לרגל סידור הספרייה מישהו מתעניין בספרים הבאים. נא ליצור קשר במייל [email protected] 1. תכנית אב לירושלים 1968 2 כרכים די גדולים עם הרבה מפות תרשימים ותמונות. יש פגמים בכריכה 2. כמה כרכי דבר לילדים: חצי שנה סוף 1940, 40 חוברות מ- 1945, 1952+1953. המון שערים מצויירים ע"י נחום גוטמן. כריכה מקורית פגומה 3. 2 ספרים ישנים של וילנאי:אגדות א"י 1950 (כריכה פגומה) + חיפה 1936 ללא כריכה (כוללת צילום הפנורמה של חיפה) 4. קליין/ ארץ יהודה 1939 מספרות העולם באנגלית: כמה הוצאות ראשונות של סופרים ידועים: סמורסט מורגן, ד"ר זיוואגו מהד' ראשונה באנגלית 1958, ועוד כמה ספרי ארכיטקטורה ישנים מהעולם ספרי שנות השישים והשבעים על יחידות צהל הקומנדו וכו' 2 האלבומים של מלחמת יום כיפור עם כל ההסכמים אח"כ, ועדת אגרנט וכו' יש עוד ספרים ואם מישהו מתעניין - שיצור קשר במייל
עשינו קצת סדר בספרייה הביתית, נשארו כמה מאות ספרים (עברית ואנגלית) במצב מצויין שלא מצאו מקום במדפים. מעוניין למכור אותם. צרו קשר במייל [email protected]
מחפש את הספר "הורד הספרדי". אין לי הרבה מידע על הספר עצמו. אני רק יודע את שם הכותבת: דניאל בוסיי (אם אני לא טועה). אשמח לדעת כל אינפורמציה אחרת (שנת הוצאה, שם המוציא לאור) וכמו כן אם יש למישהו עותק מהספר שניתן לרכוש את זה ממנו. תודה
עדיפות למי שירצה לרכוש את כולם. הספרם במצב סביר. לבית ישראל/ד"ר להמן 1936 אין תמונות ספר הפרפראות/אוריאל עקביא פלשתינה מפורק ללא תמונות דוד ושאול/דוניץ 1946 אין תמונות בת הקפיטן/פושקין 1936 אין תמונות ששה מחמשה/יצחק סלע ציורים יוסף שטרן 1946 היתד או יעל אשת חבר/ישראל שף חלק ב´ 1936 אין ציורים הלורד הקטן/ברנט חלק א´ 1938 יש ציורים מפורק מולדנו/ חוברת כ´ בשער השרון 1937 בנפול מצדה/ברסלבסקי תש"א
של הסופרת ג'ין מ. אואל להוציא הספרים הבאים: שבט דוב המערות, עמק הסוסים, ציידי הממותות, ערבות המעבר. נאמר לי שיש עוד ספרים של הסופרת, אבל בגוגל ממש לא הצלחתי למצוא מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על הנושא? תודה מראש לכל העונים
יש לי את: המיתוס של סיזיפוס \ אלבר קאמי הדרך אל האושר \ מסע במדבריות צבע בכחול וזרוק לים \אייל עמית הודו - חלק א \ הוצאת שטיינהארט קציר (מסדרת "Lonley planet") צרו איתי קשר במסרים
כללי המשחק להשקעות בבורסה - שלמה ומאיר טננבאום: 45 מילון איתאב למונחי בורסה וניירות ערך: 45 איך לעשות כסף בבורסה - יעקב מאור: 45 המהפך הגדול בשיווק: 45 העקרון הפיטרי: 45 אסטרטגיה תחרותית: טכניקות לניתוח ענפים ומתחרים: 45 להצליח בגדול להכשל בגדול: 34 השכל של הפירסום - ראובן וימר: 40 תורת הנהול וחוכמת מקיאוולי - אנתוני ג'יי: 40 מנהיגות ופיתוח מנהיגות - מהלכה למעשה: 35 TQM - השיטה ויישומה: 35 22 חוקי הברזל של השייוק: 35 לא הכל דיבורים: המדריך לתקשורת בלתי-מילולית בעסקים, מכירות, שירות וראיון: 35 ניהול הארגון כגוף חי: כיצד לשרוד בסביבה עסקית רבת-תהפוכות: 35 תורת המחירים - סטיגלר: 35 דמוקרטיה כלכלית - פרץ נפתלי: 45 ניהול - איך לנהל עסק (או כל דבר אחר): 30 המהפף הגדול בשיווק - עידן הפרט וכצד להפיק ממנו רווח: 45 הדרך לצמרת- כיצד להיות בוס - פרטינסון: 20 החוק והרווחים - פרקינסון: 40 כל הספרים חדשים לגמרי !
הוורד הספרדי, מאת שירלי באסבי. עברית: ישראלה קלצל. הוצאת שלגי, 1989. השם המקורי: (Shirlee Busbee: The Spanish rose (1986 רומן הסטורי ובו תיאור של חצרות המלוכה באנגליה וספרד במאה ה-17.