ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (35)

Ganam1

New member
בקשה: טיול לדרום אמריקה - ספרים?

שלום לכולם, אני טס לדרום אמריקה בסוף החודש והייתי מעוניין לקנות ספרים יד שניה על האזור. תודה, אלי.

lablobe

New member
מחפשת בנרות את ה- DSM IV משומש

האם למישהו יש?? או יודע היכן להשיג אותו משומש? תודה!! יסמין

דחוף!! זקוק לספר לימוד

"מיקרוגלים ואנטנות" של האוניברסיטה הפתוחה! יחידות 1-2 בנושא: גלים אלקטרומגנטיים. למי שיש מושג איפה אפשר להשיג או שיש לו את הספר ומעוניין למכור\למסור שישלח מסר!!

danabl1

New member
למכירה אנציקלופדיה בריטניקה לנוער

כל הכרכים של אנציקלופדיית בריטניקה לנוער במצב מצוין כמו חדש.

y195h

New member
למכירה !!! למכירה

1 אנרגיות צהובות משתוללות לוי ציפי 25.00 ש"ח 2 אמנות האהבה פרום אריך 25.00 ש"ח 3 חיי אהבה שלו צרויה 25.00 ש"ח 4 חוכמת הבייגלה היטנר אילן 25.00 ש"ח 5 כשהיינו יתומים אישיגורו קאזואו 25.00 ש"ח 6 געגועי לקיסינג`ר קרת אתגר 30.00 ש"ח 7 גמר טוב ברנדס יוכי 30.00 ש"ח 8 מישהו לרוץ איתו גרוסמן דוד 35.00 ש"ח 9 בגוף אני מבינה גרוסמן דוד 35.00 ש"ח 10 עולמה של סופי גורדר יוסטין 40.00 ש"ח 11 History of Art מחברים שונים 100.00 ש"ח 12 למאטיס יש את השמש בבטן קציר יהודית 35 ש"ח ספרי אמנות נוספים - כחדשים .

nussme

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo63.gifספר תווים של שלום חנוך

שלום אני מחפש ספר תווים של שלום חנוך. בחנויות אמרו לי שכבר לא מפרסמים אותו. עד כמה שאני זוכר מדובר בספר עבה בגוון כחול. תודה ערן

ori31

New member
שלום, אני מחפשת את הספר

"אוכל עם סגנון" של טובה ארן תודה

ronita

New member
ספרים למכירה:

שנים עשר סיפורים נודדים/גבריאל גרסייה מרקס 35 ש"ח צייד הזיכרון/ יגאל סרנה 35 ש"ח ראש של כלב/ ז'אן דוטור 20 ש"ח בא לך להיות אלוהים?/ שי גולדן 35 ש"ח מיהמיה/ סוזאן אדם 35 ש"ח מתיא פסקל המנוח/ לואיג'י פיראנדלו 35 ש"ח מלך הנזיקין/ג'ון גרישם 40 ש"ח אשראם/רם אורן 30 ש"ח אימהות והטיפול בתינוק/ ג'ונסון&ג'ונסון 60 ש"ח חלומו של ברונו/איריס מרדוק 15 ₪ שבועת רחל/מיכל שלו 25 ₪ האיש ללא עצמות/ אמנון דנקנר 40 ₪ הנץ ממלטה/דשייל האמט 25 ש"ח

zenov

New member
למכירה משינה ספר + חתימת החברים

משינה (להקה) ‬ ‫ משינה ‬ ‫ אור-יהודה : ספרית מעריב, 1994‬ חתום ע"י חברי הלהקה המחיר? 100+

פּלפּל

New member
ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (35)

שלום רב לכולכם! כרגיל, הצעות/בקשות של ספרים משומשים אתם מוזמנים לפרסם בשרשור זה. בהצלחה!

אבאדוב1

New member
למכירה ספרים: חוות החיות באנגלית

חוות החיות,15 ש"ח גלילה רון פדר,כמעט אבוד.20 ש"ח הקמצן,מולייר.20 ש"ח תולדות מלחמת הקוממיות.20 ש"ח הטור השביעי,אלתרמן.15 ש"ח יוסי פלד,איש צבא.25 ש"ח דרך ארץ,עם חי בנופיו.40 ש"ח ספר האגדה, ביאליק ורבניצקי.35 ש"ח עזרה ראשונה לכל.20 ש"ח תשובה במייל

אבאדוב1

New member
מחפש חוברות "מסע אחר" להשלמת או

סף, חסרות לי 8 חוברות, 57, 60, 63, 66, 69, 72, 75, 78, אודה לכל מי שיעזור לי להשלים את האוסף, מוכן לשלם מחירים סבירים, כמו כן אני מחפש חוברות נושא לא ממוספרות כגון, צרפת, הודו, איטליה,(שיש לי).תודה מראש.

למעלה