ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (23)

aa442

New member
ילקוט הכזבים

יש למישהו מושג האם נשארו עותקים של ספר עתיק זה והאם ניתן להשיג אותו איפשהו? תודה!

למכירה:

ספרי היסטוריה/הגות מדינית/ציונות החוקה האמריקאית – פריצ'ט: 35 ההיסטוריה הכלכלית והמרכסיזם – ארנסט מאנדל: 50 קפיטליזם וחופש – מילטון פרידמן: 45 עוצמה ודמותה: מסה בפילוסופיה חברתית ומדינית – נתן רוטנשטרייך: 50 תולדות היהודים בגרמניה – מרווין לוונתאל: 50 לטרון – רם אורן: 40 התזמורת האדומה של – לאופולד טרפר: 40 משבר בפיקוד: מה קרה לצבא האמריקאי בוייטנאם: 35 מיתולוגיה – י' פאראנדובסקי: 45 מבצע סוזנה – אביעזר גולן: 45 האדם השלישי – אברי גלעד: 50 מי נתן את ההוראה – חגי אשד: 65 מי אתה יוסף ג'י – אריה אבנרי: 45 התאבדות, מפלגה מוותרת על שלטון – שונים: 40 משימה בלתי-גמורה, חייו ומותו של יצחק רבין – צוות הג'רוזלם פוסט: 45 מלחמה ושלום במזרח התיכון: 1992-1988 – משה ארנס: 45 שותפות עוינת, הקשרים הסודיים בין ישראל לירדן – יוסי מלמן: 35 עימות: המזרח התיכון והמדיניות העולמית – זאב לקויר: 35 ציונות במאבק – אדם אקרמן: 35 יהודים וערבים – אלבר ממי: 40 מבוא להיסטוריה ציונית אחרת – יגאל עילם: 35 32 דקות ראשונות – פנחס יורמן: 45 תסמונת דולסיניאה, מבחר מסות – שולמית הראבן: 45 תמוז בלהבות – נקדימון רוגל: 50 האיש שרכב על הנמר: סיפור מותו המסתורי של עמירם ניר – רן אדליסט: 45 המשולש האירני: הקשרים החשאיים בין ישראל-איראן-ארה"ב: 40 מסיפורי הארץ הטובה – מרדכי נאור: 50 דרכי בממלכה השביעית – משה רון: 50 המהמרים: עלייתם ונפילתם של אילי הממן – אריה נאור: 35 מלון פלשתינה – רון אדליסט, רון מיברג: 45 סדום או חלם – עזרה זוהר: 45 זמן אפור: ממשלת האחדות הלאומית 1984-1990 – דני קורן: 45 מעבר לגשמי: פרשת חיין של אבא קובנר: 50 הרצל, במבוך הגלות – ארנסט פאוול: 45 ספיר – אריה אבנרי: 45 לא ימין ולא שמאל – זאב שטרנהל: 50 דור תש"ח: מיתוס, דיוקן וזיכרון – עמנואל סיוון – 35 תכלת ואבק: דור תש"ח – דיוקן עצמי – דן הורוביץ: 45 דברים בגו – גרשם שלום: 75 פרטים נוספים: לתיבת המסרים או במייל המחיר אינו כולל משלוח (רשום), הנחה למזמינים מספר ספרים !!!

Rorie

New member
מחפשת ספר ודיסקים.

את הספר "משהו אחר" (ספר ילדים). ודיסקים של רדיוהד ודה קיור. למי שיש בבקשה לפנות אלי במסרים.

פּלפּל

New member
ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (23)

אתם מוזמנים לשרשר הצעותיכם/בקשותיכם כאן, אבל לא חייבים

tamim

New member
אנציקלופדיה בגרמנית משנת 1933

למכירה 31 כרכים של אנציקלופדיה בגרמנית משנת 1933. נא לפנות במסר. תמי

T®ansg®ession

New member
מחפשת ספרים

שלום, אני מחפשת את הספרים הבאים: אדמת אנוש - אנטואן דה סנט אכזופרי שובו של הנסיך הקטן - ז'אן פייר דויד לצאת מדעתי - ריצ'ארד באך מתת כנפיים - ריצ'רד באך מובי דיק - הרמן מלוויל אפלטון במקום פרוזק - ד"ר לו מרינוף דימדומי שחר - ניטשה סוד הקלפים - יוסטין גורדר חשכה נראית - ויליאם סטיירון תודה

הצנצנת

New member
אני דווקא העדפתי את הגרסה הקודמת...

כי כל השרשור היה מסוג אחיד, ואפשר היה להציץ בכל ההודעות בבת אחת, בלי להקדיש יותר מדי תשומת לב לפיענוח מי קונה ומי מוכר.

eshely

New member
היסטוריה

מחפש לקנות ספר משומש בשם: תולדות הרפובליקה הרומית מאת ישראל שצמן

מחפשת לקנות

הי, הייתי רוצה לרכוש את ספרו של אלכסנדר מק'קאול סמית "סוכנות הבלשיות מס' 1" אם למישהו יש אותו, אני אשמח לקבל תשובה. תודה ויום מקסים עדי לוין

mayosh 15

New member
ספרים

אם כבר נכנסתי..אז נכנסתי...
אני אשמח להחליף ספרים ,ואני מחפשת את הספר "הקלות הבלתי נסבלת של הקיום" יהיה מאוד נחמד אם למישהו יש אותו והוא רוצה לחדש את המלאי ולקבל ספר אחר בתמורה. כמו.. עשו של מאיר שלו או השחף או זן ואומנות אחזקת האופנוע. יום טוב וגשום

purple rain2

New member
../images/Emo187.gif מחפשת ספר!!!!!!

ופו היה אומר... על פי א. א. מילן איורים: ארנסט ה. שפארד מודן הוצאה לאור בע"מ ליקט סקוט ב. אקסלי עברית: אורה מורג שלחו מסר פרטי
יום טוב

למעלה