ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (40)

sasinkel

New member
חיפוש ספרים

אנימחפש שלושה ספרים של שירה ותווים 2 בהוצאת כנרת של שלום חנוך ואחד לאחד של מתי כספי ונאמן למקור של דני סנדרסון הוצאת ידיעת אחרונות אני בטל 0523555631

ספרים למכירה

1. המסע בעיקבותיו של האלכימאי - חורחה א. ליברגה: 35 2. מינוטאור/רקוויאם לנעמן - בנימין תמוז: 45 3. סוגרים את הים - יהודית קציר: 30 4. חצוצרה בוואדי - סמי מיכאל: 30 5. זזי במטרו - ריימון קאנו: 55 6. שלושה בסירה אחת - ג'רום ק. ג'רום: 50 7. נשמות ערטילאיות - מרגוט קלאוזנר: 45 8. הספרות הערבית בצל המלחמה - שמעון בלס: 45 9. אפלטון כפשוטו - אלכסנדר קורא: 50 10. על התוקפנות האנושית - אשלי מונטגיו: 50 11. המיתוס של סיזיפוס - אלבר קאמי: 45 12. רוח גדולה באה - יואל פלגי: 45 13. גדא וביש גדא - י' בשביס זינגר: 40 פרטים במסר

מנשה99

New member
לרגל סידור הספרייה ואילוצי מקום

לרגל סידור הספרייה מישהו מתעניין בספרים הבאים. נא ליצור קשר במייל [email protected] 1. תכנית אב לירושלים 1968 2 כרכים די גדולים עם הרבה מפות תרשימים ותמונות. יש פגמים בכריכה 2. כמה כרכי דבר לילדים: חצי שנה סוף 1940, 40 חוברות מ- 1945, 1952+1953. המון שערים מצויירים ע"י נחום גוטמן. כריכה מקורית פגומה 3. 2 ספרים ישנים של וילנאי:אגדות א"י 1950 (כריכה פגומה) + חיפה 1936 ללא כריכה (כוללת צילום הפנורמה של חיפה) 4. קליין/ ארץ יהודה 1939 מספרות העולם באנגלית: כמה הוצאות ראשונות של סופרים ידועים: סמורסט מורגן, ד"ר זיוואגו מהד' ראשונה באנגלית 1958, ועוד כמה ספרי ארכיטקטורה ישנים מהעולם ספרי שנות השישים והשבעים על יחידות צהל הקומנדו וכו' 2 האלבומים של מלחמת יום כיפור עם כל ההסכמים אח"כ, ועדת אגרנט וכו' יש עוד ספרים ואם מישהו מתעניין - שיצור קשר במייל

omslice

New member
אני רוצה למכור ספרי נגינה יד שניה|!

אני רוצה למכור ספרים של נגינה. - REAL BOOK Eb - A TUNE A DAY I/II אלה ספרים של סקסופון מי שרוצה, לשלוח אימייל ל[email protected] עומר...

gaviran

New member
עשינו קצת סדר בבית

עשינו קצת סדר בספרייה הביתית, נשארו כמה מאות ספרים (עברית ואנגלית) במצב מצויין שלא מצאו מקום במדפים. מעוניין למכור אותם. צרו קשר במייל [email protected]

irenamar

New member
מחפשת את הספר הסתלכרנות של זילאזני

ספר נפלא שאבד לי

a r i s h

New member
שאלה../images/Emo12.gif

מחפש את הספר "הורד הספרדי". אין לי הרבה מידע על הספר עצמו. אני רק יודע את שם הכותבת: דניאל בוסיי (אם אני לא טועה). אשמח לדעת כל אינפורמציה אחרת (שנת הוצאה, שם המוציא לאור) וכמו כן אם יש למישהו עותק מהספר שניתן לרכוש את זה ממנו. תודה

ayalaraz

New member
חיפוש ספר

אני מחפשת את הספר טבריה של עודד אבישר שיצא בשנת 1973 בהוצאת כתר. מוכנה לקנות במחיר סביר.

ספרים ישנים בגרמנית מהמאות17 -19

אני מעוניין למכור ספרים ישנים בגרמנית מהמאה 17 עד תחילת המאה ה19 לפרטים נוספים אפשר להתקשר אליי 0507982918ולהשאיר הודעה במידה ואני לא עונה תודה.

