ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (37)

itaym02

New member
ספרים למכירה (בעיקר פנטסיה)

Wheel of time 1-10 (complete series up to this date) each 25 NIS Lone wolf & cub 7,9-28 each 35 NIS hundreds of comics books each 5-7 NIS​

חיפוש ספר...

שלום רב, מחפשת אחר הספר: "הספרייה המוזיקלית לבני הנעורים", ספר ישן שכולל הסברים על כלי נגינה שונים ודרך הפקת הצלילים בהם. אשמח אם מי מבין באי הפורום יוכל להפנות אותי לחנות/לחילופין אדם פרטי שניתן לקנות ממנו את הספר. תודה מראש!

roni64

New member
מחפשת שני ספרים

מחפשת את הספרים הבאין משומשים במצב סביר: 12 הכסאות מוסיקה פופולרית מויטולה

yanivfain

New member
מחפש את ספר הילדים עם המלך שביטל

איך קוראים לספר הילדים עם המלך שמתחיל כמלך טוב, ומתעלל בעם שלו? מבטל אותיות וכו?

לימורון

New member
מחפשת את הספר במעלה המדרגות היורדות

מחפשת כבר הרבה זמן את הספר "במעלה המדרגות היורדות" מאת בל קאופמן. יש למישהו?

yuvalgul

New member
יכול להיות שאת מתכוונת לטיול לארץ ה

התווים שיצא גם בספר וכן גם עם קלטת יש לי הספר נא השאירי הודעה בתיבת המסרים

אבאדוב1

New member
עלילות פרדיננד פדהצור בקיצור מאת

אפרים סידון, ציורים: יוסי אבולעפיה, ספר נהדר, אני שומר אותו כבר שנים כדי להקריא אותו לנכד שלי .

פּלפּל

New member
ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (37)

שוב שלום, הצעות/בקשות של ספרים משומשים אתם מוזמנים לפרסם בשרשור זה. בהצלחה.

ariellevi

New member
מחפשת בנרות

ספר שנרקא "מותו העגום של ילד הצדף וסיפורים אחרים", מאת טים ברטון (הבמאי) בהוצאת הד ארצי בשנת 2000 או באנגלית THE MELANCHOLY DEATH OF OYSTER BOY AND OTHER STORIES תודה

אשמח אם אמצא .... די בדחיפות

מחפשת בנרות להשאלה לזמן קצר : סוד השרירים הטבעתיים/פאולה גרבורג מעובר לילד / אלכסנדרה פיונטלי. לקריאה במסגרת לימודים - מבטיחה להחזיר במצב שניתן ובמהרה. תודה מראש

ספריםם למכירה

מצאתי כל מיני ספרים ישנים (לא ממש מוכרים לי) מי שמעוניין לקנות במחירים זולים שייפנה אליי במסרים רשימת הספרים: אנאטולי ריבאקוב-חול כבד אהרון מגד-מסע באב אנטון צ'כוב-פריחה שנתאחרה פרנסואה מוריאק-הנשיקה למצורע דנילו קיש-גן,אפר תיאודור פונטאנה-אפי בריסט ניקולו מקיאבלי-כתבים פוליטיים(מהדורה מורחבת ומתוקנת)

noahr

New member
חסמבה

מחפש ספרים מסדרת חסמבה. מעונין לרכוש את כל הסדרה.

חסמבה: יש לי למכירה כמעט את כל

הסדרה. שלחתי לך מסר. אתה מוזמן ליצור קשר, אם אתה עדיין מעוניין. שבת שלום

ozoni

New member
למכירה

וולדימיר ווינוביץ-החייל צונקין-2 כרכים 30 1 מילון כיס .גרמני לנגנשייד 25.00 ש"ח 2 דדו 48 שנה ועוד 20 יום ברטוב חנוך 70.00 ש" 3 קונקורדנציה לתנ``ך מנדלקרן שלמה 100.00 ש"ח !! 4 הטנק אורגיל דאגלס 35.00 ש"ח טוב 5 כושר גופני 5bx מחברים שונים 50.00 ש"7 6וולדימיר ווינוביץ-החייל צונקין-2 כרכים 30 8 אגדות א``י וילנאי זאב 70.00 ש"ח 9 חוק פרקינסון פרקינסון, סיריל נורתקוט 70.00 ש"ח 10 רחובות הנהר גרינברג, אורי צבי 80.00 ש"ח טוב 11 מילון אנגלי עברי-עברי אנגלי אפרת אלישע, אלקלעי, 90.00 ש"ח 12 יבגני אוניגין פושקין, אלכסנדר ס. 250.00 ש"ח 13 תלמוד בבלי בכרך אחד 250.00 ש"ח 14הקפיטאל-כרך א 100 שח 15 PROBLEMS OF LENINISM -STALIN מצב מצוין 70

B e i n g

New member
מחפש: נתיבות באוטופיה של מרטין בובר

אני מחפש את הספר הנ"ל במהדורה המחודשת שלו שיצאה בשנות ה80, לא זו המוקדמת שיצאה בשנות ה40. אפשר ליצור קשר במסרים או באימייל [email protected]

למעלה