ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (36)

למכירה: "עם עובד" ועוד - במצב חדש

1. מים נושקים למים - סמי מיכאל חופן של ערפל - סמי מיכאל 2. העבד - בשביס-זינגר 3. צילו של רוזנדורף - נתן שחם 4. הכבוד האבוד של קתרינה בלום - היינריך בל 5. שיני חלב- יהונתן גפן 6. הרוח של דוקטור ברוד - בורחס 7. ארבעים הימים של מוסה גאג - פ' וורפל 8. ספר לבן - פאול קוהוט 9. הדבר - א' קאמי 10. פעמון הזכוכית - ר' פלאת 11. סתיו של פטריארך - מארקס 12. עמוס עוז: ארצות התן, הר העיצה הרעה 13. להשתנות - ליב אולמן 14. מגילת סאן מיקלה - א' מונתה 15. לוליטה - נבוקוב 16. מחזיר אהבות קודמות - י' קנז 17. כימים אחדים - מ' שלו 18. יום הרפאים - ד' שחר 19. עיירת הגבול - שן צונג-ון 20. עוול - א' מגד 21. חייו וזמניו של מיכאל ק' - קוטזי 22. מזכרת אהבה- י' בר-יוסף 23. אורלין - ל' אראגון 23. ג'וזף הלר: ציירו לכם, אלוהים יודע 24. בית קרנובסקי - י"י זינגר 25. שיחת העיר - ז' לנץ 26. אמיל אז'אר: כל החיים לפניו, חרדתו של המל סלומון 27. רומאן גארי: עפיפונים 28. צייד בודד הוא הלב - ק' מק-קארלס 29. ליטומה בהרי האנדים - מ' ורגס יוסה 30. טואן - ג' דה מופאסן תגובות: במייל: [email protected] או במסר

zenov

New member
איאקוקה

איאקוקה,אניילי,ג'וליאנו,שפרינגר,האמר 25 ש"ח כולל משלוח

T i k t a k i t

New member
מחפשת את הספרים הבאים

1. "למד לקלוע",אלכס אלירז 2. "צליפה צבאית",אלכס אלירז 3.אלבום המטוסים והטילים

ariellevi

New member
ספרים למכירה

1. שירי הימים/שלונסקי 2. תחת שמש טוסקנה/פרנסס מאייס 3. "כן" או "לא"/ספסנר ג'ונסון 4. וזרח השמש/המינגווי 5. גיא אוני/שולמית לפיד 6. סיפורי מסתורין ופנטסיה/אדגר אלן פו 7.חוט/חיה שנהב 8. אדיפוס/סופוקלס 9. אנטיגונה/סופוקלס

ספרי הארי פוטר - למכירה

הארי פוטר וחדר הסודות הארי פוטר והאסיר מאזקבאן הארי פוטר ואבן החכמים הארי פוטר וגביע האש כל ספר 45 ש"ח - הנחה לרוכש יותר מספר אחד ! כל הספרים במצב חדש ! לשון ברוטב - יעקב פרוינד: 35 מבחר הבדיחה העולמית - מיכאל מרגולין: 40 מאוצר הבדיחות - א. מ. ארזי: 35 בדיחות גסות - 35 ספר הבדיחות הגדול - משה יהלום: 50 חברים על המדף - מבחר מן הספרות העולמית לילדים: 40 כל הספרים במצב חדש. תגובות במסר

למכירה: ספרים בנושא ארץ ישראל

1. אטלס כרטא לתולדות א"י: כולל 4 תקופות (4 אטלסים): 180 ש"ח 2. נופים ואתרים: 40 ש"ח 3. תולדות א"י, יואל ראפל - 2 כרכים: חדש לגמרי: 90 ש"ח 4. ירושלים, 4000 שנות הסטוריה של עיר הנצח, משה פרלמן ותדי קולק: 60 ש"ח 5. דרך ארץ: אבן חרס ואדם - בעריכת עירית זהרוני - חדש לגמרי: 80 ש"ח 6. כל מקום ואתר - הוצ' משהב"ע/כרטא (1980): 45 ש"ח 7. מגדר לצמחי ישראל, בר ותרבות - דובדבני/אושרוב: 45 ש"ח 8. אדם ואבן בירושלים-מאיר בן-דב: 75 ש"ח - חדש לגמרי ! 9. נופי הצומח של הארץ - מיכאל זהרי: 50 ש"ח 10. עם ישראל תולדות 4000 שנה - מרדכי וורמברנד ובצלאל ס. רות: 50 ש"ח 11. נופים וטבע מנגב עד חרמון - עוזי פז: 45 ש"ח 12. צמחי ישראל בתמונות - הוצ' מסדה - כולל מפתח והגדרות - חדש לגמרי - 70 ש"ח 13. נקודת חן - אורי דביר - 88 נקודות חן בנופי הארץ: 45 ש"ח המחיר אינו כולל משלוח. תגובות במסר

פּלפּל

New member
ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (36)

שוב שלום לכולם, הצעות/בקשות של ספרים משומשים אתם מוזמנים לפרסם בשרשור זה. בהצלחה!

kill U

New member
נערה מופרעת

אני כותב מהפלאפון אז אני לא יודע אם כבר כתבו על הספר הזה של סוזאנה קייסן בשרשור הזה. ומאותה סיבה אני מבקש שתשרשרו להודעה שלי אם יש לכם את הספר הזה, ורק הודעות שקשורות לספר הזה, תודה מראש. אני מחפש את הספר הזה המון זמן ואני אודה מאד למי שיסכים למכור לי אותו. תודה

fake2

New member
יש לי את הספר

אם אתה מעוניין לרכוש תתקשר 054-5829665 מיכל

אבאדוב1

New member
מחפש ספרים של נלסון דה מיל: ספנסר

ויל, מילת כבוד, חוף הזהב, על נהרות בבל, הלן מק אינס: המרגלת מונציה המיקו: אריק וואן לוסטבאדר הברק : דין קונץ

dragonfly16

New member
נשנל ג'אוגרפיק

מחפשת ספר (אולי חוברת) של נשנל ג'אוגרפיק - מאה התמונות הכי טובות. או אולי - 100 הצילומים המוצלחים... משהו בסגנון הזה... יש לך? יופי! שלח תגובה/מסר!

נחי

New member
מתפש את הספר איליאדה

ואודיסאה. ספר בפורמט גדול, כריכה קשה עם הרבה איורים (לילדים). נא לציין מחיר כולל משלוחה

למעלה