ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (31)

למכירה: ספרים בהוצאת אופקים-עם עובד

1. תרנגול כפרות-אלי עמיר: 35 2. חרב היונה-אניטה שפירה: 50 3. אנשי הגות-בריאן מאגי: 50 3. רוח גדולה באה-יואל פלגי: 40 4. ברכת הרפאה-ז'ן המבורג: 35 5. הוגים רוסים-ישעיהו ברלין: 50 6. המהפכה הרוסית מלנין עד סטאלין-אדוארד ה. קאר: 50 7. ארבעים הימים של מוסה דאג-פרנץ ורפל (2 כרכים: 45 8. איינשטיין ובני דורו-לואיס ס. פויד: 40 9. ספרד בין דיקטטורה לדמוקרטיה-שלמה בן-עמי: 35 10. עולם בדים-הלגה קלר: 45 המחיר לא כולל משלוח, הספרים במצב מעולה תגובות במסר

madmax10

New member
../images/Emo63.gifספרים למכירה במחיר מוזל!!!!!!!

1.הנרות ערו עד כלות-שאנדור מאראי=30 2.תמונות פסיכולוגיות=ניצה אייל=30 3.החיים הסודיים של הדבורים-סו מונק קיד=40 4.הבחורה בכחול -טרייסי שיבלייה=35 5.להתווכח ותמיד לנצח=35 השתלטות -ארז צדוק=40 7.סודות ובגידות-איל מגד=35 8.בל קנטו-אן מא'אט=35 9.ילדה -אלונה פרנקל=35 10.שיינה מינה-עשי ויינשטיין=35 לא כולל משלוח

reuw

New member
ספרי מיון ספריות באנגלית

אני מעונין להשיג את שני הספרים הבאים: Universal Decimal Classification - Pocket Edition, london:Briish Standards Institution, 2000 L.M. Chan and others. Dewey Decimal Classification: A practical Guide, Albany, N.Y.: Forest Press, 1996 נא להודיע בדואל, תודה, ראובן

ahimeir17

New member
מעוניין בשלושת ספרי שר הטבעות!!....

שלום אני חדש פה אני מעוניין בשלושת ספרי שר הטבעות בתרגומה של רות לבנית (חבורת הטבעת,שני המגדלים ושובו של המלך) ובמחיר אטרקטיבי אם אפשר.. דואר שלי: [email protected] אשמח לתגובות...

mayosh 15

New member
../images/Emo63.gifמעוניינת בספר של אדגר אלן פו

"העיקרון הפואטי" עדיף משומש ..הוצאת הקיבוץ המאוחד. תודה ושבוע מקסים

דקל ב

New member
למכירה: המשפט הקונסטיטוציוני

חבר שלי מוכר את הספר הבא: המשפט הקונסטיטוציוני של מ"י מאת: פרופ' אמנון רובנשטיין וד"ר ברק מדינה הוצאה חמישית כרכים 1+2 מצב : חדשים לגמרי ללא שימוש!!!! מחיר: 400 ש"ח לא כולל משלוח. המעוניינים: פנו אלי במסר ואני אעבירו לחברי. תודה,

אורנהש

New member
מעוניינת לקנות ספרי פעוטות

שלום, היכן ניתן לקנות ספרי פעוטות יד שניה במחיר מוזל באופן משמעותי מזה שבחנויות הרגילות? כמו כן אם מבין קוראי הפורום הזה ישנם אנשים שמעוניינים למכור ספרים לפעוטות, אשמח להיות איתו בקשר. תודה, אורנה

עוד ספרים למכירה:

