ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (34)

מעוניין בחוברות פנטסיה 2000

מעוניין לקנות חוברות של פנטסיה 2000 במצב טוב, אנא צרו קשר במייל או במסר. תודה...

kill bill2

New member
../images/Emo63.gifלמכירה ספרים מחיר../images/Emo59.gif!!!!

1.המרגל הישראלי בקהיר-א.ישי-1968=25 2.על שתי גדות הסואץ-אברהם אדן(ברן)30 3.מצביא ומדינאי -משה דיין-יהודה הראל-30 4.מאת כתבנו הצבאי-אתן הבר.אלי לנדאו.זאב שיף.1967 5.דדו 48 שנה ועעוד 20 יום-חנוך בר טוב=30 6.שנתיים לפני החשכה. אנטוני טרו=30 ------------------------------------- 7.שאהבה נפשי-גיל הראבן=30 8.זאת לא הסיבה שלך-אבנר שביט=35 9.ילדה-אלונה פרנקל=35 10.עולם הסוף-אופיר טושה גפלה=40 11.האשה מן החלומות-לו אנראס סלומה=40 12.להתווכח ותמיד לנצח-ג'רי ספנס=40 13.הבתולה בכחול-טרייסי שיבלייה=40 14.הנרות בערו עד כלות-שאנדור מאראי=40 15.מקום טוב ללילה-סביון ליברכט=40 16.דרכה של אולימפיה-אניטה שאב=35 17.שיינה מינהעשי וינשטיין=35 על קניית 3 ספרים משלוח חינם. חמישה ספרים לפי 125 כלם חדשים במצב מצויין חוץ מששת הראשונים.

תחבורתי

New member
אודיסיה בשחקים

מחפש לקנות \ להחליף ספר בשם אודיסיה בשחקים... הספר הוא בעצם אלבום על תולדות אלעל ידוע לי כי קיים בשוק ספר בשם אודיסיה בחלל (ספר מדע בדיוני) לא את זנ אני מחפש .. תודה

מרשמלית

New member
עזרה דחוף!!!../images/Emo122.gif

אני מבקשת למצוא ולרכוש את כל ספרי הסופר דיימון ראניון אשר תורגמו לעברית על ידי הוצאת כרמי נאור (בכריכה קשה). אני יודעת שהם גם תורגמו לעברית על ידי הוצאת מזרחי (כריכה דקה). אני מחפשת את כל הספרים בכריכה הקשה. ואם מישהו גם יוכל להגיד לי כמה ספרים הוצאו, אני איתרתי 7 ספרים בלבד, אבל אני יודעת שיש עוד. אודה על כל עזרה בנדון. בברכה (נ)ועה

ariellevi

New member
מחפשת את "שירי מלדורור"

של הרוזן דה-לוטארמון. בהוצאת עם עובד, אשמח לקנות אם למישהו יש או יודע איפה יש. תודה.

zenov

New member
penguin classics משנות ה50 למכירה

LUCRETIUS the nature of the universe TACITUS on imperial rome APULEUS the golden ass SUETONIUS the twelve caesars VIRGIL the aeneid OVID the metamorphoses ARISTOTLE the ethics PLATO protagoras and meno SOTHOCLES the theban plays LUCIAN satirical sketches ועוד,,,,, 25 ש"ח כולל משלוח

פּלפּל

New member
ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (34)

שלום רב לכולכם! כרגיל, הצעות/בקשות של ספרים משומשים אתם מוזמנים לפרסם בשרשור זה. בהצלחה!

DaNcE FoReVeR

New member
מחפשת ספר ומחזה

המחזה "בית הבובות" מאת הנריק איבסן - בדחיפות.. והספר "התפסן בשדה השיפון" לא כל כך בדחיפות.. תודה מראש וחורף כיפי

