ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (24)

eshely

New member
תולדות הרפובליקה הרומית

מחפש לקנות ספר (משומש) בשם תולדות הרפובליקה הרומית מאת ישראל שצמן

madmax10

New member
../images/Emo63.gifמחפש הרצאות של גרשום שלום קבלה

מוכן לנות במחיר הוגן ספרים או חוברות בנושא קבלה מאת גרשום שלום בהוצאת אקדמוןתודה נא לפנות לאימייל או להשאיר הודעה בתפוז!!!!. [email protected]

הוורד הספרדי - שירלי באסבי

שלום לכולם, מזה זמן רב שאני מחפש אחר הספר "הוורד הספרדי" של שירלי באסבי בהוצאת שלגי-רמדור. אם למשהו כאן יש את הספר ומעוניין למכור אנא צרו עימי קשר בהקדם.

k976

New member
מידע ושאלה

היי לכם אני מעוניין בפרי מיסטיקה עידן החדש ורוחניות להשאלה לקראיה וכמו כן את הספר סטלינגראד אני מעוניין ברק לקרוא ולהחזיר לבעל הספר אשמח לתגובות

kupablo

New member
מגזינים למכירה

גליונות 68-75 של מסע אחר. בלי 74. גליון 63 של מסע אחר גליון מיוחד של מסע אחר על צרפת

השעועית

New member
מחפשת את "הנאצי והספר: ספור של נקמה

של Edgar Hilsenrath. קראתי אותו לפני כמה שנים בספרייה והוא פשוט מרתק. לא מצאתי אותו באף חנות. כמו כן מחפשת עוד ספרים של סופר זה: פרטים פה: http://www.babelguides.com/view/person/5092 תודה.

kill bill2

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo185.gifמכירה ספרים חדשים בזול

למכירה כמה ספרים חדשים במחרים יפים בין25-45 שקל!!!!! לפנות לאימייל [email protected] ... 1.ההרפתקאות המופלאות של האחיות האנט-אליזבט רובינסון=38 2.ש' כמו שקר-אמנון ורזיאל ז'קונט=38 3.שמחה גדולה בשמים-אמונה אלון=38 4.כלם צמאים לאהבה-יהודית רותם=38 5.שנת הארנב-ארטו פאסיליניה=25 6.משחקי זוגות-שלי יחיממוביץ=40 7.חפה מפשע-ליזה רירדן=35 8.סודות ששמרתי בבטן-ליהיא לפיד=38 9.האיש העשיר בירושלים-ערן כץ=38 10.שלושה סוסים-ראי דה לוקה=30 11.אתה, שלי-ארי דה לוקה=30 12.דברי ימי הלובסטר-לינדה גרינלואו=30 13.מיהמיה-סוזן אדם=40 14.המאזין הלילי-ארמיסטד מופין=25 15.גפן התשוקה-צ'יטרה ברנג'י דיווארוני=35 16.אמא של תרמילי-גלילה רון פדר=38 17.הבעל המאהב והמלך-רחל טלשיר=30 18.מדריך מפה לטיולי אוכל-חנוך פרבר/עפרה ריזנפלד=45 19.master and comander-patrick obrian=30 20.the far side of the world-patrick obrian=30 21.chameleon-mark burnell=30 22.the hades factor-robert ludlumus=30 המחירים לא כוללים משלוח והם במצב חדש למזמינים 5 ספרים תנתן הנחה!!!! שבת שלוווםםםםםםםםם.........

kkarinn

New member
../images/Emo41.gifספרים למכירה בזול../images/Emo41.gif

גיאומטריה אנליטית (4 ו-5 יח"ל) - חיים אבירי - כחדש - 20 דג בבטן - אפרת דנון - כחדש - 40 הנוסע השמיני 4 - א.ס קריספין וקת'לין או'מלי - כחדש - 30 חמסין וציפורים משוגעות - אביגור רותם גבריאלה - כחדש - 40 טריוויה ישראל-ספר הטריוויה השלם של המדינה - דנה ויגלר , אליהו זערור -כחדש - 25 לליה - מרינה גרוסלרנר - כחדש - 30 סימני אהבה - טלה - ג'וליה ודארק פארקר - כחדש - 20 עת לברזל - כרך 16 של מחזור כישור הזמן - רוברט ג'ורדן - כחדש - 40 שאהבה נפשי - גיל הראבן - כחדש - 40 תאונות - יעל הדיה - כחדש - 40 dreamcatcher - stephen king - בינוני - 25 one door away from heaven -dean koonz - כחדש - 25

okidoki

New member
ספרי ילדים לרכישה

שלום היתי מעונינת לרכוש את הספר "החיים" על פי סדרת הטלווזיה החיים ועוד כל מיני ספרי ילדים נוסטלגים

פּלפּל

New member
ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (24)

אתם מוזמנים לשרשר הצעותיכם/בקשותיכם לספרים משומשים בשרשור זה.

royasoolin

New member
מעוניין לקנות\להחליף

יש לי כמה ספרים להציע, אבל יותר רלוונטי זה מה שאני רוצה: העמדה\סטיבן קינג פרנהייט 451\ריי ברדבורי יוליסס\ג'יימס ג'ויס צרו קשר באימייל [email protected] או איסיקיו 42797882 תודה, רועי. (במקרה של החלפה אני מוכן לקבל גם ספרים אחרים בתמורה לאלה שיש לי)

מחפש ספר...

שלום לכולם, אני מחפש את הספר "הוורד הספרדי" כתבה: שירלי באסבי, בהוצאת: שלגי-רמדור. נא ליצור קשר עימי לגבי אפשרויות רכישה... מאיר

hgal

New member
מחפש את אבק כוכבים של אייזק אסימוב

אם למישהו יש את הספר בעברית והוא מעוניין למכורו אנא צרו קשר במסרים

purple rain2

New member
../images/Emo187.gif מחפשת ספר!!!

טוב אז עכשיו ראיתי שיש שירשור חדיש יותר אז... "ופו היה אומר..." על פי א. א. מילן איורים: ארנסט ה. שפארד מודן הוצאה לאור בע"מ ליקט סקוט ב. אקסלי עברית: אורה מורג שלחו מסר פרטי
יום טוב

למעלה