ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (26)

zenov

New member
dylan למתקדמים

The Songs of Bob Dylan, 1966-1975 95 ש"ח ALL ACROSS THE TELEGRAPH. A BOB DYLAN HANDBOOK 145 ש"ח Bob Dylan: The Illustrated Record 95 ש"ח 95+145+95=299 someone take these books from me i can´t use it anymore 049841107 כולל משלוח...

urip

New member
מחפש שני ספרים

שלום אני מחפש את הספרים הבאים: "פחד ותיעוב בלאס וגאס" מאת האנטר ס. תומפסון "LSD- הילד הבעייתי שלי" מאת ד"ר אלברט הופמן מצאתי אותם בכל מיני חנויות באינטרנט אבל במחירים לא נורמליים בכלל... אשמח לעצות אורי

Yafac56

New member
ספרי ג'ינג'י למכירה

ילדי גדלו ויש לי כ 15 ספרי ג'ינג'י של הסופרת גלילה רון פדר במצב טוב מאוד למכירה ב 20 שקל לספר. לפרטים ניתן לפנות אלי באי מייל: [email protected]

CatwalK

New member
אהלן אהלן!

יש לכם מושג אם את פחד ותיעוב בלאס וגאס יש גם בספר? ואיפה אני יכולה להשיג את הספר של PULP FICTION בת"א חוץ מהאינטרנט..? אני ממש סקרנית..כי שמעתי שבספר הזה יש מלאאא סצנות שהורידו מהסרט...

אהלן אהלן כולם

אחרי שנים בפורום אספנות החלטתי להצטרף גם לפורום הזה. בתור חובב מושבע של מוזיקה ושל ספרים אני אעלה מידי פעם דברים שאני מחפש או מוכר.הפעם יש לי 4 ספרים משומשים להחלפה במצב מצויין. הספרים הם כולם של תום קלנסי והם: צו נשיאותי משימה ברורה ומיידית (כמו הסרט עם האריסון פורד) חדר מלחמה-משחקי מדינה לא זוכר מה שם הספר הרביעי אבל הוא מספר על קבוצת טרור אירית ועל הכריכה מופיעה תמונה של מכונית תופת כל הספרים במצב מ-צ-ו-י-י-ן מעוניין להחליף אותם בתמורה לספרים של רם אורן או בספר "צופן דה וינצ'י" (ספר בספר כמובן) שלחו לי מסר אם אתם מעוניינים יום טוב לכולם

fots

New member
בבקשה

לגביי "פחד ותיעוב בלאס וגאס" הספר יצא פעמיים, הפעם השניה היא ממש לא מזמן, הנה קישור לקניה בעניין "Pulp Fiction" לא ידעתי שהוא תורגם, אבל יש לי אותו באנגלית

פּלפּל

New member
אהלן וברוך בואך בצל קורתנו

הספר ששכחת את שמו הוא כנראה "משחקים פטריוטיים". בהצלחה בממרם!

CatwalK

New member
וואלה...

תודה לך! ובנוגע לספרות זולה...ממה שהבנתי צריך להיות ספר בגרסה מתורגמת לעברית.. עם סצנות שהורידו מהסרט. יש לך מושג איפה אני יכולה להשיג את FEAR AND LOATHING IN LAS VEGAS לא באינטרנט...בחנות..באיזור ת"א ?? תודות! :)

פּלפּל

New member
לגבי "ספרות זולה"

קיימים שלושה ספרים שונים בשם זה: האחד, בהוצאת רסלינג מאת דיינה פולאן, הוא ניתוח ביקורתי של הסרט. השני, בהוצאת אסטרולוג מאת צ'רלס בוקובסקי, הוא רומן-פשע, והשלישי, אותו את מחפשת, הוא תרגום של אסף גברון לתסריט המקורי (שונה מהתרגום המופיע בגוף הסרט) שיצא בהוצאת גוונים/עקד. לא זוכר שראיתי אותו לאחרונה בחנויות, מה גם שבכמה חנויות אינטרנט הוא אזל, כך שהייתי במקומך מתקשר לברר בכמה חנויות או מזמין בכ"ז באינטרנט או ישירות מההוצאה. בהצלחה!

fots

New member
את יכולה להזמין אצלי

מחיר הספר חדש הוא 74 באינטרנט 59 ואצלי 57 כמו כן מידי פעם מגיעים אליי גם משומשים וזה אומר ירידה במחיר

פּלפּל

New member
ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (26)

אתם מוזמנים לשרשר הצעותיכם/בקשותיכם לספרים משומשים בשרשור זה. קריאה מהנה!

פּלפּל

New member
ל.ס.ד

הי. נראה שאתה מחפש את הספר לא מעט זמן. כנראה שלחברי הפורום אין את הספר ואם יש אז הוא כנראה לא למכירה (כמשומש). הספר יצא בהוצאת ספרים קטנה, הוצ' ירון גולן. המחיר הקטלוגי שלו הוא 70 ש"ח. אולי אם תתקשר ישירות להוצאה (03-6952664) יעשו לך מחיר או לפחות יגידו לך באילו חנויות ניתן למצוא את הספר. בהצלחה!

CatwalK

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif

וואלה מגניב...כבר מצאתי את פחד ותיעוב נשאר לי רק את ספרות זולה...אני עוד בחיפושים ותודה על העזרה:)

ren dong

New member
אמממ...

אני מצאתי את התסריט המתורגם של ספרות זולה בסטימצקי...

למעלה