1. מיומנו של שבלול-גינטר גראס: 45 2. המיתולוגיה-המילטון: 50 3. הכישרון להיות אהובה, סיפורה של אלמה מאלר- פ' ז'ירו: 35 4. האני היוצר, פעילות באמצעות הדרמה-אליאב נהרין: 45 5. הילדים על הגבעה-מייקל דיקין: 45 6. איתותים, מה באמת אומר הילד שלי-שונים: 45 7. אדונית התבלינים-צ'יטרה בנרג'י דיווקרוני: 40 8. המוקיון-היינריך בל: 45 9. מהמטבח בהנאה-רות סירקיס: 35 10. ספר דני-מרים ילן שטקליס: 25 (מצב בינוני) 11. שלוש ועוד כחול-עודד בורלא: 35 תגובות במסר

פּלפּל

New member
ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (31)

הצעות/בקשות של ספרים משומשים אתם מוזמנים לפרסם בשרשור זה. קריאה מהנה!

kung fu

New member
מחפשת לקנות את הספר של אוספנסקי

הפסיכולוגיה אודות התפתחותו האפשרית של האדם (משהו כזה) יש את זה למישהו כאן במקרה?

zonar

New member
לי יש את הספר הזה

ספר די נדיר - mind you כמה את מוכנה להוציא כדיי להחזיק את התענוג בבית? אורי

kung fu

New member
זה ספר שחבר טוב שלי רוצה.

אני אשאל אותו. ובכל אופן, בכמה אתה רוצה למכור אותו? יש לך אותו בעברית. כן? כי הבנתי שאוספנסקי כתב גם באנגלית.

zonar

New member
הספר בעברית

ומפאת נדירותו אמכור לך אותו ב 40 ש"ח (מחיר הוגן) צרי קשר אני בבית (מובטל מה לעשות) בי

mkjd

New member
מחפשת ספרים

מחפשת את המכשף והבדולח ואת זאבי הקאלה של סטיבן קינג. וכן את ספרי שר הטבעות - אחוות הטבעת ושיבת המלך. (מסיבה לא ברורה יש לי בבית רק את שני הצריחים
)

למכירה ספרים

למכירה:"הסוציאליזם ובעית האדם בימינו" עם עובד 1948 אלכסנדר מנור א. דרויאנוב "ספר הבדיחה והחדוד"-כרך א' 1951 הו' דבר. י. בויד "שלטון הכזב" תר' א. אשמן הו' רואי 1935 אלכסנדר דיומא-"הרוזן ממונטה כריסטו" תר' י.כרוסט 1959 "דרך גבר" יגאל מוסינזון יוסף ארליך-"מרחקים קרובים" תר' ש.אורן הו' צריקובר 1975 חתום ע"י המחבר!

דנטל

New member
יש לי פיצוץ אוכלוסין של ספרים ../images/Emo4.gif

אז לאט לאט ארוקן את המדפים. כל פעם קצת. הכל בבת אחד זה יהיה קשה מדי כי מדובר בכמות נכבדה. חסד נעורייך - איל מגד (1999) 25 ש"ח שטן - ג'רמי לוון (1984) 25 ש"ח יריות באויר - אהרן בכר (1989) 20 ש"ח סין היום - טילמן דרדין, ג'יימס רסטון וסיימור טופינג (1972) 15 ש"ח התבונה - ואסקו פראטוליני (1977) 20 ש"ח הפטנט שלי לרזות ללא משטר של דיאטה - דניאלה שוואלייה (1984) 10 ש"ח הנילוס הלבן - אלן מורהד (1983) 25 ש"ח מדריך לפיד לאירופה - יוסף לפיד (1973/74) 10 ש"ח צמחי בית ומרפסת - אברהם שטיינמן, דוד צפריר-צירקין (1979) 15 ש"ח על אנשים ועסקים - ס. נורתקוט פרקינסון, מ.ק. רוסטומז'י (1976) 15 ש"ח הריקוד האחרון - ציפי שחרור (1998) 10 ש"ח תנ"ך בתמונות - ג. דורה (1953) (הספר במצב גרוע ודורש כריכה מחדש) 20 ש"ח בקלחת משותפת - בנימין גל (1964) 20 ש"ח

למעלה