ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (39)

ByTeFrEaK

New member
שאלה ובקשת קנייה

היכן בארץ אפשר לקנות תקליטים? כמו כן מעוניין בספרים אל עצמי וכל סדרת ההמשך לספר במצב טוב פנו אלי במסר

N e k e v a

New member
"משכב לצים"/ מאיר שלו

לכל באי המקום - שלום. אני מחפשת אחר הספר הנ"ל כבר קרוב לחודש, והיום נתקלתי בו בחנות לממכר ספרים משומשים. ידעתי שמדובר בספר שהוא נדיר, אבל לא תיארתי לעצמי שעד כדי-כך. להלן תמצית ביקורי בחנות הספרים לפני לא הרבה מדי זמן (שעתיים, למי שמתעקש). לא נגעתי. אני [מחזיקה את הספר בידי האחת ומסמנת למוכר]: "כמה זה?" מוכר: "175" אני [משוכנעת שהמוכר מתלוצץ ומצחקקת]: "בלירות?" מוכר: "מה בלירות?" אני: "מה מה בלירות? כמה יעלה לי הספר?" מוכר [זועף ונזעם]: "175, אומרים לך! מה לא ברור?" אני: "בשקלים חדשים?" מוכר [משוכנע שאני חולת-רוח]: "בטח שבשקלים. חשבת על דרך אחרת לשלם בה?" אני [ארשת מבוהלת מהולה בעצבים]: "זה הרבה כסף. אתה משוכנע שזה המחיר?" מוכר [בייאוש]: "משוכנע, משוכנע" אני: "אה. אבל אז לא יישאר לי כסף לאוכל" מוכר: "אני מבין..." אני: "מוזר, הייתי בטוחה שזה יעלה הרבה פחות" מוכר: "זה פריט לאספנים, ככה זה. אין מה לעשות" אני: "טוב, אני אחשוב על זה ומקסימום אחזור מחר" מוכר: "או-קיי" [...] לאלו מביניכם שמבינים - האם "משכב לצים" שווה את המחיר שנקב המוכר המרגיזן? או שמא מדובר בנסיון לשימני לסאקרית שתשלם הון (במונחים סטודנטיאליים) עבור ספר דקיק (אך מעולה) שאבד עליו הכלח? למי הפתרונים?

ExcaliberX

New member
שאאאלום!

אממ למישהו במקרה יש ספר של רובי וויליאמס למכירה? :p

לפלפל - ולכל נוכחי הפורום

תודה פלפל על עזרתך ובהתאם להצעתך הנני מפרסמת כאן בפורום את בקשתי. אני מחפשת ספר שנכתב על ידי סמי גונמן - ותורגם על ידי נתן אלתרמן והוצא לאור על ידי הקיבוץ המאוחד בשנת 75 הספר נקרא "שלמה המלך ושלומי הסנדלר" אשמח לדעת אם יש בנמצא אצל מישהו הספר על מנת שאוכל לרכוש אותו. תודה מראש ושוב תודה פלפל על עזרתך. ישר כוח

מחפשת ספרים משומשים או מוזלים

שלום רב האם מישהו יכול לומר לי היכן ניתן למצוא את הספרים הבאים : 1. אוריינטליזם - של אדוארד סעיד ( משומש - או מוזל ) 2. עור שחור מסיכות לבנות - של ]פרנץ פנון ( במחיר מוזל ) , יצא לאור בעברית לא מזמן . ת ו ד ה

BrEakID

New member
שלום אני מחפש ליקנות מגזינים ישנים

של גלילאו,פופולסיינס,זמן דיגיטלי,av+ אם יש למישהו למכירה ליצור קשר במייל [email protected]

doix

New member
מדריכי טיולים למכירה

לונדון. שיחור. מהדורה רביעית 2000. אמסטרדם. שיחור. מהדורה שניה 1994. שוויץ. שיחור. מהדורה שניה 1991. מדריך ארה"ב. מזרח ארה"ב. סמנתה קוק. מהדורה ראשונה 1994. כל מדריך - 15 ש"ח. [email protected]

ofekkehila

New member
בקשונת

אני בנאדם שאוהב לשמוע מוזיקה וגם לנגן, ואני מתעניין במה שנקרא סיפורת בהשראת מוזיקה- ספרים שלקרוא אותם זה כמו לראות את אמריקה בשנות ה-30 ולשמוע את הבלוז והג'אז כבר באוזן, או את דור ההיפים והפסיכדליה של שנות ה-60. אשמח מאוד אם תעזרו לי! תודה ויום טוב.

