ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (22)

kill bill2

New member
למכירה ספרים במצב חדש מחיר זול../images/Emo63.gif

1.כל הסיפורים-אידה פרנק=25 2.מרק זאבים(ספר ילדים)15 3.למה אנחנו משמינים-מרים פרידמן 25 4.הסוד הכמוס-אלי גורליצקי=25 5.מי הזיז את הגבינה שלי-ג.ספנסר=45 6.הבזקים-מיכל גוברין=30 7.בטרם אומר שלום-רות פיקרדי=35 8.הסימפוניה הגמורה-אאוגוסטו מונטרוסו=30 9.חפה מפשע-ליזה רירדון=35 10.קונצ'רטו למרגל ותזמורת-אורי אדלמן=37 11.אלמנה לשנה אחת-גוין ארוינג=35 12.ילדה-אלונה פרנקל=35 13.מתים להתפרסם-בן אלטון=38 14.ריקוד השושנים-אנדוניס סורוניס=38 15.שנת הארנב-ארטו פאסילינה-25 16.דרך עלמה-שולמית גלבוע=38 17.מי היה האיש שהיה-אבי כצמן=37 18.מלאכיה נרדמו כלם-מירה מגן=37 19.רצח ליד הבית(סיפורי רצח ישראלים)-זילברמן-גפן=25 20.ג'ו השתקן-ט.ג'אפרסון פארק-35 21.סרט לבן על כיפה אדומה-לימור נחמיאס=30 22.אבני שיש טהור-הרצל כהן=20 23.המנון לשמחה-שפרה הורן=25 24.עבריין צעצוע-קובי אוז=25 25.ילדות גדולות לא בוכות-פרנסקה קלמנס=35 26.הבנה מאוחרת-מאיה בלקין=25 27.ארנב אדום-טום קלנסי=30 28.בשידור חי-דן שילון=30 29.בריאות ללא אמונות טפלות=פרופ עזרא זוהר=45 30.בריק ליין-מוניקה עלי-38 31.אז מה את באמת רוצה-עדית שמר=30 32.גם שום מקום הוא מקום-אורי סתיו=30 33.אוטוביאוגרפיה של שום אדם-אסתר אורנר=28 34.התמימים והקדושים-מיגל דליבס=35 35.מרדף הכבשה-הרוקי מוריקני=43 36.ההרפתקאות המדהימות של קאוויליאר-מייקל שיבון=30 37.פנמה -אדיבה גפן=28 38.הנרות בערו עד כלות-שאנדור מאראיה(הוצאה מיוחדת)45 200.39 המסעדותהטובות בישראל-מדריך מפה=38 40.חברים ובעלים-ננסי טאייר-25 41.חום קטלני-לי צ'יילד=45 42.מ'ר פוטר ג'מייקה קונקייק=28 43.לא אלף ולא לילה-יוסף סדן=25 הספרים חדשים!!!!! ולרוכש חמישה ספרים המחיר 100 שקלים ללא משלוח הודעות לאימייל[email protected]

levyosi

New member
מעוניין לקנות דחוף!!!

מעוניין לקנות בדחיפות את קטלוג העצים של גבעת ברנר משנת 1996.. מי שיש לו שייצור קשר [email protected] תודה לכל העונים...

Wing Chan

New member
מחפש את הספר

"אחים לנשק" מסידרת רומח הדרקון. מוכן לשלם עד מחיר מסויים, תלוי במצב של הספר. צור\צרי קשר במסרים.

מחפשת הארי פוטר אנגלית משומש בי-ם

שלום רב. בידי הארי פוטר הראשון משומש באנגלית שמצאתי בחנות לספרים משומשים בירושלים. החיפושים אחר ההמשכים בחנויות אחרות במרכז העיר (דני ספרים, הגלריה לספרות, החנויות בבניין כלל) העלו חרס. האם מישהו מכיר חנויות משומשים נוספות בבירה בהם אוכל לחפש את ההמשכים? האם מישהו מוכר בפורום? תודה.

חוברות "מסע אחר"

מי מכיר ? מי יודע ? מחפש את "מסע אחר" מיספרים: 1, 39, 57, 60, 63, 66, 69, 72, 75, 78, מחפש גם ספרים של דין קונץ, אשמח להחליף וגם לקנות.
אבא של פרחונית 1

הארי פוטר

אני לא מירושלים, ואני גם לא חנות אבל יש לי את ההמשך של הרי פוטר. אם זה מעניין אותך שלחי מסר.

Athaclena

New member
ספר וספל

נמצאת ברחוב יעבץ, בין יפו למדרחוב (מאחורי בניין הפעמון או איך שקוראים לו) מבחר טוב באנגלית, שווה לנסות

פּלפּל

New member
ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (22)

הי חברים. בעקבות משוב שקיבלתי ממספר גולשים, נבטל לתקופת נסיון את ההפרדה בין שני השרשורים הקבועים (מחפשים ספרים וספרים למכירה) ותחת שרשור אחד תוכלו לבקש, להציע, לחפש, לקנות ולמכור ספרים ללא התערבות שלי. כמו כן, במסגרת הגמשת תנאי השימוש (
) תוכלו, אם תרצו, לבחור אם לפרסם הצעות קניה/מכירה/החלפה של ספרים בשרשור הזה או לפתוח הודעה חדשה (שרשור חדש, שלא כתגובה להודעה זו). כשהודעה זו תפסיק "לקפוץ" (ז"א לאחר 72 שעות מפרסומה) אקבץ אליה את יתר ההודעות הרלוונטיות שיהיו פתוחות באותה עת בכדי לפנות מקום לשרשור חדש. מצטער אם בלבלתי לכם את המוח. מקווה שהובנתי כהלכה

מעוניין ב"זה" - סטיבן קינג+למכירה..

למכירה/החלפה סיפורי המדע הבדיוני הזוכים בפרס הוגו בעריכת איזאק אסימוב בהוצאת כתר 1989, כמו חדש !!!, אנא צרו קשר במייל, במסר הוא בתגובה להודעה...

"זה"

אולי לא ראית את המסר הקודם שלי ניתן להשיג את הספר "זה" של קינג בסופרמרקט ברח' ויצמן פינת ה ל"ה בגבעתיים בברכה אלי

אלאר

New member
גיליונות מגזין "על השולחן"

גיליונות "על השולחן" :מ 40 (מאי 94) עד 150(אוגוסט 03) וכן כ 20 גיליונות של "על השולחן מקצועי"

למעלה