ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (32)

מחפשת ספרי בלשנות ישנים מאת...

משה חנינא אשל, שכתב ספרי-מחקר על שמות משפחה עבריים, וחקר העברית בכלל. נדמה לי שיצא בשנות ה-70. תודה מראש,

מעוניינת למכור ספרים

למכירה:"הסוציאליזם ובעית האדם בימינו" עם עובד 1948 אלכסנדר מנור א. דרויאנוב "ספר הבדיחה והחדוד"-כרך א' 1951 הו' דבר. י. בויד "שלטון הכזב" תר' א. אשמן הו' רואי 1935 אלכסנדר דיומא-"הרוזן ממונטה כריסטו" תר' י.כרוסט 1959 "דרך גבר" יגאל מוסינזון יוסף ארליך-"מרחקים קרובים" תר' ש.אורן הו' צריקובר 1975 חתום ע"י המחבר!

ranlevi2

New member
למכירה, ספרים באנגלית

שלום לכולם, הספרים משומשים, כמובן, אך במצב טוב בהחלט (לא קרועים, בלויים וכדומה). stephen king- the stand stephen king- the toomyknockers tom clancy- debt of honour tom clancy- red storm rising כל אחד- 15 ש"ח פלוס דמי משלוח לפי תעריף הדואר הרגיל. למעוניינים- [email protected] תודה, רן

morgan le fay

New member
מחפשת את ראי רחוק של טוכמן

אני חייבת באופן דחוף את הספר ראי רחוק של ברברה טוכמן במצב טוב. האם יש אותו למישהו?

ספרים

New member
ספרי מד"ב בעברית

מעוניין למכור/להחליף ספרי מד"ב מעם עובד(לבנים).חוברות פנטסיה 2000 למי שמכיר.

Insmin

New member
מחפש שני ספרים של ק.ס לואיס

המסע בדורך השחר ו - אחיינו של הקוסם. מישהו? תודה!

fots

New member
ספרים למכירה

לפרטים נוספים על הספרים ומחירים, ניתן לפנות דרך מסרים. עיינים אישיים / גודית מייקל הגשרים של מחוז מדיסון / רוברטג'יימס וולר מורה נבוכים לחישובי הון / יאיר זימון הנערים מרחוב פאל / פרנץ מולנאר הספורטאים הצעירים בדרך לאליפות / אבנר כרמלי אהבתה של אישה טובה /אליס מונרו אש-מוח / בלאק קמפבל חמד / גואי דה-מופאסאן סלמנדרה / ק. צטניק סיפורה של אריקה / אריקה מרים קוניו – אמריליו זעקת המלאכים / וילבר סמיט כפירי אריות / ארווין שו הערומים והמתים / נורמן מילר המגדל הלבן / יוסף בן פנחס עוזיאל מין גיל כזה / גילה ברונר וחנה ליבנה אגדות היהודים / לוי גינצבורג עבדי ניו-יורק / תמה ג'נוביץ מרגל מושלם / ג'ון לה-קארה סהר אביב / בט באו לורד גברים במלכודת / ג'יימס דיקי מלכות העולם הזה / אלחו קרפנטייר לטובת המדינה / אלחו קרפנטייר הנרדף / אלחו קרפנטייר אנשי הנייר / ויליאם גולדינג נפילה חופשית / ויליאם גולדינג היורשים / ויליאם גולדינג זכרונותיה של גיישה / ארתור גולדן אני ג'ון/לוסי / ג'מייקה קיקייד סיפור חיים / אינגריד ברגמן הכוכב האחרון / אליזבט טיילור פשוט ונורמלי / ג'יימס וילקוקס ג'ניס ג'נטל ודרכה אל המין / מייביס צ'יק הדרך הביתה / ג'ים הריסון רוחות של תשוקה / ג'ים הריסון אני לא מפחד / ניקולו אמניטי פיסת זכוכית מן הים / אניטה שרב הונאת פרומתאוס / רוברט לודלום סיכונים / אליס הופמן אליקום: טרילוגיה / בנימין תמוז יצירותיו של ש"י עגנון / ש"י פנואלי המלך האבוד / רפאל סאבאטיני אנשים אחרים / עמוס עוז הטור השביעי (כרך ג) / נתן אלתרמן אדוני השופט / יגאל לב 13 סיפורי מתח / משה יהלום היתר לשגעון / עפר גרוזברד מעגלים / דוריס נורטמן לא בוכים בלקרימוזה / עמוס סנטהאוז סוסעץ / יורם קניוק אשה יקרה / יהונתן גפן ציפור עופרת / ראובן מירן חוץ מציפורים / עמיה ליבליך ארץ האדונים / רד ון-דורן חדר פרטי: אלזה / שלי רשף-ירון המקר של ג'יי הקטנה / שמואל חזנוביץ מלכת הלבבות / אורלי קראוס-וינר התפרצות X / עדנה מיז"א מלקומיה יפהפיה / ס. יזהר סוגרים את הים / יהודית קציר הבעל, המאהב והמלך / רחל טלשיר עד עולם אחכה / דוד שיץ טרנלה / יגאל מוסינזון ואלה תולדות ... 2000 / שלומה בן-עמי ונסים משעל אלבום זכרונות / אסתר רובין העמוק אוהב את המסכה / רחל גורדין רדי הזקן – פרשת חייו ומותו / קפיטן מריאט (תרגם נתן אלתרמן) בעבור מיליארד דולר / מיכאל וייס צריך סוף לסיפור אהבה / סביון ליבכט בלילות שבת / אירית ר. קופר אשה זרה / שלמה לאניאדו לונדון בפיתה / ליעד שהם האחיות שוסטר נכנסות להריון / רקפת זהר כתם לידה / סמדר שיר אמא של תרמילאי / גלילה רון-פדר ספרי ליסיפור אהבה סגול / ניר ברעם קומי אורי כי בא אורך / רחל ימפולר משמאל למונה ליזה / אסף אשרי מלאכי עליון / מיכל שלו הראש הכפול / יאיר לפיד השקט הנפשי / אהוד בן עזר התכשיט / שלומית לפיד חול בעיניים / שלומית לפיד מקומון / שלומית לפיד יהושע אז ועכשיו / מרדכי ריצ'לר הבוקר הרגתי איש / גיל הראבן חיי אהבה / צרויה שלו כל סודות הבורסה / אודי נחשון לפרטים נוספים על הספרים ומחירים, ניתן לפנות דרך מסרים.

dragonfly16

New member
הנסיכה שלבשה...

הנסיכה שלבשה שקית נייר זהו ספר ילדים מקסים שהיה לי. אם נתקלתם בו במקרה על המדף או בחנות - אשמח מאד לרכוש אותו! תודה

dragonfly16

New member
הספור שאינו נגמר

מחפשת את הגרסה הישנה, בכריכה קשה. תודה רבה.

morgan le fay

New member
אין את זה בשום חנות

אבל דיברתי עם ההוצאה והם כנראה חוזרים להדפיס אותו (אני מקווה)

דקל ב

New member
יש בדיונון

בקישור הבא: http://www.dyonon.com/BuildaGate4/general2/data_card.php?Referral=tree&SiteName=dyonon&lan=en&SearchType=Product&OrderBy=DataCardName&ValuePage=Product&ItemID=11337

go blin

New member
אחיינו של הקוסם עבורך

נמצא אצלי חדש- חדש ביי גיא 0528947735

למעלה