מנשה99

New member
ספרי ילדים מזמן המנדט

עדיפות למי שירצה לרכוש את כולם. הספרם במצב סביר. לבית ישראל/ד"ר להמן 1936 אין תמונות ספר הפרפראות/אוריאל עקביא פלשתינה מפורק ללא תמונות דוד ושאול/דוניץ 1946 אין תמונות בת הקפיטן/פושקין 1936 אין תמונות ששה מחמשה/יצחק סלע ציורים יוסף שטרן 1946 היתד או יעל אשת חבר/ישראל שף חלק ב´ 1936 אין ציורים הלורד הקטן/ברנט חלק א´ 1938 יש ציורים מפורק מולדנו/ חוברת כ´ בשער השרון 1937 בנפול מצדה/ברסלבסקי תש"א

גלעד1987

New member
שמתי לב שיש כאן אנשים...

שאוהבים ספרים חתומים. יש לי ספר חתום "אלנקם" של ע. יכין, במצב מעולה. המעוניין ייצור איתי קשר בפרטי.

2B ME

New member
מחפשת ספרים

של הסופרת ג'ין מ. אואל להוציא הספרים הבאים: שבט דוב המערות, עמק הסוסים, ציידי הממותות, ערבות המעבר. נאמר לי שיש עוד ספרים של הסופרת, אבל בגוגל ממש לא הצלחתי למצוא מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על הנושא? תודה מראש לכל העונים

בלאגנית

New member
מישהו רוצה להחליף\לקנות?

יש לי את: המיתוס של סיזיפוס \ אלבר קאמי הדרך אל האושר \ מסע במדבריות צבע בכחול וזרוק לים \אייל עמית הודו - חלק א \ הוצאת שטיינהארט קציר (מסדרת "Lonley planet") צרו איתי קשר במסרים

למכירה: ספרני ניהול ושיווק

כללי המשחק להשקעות בבורסה - שלמה ומאיר טננבאום: 45 מילון איתאב למונחי בורסה וניירות ערך: 45 איך לעשות כסף בבורסה - יעקב מאור: 45 המהפך הגדול בשיווק: 45 העקרון הפיטרי: 45 אסטרטגיה תחרותית: טכניקות לניתוח ענפים ומתחרים: 45 להצליח בגדול להכשל בגדול: 34 השכל של הפירסום - ראובן וימר: 40 תורת הנהול וחוכמת מקיאוולי - אנתוני ג'יי: 40 מנהיגות ופיתוח מנהיגות - מהלכה למעשה: 35 TQM - השיטה ויישומה: 35 22 חוקי הברזל של השייוק: 35 לא הכל דיבורים: המדריך לתקשורת בלתי-מילולית בעסקים, מכירות, שירות וראיון: 35 ניהול הארגון כגוף חי: כיצד לשרוד בסביבה עסקית רבת-תהפוכות: 35 תורת המחירים - סטיגלר: 35 דמוקרטיה כלכלית - פרץ נפתלי: 45 ניהול - איך לנהל עסק (או כל דבר אחר): 30 המהפף הגדול בשיווק - עידן הפרט וכצד להפיק ממנו רווח: 45 הדרך לצמרת- כיצד להיות בוס - פרטינסון: 20 החוק והרווחים - פרקינסון: 40 כל הספרים חדשים לגמרי !

פּלפּל

New member
פרטים נוספים:

הוורד הספרדי, מאת שירלי באסבי. עברית: ישראלה קלצל. הוצאת שלגי, 1989. השם המקורי: (Shirlee Busbee: The Spanish rose (1986 רומן הסטורי ובו תיאור של חצרות המלוכה באנגליה וספרד במאה ה-17.

פּלפּל

New member
לא תורגמו לעברית ספרים נוספים שלה

ככל הידוע לי. חפשי בגוגל לפי השם JEAN M. AUEL

אבאדוב1

New member
וכנראה טעיתי גם במחיר 64.3 ש"ח בדיב

וק, בטח בגלל השעה המאוחרת, סורי

למעלה