ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (29)

p a k a

New member
מעוניינת לקנות ולמכור

אני מעוניינת לקנות את ספר מלכים מסדרת "עולם התנ"ך", מישהו רוצה למכור אולי"? ואני מעוניינת גם למכור ערכת לימוד ספרדית. זוהי ערכה שבה 2 דיסקים וסיפרון קטן מצורף. הדיסקים הם לפי הספרון. כל הערכה במצב חדש לגמרי, השתמשתי בזה רק פעם אחת או פעמיים, אני יכולה להוסיף תמונה של ערכה זו אם מישהו רוצה. נקנה באחת מחנויות סטימצקי.

ספרים משומשים

שלום רב, יש ברשותי ספרים משומשים רומן רומטיקטנים ברצוני לדעת האם יש אדם/חנות שיכולה לרכוש אותם ואם כן איזה חנויות באיזור חיפה תודה עליזה

ספרים למכירה:

1.הספרות מראשיתה ועד ימנו, ג'ון מייסי: 40 2. שפתנו העברית החיה, פרופ' שמואל איזנשטדט: 30 3. בין עגנון לקפקא - מחקר משווה, הלל ברזל: 45 4. פנים אחרות ביצירתו של עגנון, גרשון שקד: 30 5. בשר-ודם בקסת הדיו-עיונים ברומנים אנגלים קלסים, הלל דלסקי: 50 6. א. שלונסקי-המשורר וזמנו, א.ב. יפה: 45 7. מולייר ומחזותיו-דיוקן ויצירה, א. ב. יפה: 35 8. דו-שיח צרפתי-הספרות הצרפתית החדשה: אישים ומגמות, א.ב.יפה: 40 9. בין שחוק לדמע: עיונים ביצירתו של מ. מ. ספרים: 30 10. נתן אלתרמן, מבחר מאמרים על שירתו: 30 11. יוסף חיים ברנר, מבחר מאמרים על יצירתו הספרותית: 30 12. שבעה סופרי מופת: 40 13. מהר"ל מפראג, בן-ציון גרשוני: 45 14. אישים וזמנים, מיכאל לנדאו: 45 15. למדי את תינוקך לקרוא, גלן דומן: 40

The Special K

New member
למכירה-שירים בכסות הערב/נתן יונתן

חדש לגמרי. התקבל כמתנה בלי פתק החלפה. רק תקחו אותו כבר ממני 50 ש"ח לספר שנמכר בחנויות ב-90 ש"ח אז יאללה, שלחו מסר, או פה בפורום אין בעיה

dasdas

New member
מחפשת את הספר fruits-אופנה ביפן

מישהו מכיר? למישהו יש?

purple rain2

New member
../images/Emo28.gif מעוניינת בכל הספרים של

פו הדוב. במיוחד בזה שנקרא "פו הדוב".

פּלפּל

New member
ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (29)

הצעות/בקשות של ספרים משומשים אתם מוזמנים לפרסם בשרשור זה. קריאה מהנה!

noah501

New member
ספרים למכירה

גון גרישם - מוריד הגשם ארתור היילי - תרופה מרה רוברט גיימס וולר - הגשרים של מחוז מדיסון ארתור לנרד - תפוס את שורטי אריקה גונג - פחד גבהים גורג מרקסטין - הפתיון טד אלבורי - צידה האחר של הדממה ויליאם דיהל - זיקית עדנה אובריאן - נערה ירוקת עיינים אליסון לוריא - משפחת טייט פיליפ דיגיאן - 37.2 בבוקר-בטי בלו גון אפדדיק - הנשאי לי גון אפדייק - זוגות מרווין קלב/טד קופל- בשם טובת האומה ג´ויס קרול אוטס - עשו בי כרצונכם אלפרד שמואלי - רצח בקיבוץ איילה מלאך-פיינס - הלהטוטנית יגאל קמחי - מעבר לקווים

