ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (30)

kill bill2

New member
../images/Emo36.gifלמכירה ספרים ורבי מכר בזול|ימ

1.הנרות בערו עד כלות-שאנדור מאראי=44 2.בל קנטו-אן פאצט=30 3.המהמר-פיודור דוסטויובסקי=30 4.הבוקר הראשון בגן עדן-אלאונורה לב=30 5.טיממולאון ויאטה בוא הביתה-דן רודס=35 6.העונג שבחברתי-סטיב מרטין=35 7.אהבת החיים-ג'ק לונדון=25 8.מה המטרה שלך-ד"ר נחום קמינקא=30 9.הסיפור של רפאלה-אינגריד לביא=30 10.להתווכח ותמיד לנצח-ג'רי ספנס=45 חזית ללא עורף-שלמה בן עמי=45 12.מקום טוב ללילה-סביון ליברכט=40 13.המערה זו'זה סאמאראגו=40 14.החיים הסודיים של הדבורים-סו מונק קיד=48 15.מלך הנזיקין- גו'ן גרישם=30 16.שיינה מינה-עשי וינשטיין=45 17.הבתולה הכחולה-טרייסי שיבלייה=45 18.מלכת הביצות רוקדת טנגו-צרויה להב=45 19.הנרות בערו עד כלות-שנדור מאראי=40 20.שאהבה נפשי -גיל הר-אבן=45 21.משחקי זוגות-שלי יחימוביץ=30 22.מדריך מפה לטיולי אוכל-חנוך פרבר=25 23.הבורסה-חיים לוי משה סמיט 1980=30 24.אשראים דוקומנטריים=היבטים מעשיים=35 25.יום טיול באופני הרים-(מסלולי טיול ניבחרים)אלי סט=35 26.אבני שיש טהור-הרצל כהן=25 27.האיש ללא עצמות -אמנון דנקנר=30 28.להתווכח ותמיד לנצח-ג'רי ספנס-45 הספרים כחדשים!!!!! יש מקום להנחות !!!המחיר לא כולל משלוח!!!! הודעות לאתר או לאימייל [email protected]

akavishon

New member
שר הטבעות של רות לבנית

מחפש לקנות את הטרילוגיה, בתרגום המקורי של רות לבנית. למישהו יש מוגש מה צריך להיות המחיר ?

rc

New member
ספרים למכירה

למכירה ספרים של רם אורן, ג'ון גרישם ואחרים - משומשים במצב טוב. כמו כן מחפש ספרים של המחבר נלסון דה מיל. לפרטים - [email protected]

דקל ב

New member
מחפש ספרים

שלום... מפגש היצ´י פרדריק פול עולם הטבעת לארי ניבן המשכוכית קוני ויליס קשר מצדה לאונרד הריס תודה,

מעוניין בחוברות פנטסיה 2000

מעוניין לרכוש חוברות של פנטסיה 2000, אנא צרו קשר בתגובה, במסר או במייל... תודה.

12x32

New member
פנחס שדה - ספר האגסים הצהובים

למי שיש את הספר הנ"ל ומעוניין למכור אותו, מוזמן לצור איתי קשר במסרים. תודה

kkdd

New member
היכן אוכל לקנות את הספר תורת הבניה?

של שולה ציפר... אני מחפש חנות שיש בה את הספר הזה כמשומש ולא חדש אם אתם מכירים חנויות שיש סיכוי שימכור את הספר הזה אז בבקשה תשתפו. אני מחפש באיזור בת ים, חולון, ראשון לציון, תל אביב. שם רחוב, או אפילו שם חנות יעזור מאוד. בבקשה תעזרו לי ותשתפו איתי פעולה תודה רבה לעוזרים. ושבת שלום לכולם.

mom of two

New member
מעוניינת לרכוש את הספרים

קונצ'רטו למרגל ותיזמורת ולתונה של אורי אדלמן איש אשר רוח בו , קריעה , אחות רחוקה - של יהודית רותם ברצוני גם לציין כי אני מתגוררת בארה"ב ואשלם כמובן גם את המשלוח . תודה !

מחפשת הארי פוטר 5 באנגלית בלומסברי

שלום. מחפשת הארי פוטר מס' 5 באנגלית, בהוצאת בלומסברי הבריטית (כריכה צהובה-ירוקה) ולא בהוצאה האמריקאית (כריכה כחולה). המחיר בחנויות נא בין 62-70 ש"ח. מישהו יודע היכן לחפש, או שיש לו הצעת מחיר? תודה מראש.

דגיג1

New member
מעוניין ב3 ספרים 1-13--22

צור קשר לאימייל מה ההנחה ומה הדמי משלוח???

dragonfly16

New member
יש לי אותו!

לצערי הרב, אני ישראלית עילגת באנגלית ומעולם לא סיימתי את הדף השלישי בספר הנפלא (ובעובי ספר תנ"ך) שאבא נתן לי ברוב תמימותו וחשב שאני אשתפר באנגלית. עותק חדש לגמרי. הוצאת בלומסברי, גרסה בריטית. בא לך עליו?

אבאדוב1

New member
הספר של אורי אדלמן נקרא "חתונה" זה

לא ספר אלא סיפרון והוא מאוד נחמד

אבאדוב1

New member
מעוניין בהחלפה אם נשאר לך משהו

שמופיע ברשימה שלי 5 שורות למטה, יש לי 3 ספרים של רם אורן, פרנק סלוטר, הרולד רובינס, אהרון בר. וג' לאנג, (בינרי) בברכה

למעלה