ספרים מומלצים

סירונית

New member
ספרים מומלצים

הבן שלי עוד מעט בן חודשיים, כבר שומע שירים וסיפורים.הייתי רוצה לבקש מיכם המלצות על סיפורים לילדים ללא אבא המלצות לספרות מתאימה בבקשה תודה

היי סירונית !!

אני לא מכירה ספרים כאלה, אבל רציתי לספר לך שדווקא בבית שלנו אני לא מסננת ספרים שמוצגת בהם משפחה עם אבא ואמא, אלה יודעת מה זה אבא ואני מכינה אותה להתמודדות עם כל המצב הזה כשזה יגיע. מההתחלה גם שרתי לה את כל שירי הילדות המפורסמים (כן, כולל "אבא הלך לעבודה" וכו´) וגם אחרי סיפור, כשאנחנו מדברות על הספר, אני שואלת אותה על דמות ההורים בצורה שווה. לא בטוח שהכנת הילד לעולם חד-הורי הוא טבעי כל כך, לפחות לא בלי להראות לו גם את הצד השני (וגם את השלישי, לנו גם יש זוג חברות לסביות שיש להם תינוק מקסים ואלה יודעת ששתיהן "אמא" שלו). נדמה לי שזו ההכנה הטבעית ביותר.

סירונית

New member
ספרי ילדים

שלום חגית, אני מסכימה איתך לגמרי שהילד צריך להחשף למציאות ,יחד עם זאת אני הייתי רוצה לחשוף אותו גם לקבוצת המיעוט שהוא שייך אליה בצורה לגיטימית כדי לתת לו דרכי התמודדות כשיחשף לילדים אחריםבגן למשל. אני יודעת שיש ספרים כאלה ,אולי שתורגמו מאנגלית משהו. בכל אופן תודה רבה על החיזוק וההתיחסות ביי

מירית א

New member
ספרים

הי סירונית יש את הספר המקסים כל אחד והמשפחה שלו של יהודה אטלס. למגינת לבי עד היום לא הצלחתי למצוא אותו בחנויות הספרים, יתכן והמהדורה אזלה ולא הוציאו חדשה. האמת שעדיין לא ממש התאמצתי להשיג אותו.

אמא 12

New member
מצאתי

היי מירית יש את הספר באתר של סטימצקי באינטרנט במחיר מגוחך של 30 ש"ח - לא מתאים למחירי הספרים שלנו. האם הספר באמת כל כך מוצלח?

טלגיל

New member
ספר מקסים

רכשתי את הספר ואמנם במחיר מצחיק של 30 ש"ח והספר אכן מקים ומאוייר להפליא. מומלץ!

למעלה