ספרים מומלצים

ספרים מומלצים ../images/Emo63.gif

יש לי רשימה די גדולה של ספרים מומלצים, שלאט לאט אעלה אותה לכאן ובכל פעם אוסיף אליה. אשמח אם גם אתם תמליצו לכולנו על ספרים טובים שקראתם בנושא. אם קראתם לאחרונה ספר שעניין אתכם, שלמדתם ממנו משהו על עצמכם או בכלל, אם יש ספר שאתם מחזיקים קרוב אליכם וחוזרים אליו שוב ושוב, אשמח אם תכתבו עליו כמה מלים - שם הספר, שם המחבר (אם אתם יודעים), ובעיקר כמה מלים על מה נתנה לכם הקריאה בו. קריאה נעימה,

ספר באנגלית אמנם אבל אחד הטובים

שקראתי. שם הספר: Feel the fear and do it anyway שם הסופרת: Susan Jeffers במקום סקירה על הספר, חשבתי לתרגם כמה משורות הפתיחה שלו: "מה זה בשבילכם? פחד מ... דיבור בציבור להיות אסרטיבי לקבל החלטה אינטימיות לשנות מקום עבודה להיות לבד להזדקן לנהוג לאבד אדם יקר לסיים מערכת יחסים? האם זה חלק מאלו? כולם? ייתכן שיכולתם להוסיף כמה נוספים לרשימה. אין זה משנה... הצטרפו להמון! נראה שפחד הפך למחלה ממארת בחברה שלנו. אנו מפחדים מהתחלות, מפחדים מסופים, אנו מפחדים משינוי, מפחדים להישאר תקועים, מפחדים מכשלון, מפחדים לחיות, מפחדים למות. בכל סוג של פחד, ספר זה ייתן לכם את התובנה ואת הכלים לשפר את יכולותיכם לטפל בכל סיטואציה נתונה. תעברו ממקום של כאב, שיתוק ודכדוך (רגשות שלעתים קרובות נלווים לפחד), למקום של כוח, אנרגיה והתלהבות..." ואכן, הספר מקיים את מה שהוא מבטיח. ספר מאוד קריא, כתוב בצורה ברורה, והאנגלית מובנת ולא קשה. מומלץ בחום!

רן בת

New member
אה, התחום האהוב עלי

אז ככה, יש לי כמה ספרים שנהניתי מהם מאוד ומומלצים: 1. אופטימיות נצחית של לני רביץ - ספר יפהפה המדבר על תפקיד ההומור בחיים. 2. כוחו של תת המודע - ג'וזף מרפי - ספר שאצלי כבר במצב די רע, כי הוא מלווה אותי כבר הרבה שנים. 3. הקדוש הגולש והמנכ"ל - שארמה. מומלץ בחום, אני לקראת סיומו. 4. אהבה, רפואה, ונסים - ד"ר ברני ס. סיגל. - סיפור החלמתם המרתק של חולים שהתמודדו עם מחלתם בשיטת ההבראה העצמית. והמשך יבוא....

למעלה