Hadas B

New member
מחפשת

פסיכולוגיה של הילד והמתבגר - מבוא לפסיכולוגיה ההתפתחותית שאול סולברג

kkarinn

New member
../images/Emo41.gifספרים למכירה בזול../images/Emo41.gif

דג בבטן - אפרת דנון - כחדש - 40 הנוסע השמיני 4 - א.ס קריספין וקת'לין או'מלי - כחדש - 30 טריוויה ישראל-ספר הטריוויה השלם של המדינה - דנה ויגלר , אליהו זערור -כחדש - 25 לליה - מרינה גרוסלרנר - כחדש - 30 סימני אהבה - טלה - ג'וליה ודארק פארקר - כחדש - 20 עת לברזל - כרך 16 של מחזור כישור הזמן - רוברט ג'ורדן - כחדש - 40 שאהבה נפשי - גיל הראבן - כחדש - 40 תאונות - יעל הדיה - כחדש - 40 dreamcatcher - stephen king - בינוני - 25 one door away from heaven -dean koonz - כחדש - 25 לכל המעוניין, נא לפנות במסר אישי

פּלפּל

New member
כל הספרים של פו הדב?

בעברית יצא הספר של א.א.מילן בשלושה תרגומים. לראשונה, בשנת 1954 בתרגומם של ו' ישראלית וא"ד שפירא. תרגום זה יצא במהדורות שונות (בגדלים ובצבעים שונים ועוד). תרגום נוסף, חדש יותר, הוא של דן מישר. התרגום האחרון, של אבירמה גולן, יצא לפני כשנה.

דנטל

New member
אולי בכלל הכוונה לספרים שקשורים לפו

אפילו ספרי מתנה. למשל - פו הדב על מנהל עסקים - רוגר אלן פו הדב על הצלחה - רוגר אלן ופו היה אומר - א.א. מילן ספר הנימוסים של פו - א.א. מילן כושר טוב לפו הדב - א.א. מילן הטאו של פו - בנג'מין הוף הטה של חזרזיר - בנג'מין הוף (יותר מדי שנים עבדתי בשבוע הספר, כנראה
). אוי, רגע, עשיתי חיפוש על פו הדב בבקבוק ויש ים דברים שאני לא מכירה.

דנטל

New member
למה כתבתי בקבוק? מה הקשר?

אז מה שיש בזה האותיות "בוק"? בכל מקרה, האתר הוא בוקמי והקישור זה הקישור שניתן.

purple rain2

New member
../images/Emo136.gif אז זהו ש....

הייתי באמת לפני כמה זמן בכמה חנויות ספרים וראיתי את כל הספרונים הקטנים האלה של פו (חחח היה אפילו אחד שקשור בפו ובכושר...
) אבל אני לא אוהבת את הספרונים האלה כי גומרים לקרוא אותם תוך דקה... בהתחלה רציתי גם את "ופו היה אומר..", שמעתי שזה ספר אדיר, אבל הוא גם נורא קצר, אז במקומו לקחתי את "הטאו של פו", שדרכו גיליתי שיש ספר שנקרא "פו הדוב" ושיש בו לפחות 8 פרקים (המחבר אומר בכל מיני הזדמנויות- "מתוך פו הדוב פרק X "), ככה שזה לא נראה לי ספרון קטנצ'יק כזה... ומה זה "הטה של חזרזיר"?! לא ראיתי אותו...

דנטל

New member
אם אהבת את הטאו של פו

סביר להניח שתאהבי גם את הטה של חזרזיר שיצא אחריו וגם עוסק בטאואיזם. לא צריך להיות קושי להשיג אותו. אגב, אני מתה על ספרים קצרים. אלה ספרי מתנה וברובם יש מסר. כשעבדתי בשבוע הספר, על הדוכן שלי היו, בין היתר, "ופו היה אומר" שזו מתנה שווה למי שאוהב את פו ומתאים לתת לו משהו סמלי וחמוד, ו"ספר התינוק של פו" שזו מתנה מדהימה לברית/ה. אגב, סתם בלי קשר, "האיש והקו" זה ספר המתנה הכי מועדף עלי. פשוט ספר שאני אוהבת. ספר מתנה אחר שאני חולה עליו הוא "להפרד" ואותו נותנים למישהי ש"זרקו" אותה. אין להם קשר לפו.

purple rain2

New member
מה,לא יכול להיות שיש לו רק ספר אחד!

רגע, והספר הזה שאתה מדבר עליו- באיזה אורך הוא בערך?? חחח, מאיפה אתה יודע על כל התרגומים השונים?!
והאם אתה יודע על התרגום שנחשב הטוב ביותר?!

למעלה