אורן כץ

New member
מחפש ספר ../images/Emo65.gif

מלחמת אוקטובר של חסאנין אל הייכל. הוצאת מערכות. יש גם בעברית. תודה אורן

kill bill2

New member
../images/Emo73.gifלמכירה ספרים הספקה מייד30-45

1.הבתולה בכחול-טרייסי שיבלייה=40 2.מלאכים נופלים-טרייסי שיבליי=40 3.מקום טוב ללילה-סביון ליברכט=40 4.ההיסטוריה הסודית-דונה טארט=45 5.צל וחיזיון בירושלים-דוד מנדלסון=45 6.המטרה תל אביב -רם אורן=40 7.דיוטי פרי-גבי ניצן=35 8.המערה ז'וזה סאמאראגו=45 9.כשהיינו יתומים-קאזואו אישיגורו=45 10.שעת הפעמונים ז'ורז סימנון=40 11.המרחק הנכון -בתיה גור=45 12הרצל כהן -אבני שיש טהור=30 13.התיקונים ג'ונתן פראנזן=45 14.זרה בין המילים-אווה הופמן=40 15.סופת החרבות(כרך ב')ג'ורג מרטין=45 16.חמסין וציפורים משוגעות-גבריאל א. רותם=40 17.כלם צמאים לאהבה-יהודים רותם=35 18.החידה השישית -יאיר לפיד-35 19.אחרון- חנוך לוין-40 20.גבר ואשתו -טוני פרסנס=45 המחיר חדשים המירים לא כוללים משלוח על מספר ספרים יש הנחה.

pink mushroom

New member
למכירה מגזינים "בטאון חיל האוויר"

חלקם ישנים מאד, חלקם משנות ה- 70 וה- 80 בנוסף, המון פוסטרים ודגמים מנייר של מטוסים.

למכירה מס' ספרים במצב טוב

1. ביבי , מי אתה אדוני ראש הממשלה ? / רונית ורדי 2.חדר פרטי : אלזה / שלי רשף-ירון 3 ראיתי אותם / דן מרגלית 4. כולם צאים לאהבה / יהודית רותם כחדש 5. רומן אמיתי / סמדר שיר כחדש 6. הכלה המשחררת / ברהם בץ יהושע 7. חיים במערכות הר חברון / יעקב חבקוק 8. שב"כ בין הקרעים במצב מצויין כחדש / כרמי גילון 9. נתן שרנסקי / לא אירא רע מי שמעוניין נא לשלוח מסר תודה.

רני75

New member
ספרים חתומים

שלום לכולם. האם יש כאן אספנים של ספרים חתומים? האם מישהו מעוניין למכור או להחליף?... תודה רני

sevron

New member
מעניין, כדאי אולי לנסות בעוד חנויות

בכל מקרה מצאתי את הלינק הבא http://www.amhasefer.com/search/searchResults.htm?type=0&categoryID=32&orderby=lastChanged&order=desc רוצים 30 לא דולרים ולא יורו שקלים חחחחחחחחחח

דנטל

New member
יש לי כמה ספרים חתומים

אני לא אספנית, הם פשוט הגיעו לידי או שמלכתחילה היו שייכים לי ואת חלקם אני מעונינת למכור. ספר לדוגמה, שבמקרה הגיע לידי הוא "ספר הציונות הדתית" (כרך ראשון - יש גם הכרך השני) עם חתימה של עלי רוטשילד. יש עוד כמה חתומים, אבל קשה לי לתת רשימה שלהם כי זה אומר לבדוק עכשיו יותר מ- 300 ספרים שיש פה בבית. מה שמקשה במיוחד הוא בלגן עצום בסלון שמשמש כרגע כמחסן של רהיטים. אם תרצה, אנסה להזיז פה רהיטים בשביל לפתוח את הארונות עם הספרים ולבדוק בשבילך. אם אתה מעונין שאחפש, רק תגיד ואמצא לי זמן פנוי בשביל זה.

למעלה