ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (49)

למכירה:

כשניטשה בכה - א' ילום: 50 (חדש) רוח גדולה באה - יואל פלגי: 45 מאחורי כל זה מסתתר אושר גדול - יהודה עמיחי: 35 איש הגשם - ליאונרד פלייש (מתבסס על תסריט הסרט): 40 החיים המסתוריים של הצמחים - פ' טומקינס, כ' בירד: 55 לא על הרוח לבדה-עיונים בהיסטוריה הכלכלית של א"י בעת החדשה - נחום גרוס: 50 פנחס רוטנברג - א' שאלתיאל (2 כרכים): 50 חדש ! ליוויתי אותה בדרך לביתה - ע´ כהנא-כרמון: 30 ש"ח חיי נישואים - ד´ פוגל: 45 דוד גרוסמן: 40 ש"ח כל ספר רץ, ספר הדקדוק הפנימי, מישהו לרוץ אתו א´ ב. יהושע: 30 ש"ח כל ספר 1. השיבה מהודו, 2. מר מאני, 3. עד חורף 1974 סול בלו: 30 כל ספר 1. רבים יותר מתים מלב שבור, 2. הנדרסון מלך הגשם היינריך בל: 45 כל ספר 1. שתיקת המלאך, 2. המוקיון מיומנו של שבלול - גינטר גראס: 45 הרי וטונטו - ג´ גרינפלד, פ´ מזורסקי: 35 להתחתן עם הפילגש - ג´ טרולופ:40 הרע לכאורה - ק´ לורנץ: 40 הרון וים הסיפורים - ס´ רושדי: 40 אסתרליין יקירתי - ש´ עגנון: 45 לילות לוטציה - ד´ שחר: 35 הרימו את קורת הגג - ג´ סאלינג´ר: 30 בתו - י´ קניוק: 35 פנים בענן - י´ בירשטיין: 30 בני החיל - א´ כהן: 50 בן הארץ - ר´ רייט: 35 האיריסים עודם פורחים - ש´ קושניר: 30 ג´ורג´ ברניני חוזר הביתה - נ´ מאייר: 30 בית-ספר לקסם אישי - נ´ דה-מיל: 45 תגובות במסר או במייל - המחיר לא כולל משלוח

aribenny

New member
פאולה של איזבל איינדה

מבקש את עזרתכם במציאת הספר פאולה של איזבל איינדה.

ivainshtein

New member
מחפשת

ספרים של רם אורן ו"חוכמת המנהיגות" ו"מי הזיז את הגבינה שלי" וכל ספרי שיווק ופרסום במחירים נוחים

kill bill2

New member
|מיילאיזה פאולה יש כמה???

אם זה של איזבלה איינדה יש לי!!!!

Shelyp

New member
ספרים של רם אורן.

היי. יש לי 3 ספרים של רם אורן במצב חדיש חדש (נקראו על ידי פעם אחת). שמות הספרים: 1) אהבה בדלתיים סגורות 2) אשראם 3) אש חיה אני מוכנה למכור (כל ספר ב- 35 ש"ח) או להחליף בספרים אחרים. שלי

karonhasfarim

New member
ספרי-ילדים

שלום רב לך,ברשותנו אוסף ספרי-ילדים גדול ומגוון עם דגש על ספרי-ילדים של פעם...היה היה לפני שנים רבות/אגדות,סיפורי-עמים וכמובן ממיטב נכסיהצאן-ברזל של טובי הכותבים לילדים ופעוטות בארצנו הקטנטנת. נשמח לעמוד לשרותך אבי פן וגלעד אלון טל.04-9533461

פּלפּל

New member
ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (49)

ספרים, רבותי, ספרים. הצעות/בקשות של ספרים משומשים אתם מוזמנים לפרסם בשרשור זה. בהצלחה.

למכירה/החלפה מבחר סיפורי המד"ב...

הזוכים בפרס הוגו, בעריכת אייזיק אסימוב בהוצאת כתר 1989, נא לפנות במסר או במייל...

Shelyp

New member
מכירת/החלפת ספרים.

להלן רשימת ספרים למכירה/החלפה: 1) לראות בחושך/אהוד אושרי 2) מה זאת אהבה/יורם יובל 3) נקמה/שרה אנג'ל 4) שנת החתול/שרה אנג'ל 5) אשראם/רם אורן 6) אהבה בדלתיים סגורות/רם אורן 7) אש חיה/רם אורן הספרים הם במצב חדש.

אבאדוב1

New member
מחפש סיפרי מד"ב ומתח "חייל הנבואה"

מסדרת ה "בלגריאד" של דיויד אדינגס שועי הלילה = של וייס / היקמן דאלגרן = סמואל דילייני העולם שהיה לבית עלמין =קליפורד סימאק ספנסרויל + חוף הזהב, = נלסון דה מיל ר' סילברברג = כוכב הצוענים תודה מראש על כל פניה, אלי

למעלה