית...

J W von Goethe

New member
מה שהחלטתי לעשות בסוף

הזמנתי אתמול דרך Amazon.de רק את Der Tod in Rom בכריכה רכה וכמובן ששילמתי מספיק כדי שהחבילה תישלח דרך UPS: לא הזמנתי את המארז השלם (כדי לחסוך כמה גרושים, הם מבצעים מיקור חוץ של שירות הלקוחות להודו ולשאר מדינות עולם שלישי. התוצאה הינה שבמקום לדבר עם נציגים שנמצאים in situ במחסנים ומסוגלים לטפל בבעיות של הלקוחות, מדברים עם אנשים, שאגב בקושי דוברים שום שפה פרט להינדית ולכן בדרך כלל אינם מבינים מה הלקוח רוצה מהם, שנמצאים ביבשת אחרת ושאינם מסוגלים לסייע בדבר: עובדים שבמקום לשלוח מארז שלם פותחים אותו ושולחים רק ספר אחד מתוכו כשלא ניתן לדעת אם בהזמנה הבאה העניין לא יחזור על עצמו שכן אין אפשרות, כאמור, לדבר עם האנשים במחסנים הינו דבר שבשגרה) ולא הזמנתי בכריכה קשה מאותה הסיבה, דהיינו, שלפעמים, או שפועלי המחסנים מחליטים לשלוח ספרים בכריכה קשה ללא dust jacket, או, שהחברות פשוט מפסיקות לייצר אותם כדי לחסוך כסף אך העדכון הזה אינו מופיע באתר, שכן, כאמור, אף אחד שבפועל מתעסק עם המלאי אינו מתעסק עם שירות הלקוחות וההודים אינם מסוגלים לראות דבר מלבד מה שכתוב באתר. אמור להישלח היום (כבר בסטטוס Wird heute versendet) ולהגיע עד 7 באוגוסט. אעדכן בהמשך.

J W von Goethe

New member
עדכון

החבילה הגיעה היום בבוקר לארץ, אבל, מכיוון שלצדיקים של UPS לא בסבבה לעבוד בשבת המלכה ואפילו בשישי, אקבלה רק בראשון. מקווה רק שלא יעלו אותה בטעות למשאית הלא נכונה ואז העניין יתעכב בעוד יום. גם זה קרה בעבר.

J W von Goethe

New member
הספר הגיע בשלום

כנראה שהפעם שיחק לי המזל. רק לפני מספר ימים, הדוור שלי חילק לתיבתי מכתבים שמיועדים לשכנים. וזו לא הפעם הראשונה שזה קורה, לעיתים קרובות אני אפילו מקבל מכתבים המיועדים לבניינים ואף רחובות אחרים. אנאלפביתיות, כבר אמרנו? ובמקום לשפר את השירות, הם מבזבזים את כל הכסף שלהם על פרסומות בטלוויזיה, כאילו מישהו לא יודע מהו דואר ישראל. איזה מזל שהזמנתי דרך UPS.
אגב, זה רק אני, או שצומת ספרים וסטימצקי הופכות לאט לאט מחנויות ספרים לחנויות צעצועים שניתן למצוא בהן גם ספרים (כאשר משהו כמו 80% מהם הם ספרי ילדים וספרי בישול ולפחות 90% מהלקוחות מתעניינים רק באלה)? לא שאני מאשים אותן כלכלית, הרי קשה לי להאמין שיותר מדי אנשים כיום רוכשים ספרים רציניים, אבל, לא היה נהדר אם בכל החלל הזה היו משתמשים על מנת לייבא ספרים רציניים כדי שמקרים כמו שלי היו מהירים יותר? זה יהיה מאוד נוח...

למעלה