דנטל

New member
למכירה

זוית חדה - שלום רוזנפלד - 15 ש"ח מבצע סוזאנה - אביעזר גולן - 60 ש"ח כבוש אברסט - ג'ון האנט - 20 ש"ח ירושלים לנצח - מלחמת הצנחנים לשחרור עיר-דוד - אלי לנדאו - 30 ש"ח PROFESSIONAL PHOTOGRAPHERS & ILLUSTRATORS IN ISRAEL משנת 1982 - 40 ש"ח ארכיפלג גולג - אלכסנדר סולז'ניצין - 40 ש"ח מסע פוסט - פ.ה. פוסט - 20 ש"ח לואיס קארלוס פרסטס אביר התקוה - ז'ורז'ה אמאדו - 40 ש"ח סודה של ג'סיקה - פירל ס. בוק - 20 ש"ח הנחל היה הגבול - ח.ש. נחמני - 30 ש"ח סיפור מתוק - אגדה לגדולים - מיקי גולדנברג - 20 ש"ח מכמורתן "כריש - ספורי ים ויבשה - צבי אור-חוף - 30 ש"ח תמוז בלהבות - הפצצת הכור העיראקי - סיפור המבצע - שלמה נקדימון - 40 ש"ח כדור של"ג - סודות מלחמת לבנון - שמעון שיפר - 25 ש"ח

jarvis

New member
שני ספרים של ג'ון גרישם באנגלית

The Client The Street Lawyer שני הספרים באנגלית, בכריכה רכה. אני מעוניינת למכור כל ספר ב-20 ש"ח, במסירה אישית באזור ת"א/גבעתיים/ר"ג.

KM1848

New member
רשימת המבוקשים שלי

* אמנות בשרות הרעיון- כרזות השומר הצעיר 1937-1967/ שלמה שאלתיאל (עורך), גבעת חביבה/יד יערי, 1999 * נבואה ופוליטיקה: סוציאליזם, לאומיות ויהודי רוסיה, 1862-1917/ יונתן פרנקל, עם עובד, 1989, 782 עמ' * הסוציאליות והתנועה החברתית במאה התשע-עשרה/ ורנר זומברט (תרגום עם הערות ומילואים ע"י ד. י. בן גוריון), תרע"א (1911), 162 עמ' * חיים ארלוזורוב: מבחר מאמריו/ סדר בצרוף מבוא בידי ישראל כהן, מצפה, 1944, 185 עמ' * צעדים ראשונים בנתיב הקומוניזם הישראלי/ חנוך בז'וזה, דפוס אופק, 1956, 74 עמ'

מרשמלית

New member
היייייייייייייייייי חיבוק ענקי|חיב

תודה תודה תודה רבה על העזרה המדהימה. זו אמורה להיות מתנת יום הולדת לבן זוגי. ואני לא הצלחתי להתקדם ועזרת לי רבות. תודה. אני יודעת שבסטימצקי מוכרים רק 5 ספרים מתוך הרשימה הזו. אולי במקרה את/אתה יודעים איפה אני יכולה לרכוש? אודה על העזרה. (נ)ועהמחייכת הבוקר בגללך

אבאדוב1

New member
דיימון ראניון: על לא דבר שמחתי לע

זור, נסי בחנויות לספרים משומשים אם שמת לב חלק מהספרים יצאו לאור בשנות החמישים, שישים, שבעים, ולא תמצאי אותם בחנויות הרגילות,נסי גם בהוצאות הספרים אולי הם יוכלו לעזור לך או לכוון אותך, וכמובן חפשי גם בפיינד בוק ובפורום מכירת ספרים. בהצלחה

מרשמלית

New member
אני יודעת...

הם יצאו בהוצאת כרמי שנסגרה לפני המון שנים. בכריכה עבה שחורה שהכיתוב מלפנים היה בזהב. הצלחתי למצוא חנות של ספרים ישנים/אספנים בירושלים והוא אמר שיש לו רק שלושה ספרים בכריכה העבה השחורה. מלבד זאת בסטימצקי אין את כל הספרים רק 5 מהם ורק בכריכה דקה. מה שבעיניו של אישי עושה את כל ההבדל. תודה על העזרה אני ממשיכה לנבור - הממצא האחרון הוא שיש 18 ספרים שתורגמו מתוכם 2 שירים וכעת החיפוש הוא היכן לרכוש אותם יום ההולדת הוא בשבוע הבא... (נ)ועהשולחת לך ברכת שבת נהדרת ומצייצת!

אבאדוב1

New member
ביטול,ביטול, מצאתי ברמת אביב ברודצק

י 15 החנות ובעליה מאוד נחמדים המון ספרים באנגלית, מצאתי 4 ספרים שחיפשתי ועוד אחד שלא, גדול.

אבאדוב1

New member
פנטסיה 2000 בדף הקודם, לא ראית

• ספרי מד"ב בעבריתו ספרים ו 16:05 | 26/12/04 מעוניין למכור/להחליף ספרי מד"ב מעם עובד(לבנים).חוברות פנטסיה 2000 למי שמכיר.

למעלה