ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (33)

gavnatz

New member
אולי משהו יכול לעזור לי למצוא ספר

אני מחפש את הספר "האתיקה הפרוטסטנטית ורוח הקפיטליזם" מאת מקס וובר. מי שיש לו עותק אני אשמח לקנות. תודה

ונוּס

New member
אינציקלופדיות למכירה...

בריטניקה לנוער-חדשה יבנה-חדש ליצור קשר דרך מסר..

t x o

New member
ספרים להחלפה

שלום, ברשותי הרבה מאוד ספרים בעברית במצב מעולה כמו חדש. אני מעוניין להחליפם בספרים באנגלית עם כל מי שרוצה וברשותו ספר או ספרים שאני מעוניין לקרוא. אז אם מישהו מעוניין לקבל את רשימת הספרים שלי, אנא צרו עימי קשר באימייל: [email protected] או [email protected]

LoveMath17

New member
צריכה ספר להשאלה או קנייה במחיר טוב

requiem for a dream/hubert selby jr

מחפשת ספר

רוצה לקנות/להשאיל/להחליף/להשכיר את "חצוצרה בוואדי" של סמי מיכאל. כל מי שיש לו או שיודע איפה ניתן למצוא בזול שייצור קשר בבקשה. תודה וערב טוב!

חיוש ספר

מחפשת ספר ילדים, איני יודעת את שם הספר אך אחת הדמויות שמה בישראל : "ויפללה". מי שיכול לסיע יתקבל בברכה ויזכה לברכה.

sblueeye

New member
מחפש ספר פיזיקה: חשמל ומגנטיות

של יורם אשל - עדיף משומש (ובמצב טוב כמובן...) תודה מראש! רוני

מחפשת ספר תווים

לגיטרה או פסנתר של ניק דרייק, או אם מישהו מכיר חברה להייבוא ספרים מחו"ל או מאיפה אפשר להזמין ספרים מחו"ל? תודה ולילה טוב

חרדיל

New member
ארתור שופנהאור

מחפש לקנות ספרים של הפילוסוף הגרמני ארתור שופנהאור.

AvIv AV

New member
אני חייב למצוא את הספר הזה!!

שלום אני מחפש כבר יותר מחודשיים ספר של הסופר טום קלנסי! לספר קוראים splinter cell אני לא יודע איך קוראים לו בעברית ואני גם לא מצליח להשיג אותו בכלל!! אני יהיה אסיר תודה אם אנשים ישלחו לי לאימייל את שם הספר בעברית ו\או יגידו לי אם תרגמו את הספר הזה כבר לעברית!! אני כמעט הולך להתיאש אני ממש חייב עזרה! אם מישהו מכיר מקום (בארץ) שאני יכול להשיג את הספר הזה אני אודה לו מאוד. האימייל שלי הוא: [email protected]

olsis

New member
לחובבי אסרונומיה ומדע

ספר-אלבום מפואר "ספר עידן החלל" בהוצאת משרד הביטחון מאת יהודה אחיוסף,הוצא עם נחיתת האדם הראשון על הירח, סקירה מקיפה של חקר החלל לוינים ועוד כולל הרבה תמונות, כריכה קשה 250 עמודים מתב טוב 100 ש"ח

מחפשת שלושה ספרים, דחוף!!!!

אדמונד ברק, "מחשבות על המהפכה הצרפתית". ז'אן ז'אק רוסו, "על האמנה החברתית". ג'ון סטיוארט מיל, "על החירות". תודה

zenov

New member
ויפללא

שמיט, אני מ. ג., 1911-1995 ‬ ‫ הרפתקאות ויפללא / אני מ. ג. שמידט ; [תורגם מהולנדית בידי הדסה ראם ; רישומים מאת ג'ני דאלנורד] ‬ ‫ [תל-אביב] : עם עובד, [תשכ"ט] 1968 ‬ ‫ 124 ע' : איורים ; 23 ס"מ ‬ ‫ ספרית דן חסכן ‬ ‫ ספרית דן חסכן ; 42 ‬ ‫ מנקד ‬ ‫

ofekkehila

New member
יש לי אחד במצב טוב

ספר תווים וטאבים של האלבום way to blue צרי קשר: pele 0508231810 אייסקיו: 170171196

בלאגנית

New member
קטלוג סיפריית אונ' חיפה מצורף מטה.

99% מהספרים שאתה רק רוצה נמצאים בסיפרייה הענקית הזו. הנה הרשימה של ספרי טום קלנסי, בהצלחה.

kill bill2

New member
../images/Emo187.gifהיייי יפעת מה זה בזול??

יכול להיות שאם אחפש טוב אמצה לך אותו 052-5812314 סביבבות ה-40 ש"ח...

פּלפּל

New member
ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (33)

מה שלומכם? הכל בסדר? הצעות/בקשות של ספרים משומשים אתם מוזמנים לפרסם בשרשור זה. בהצלחה!

למעלה