ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (51)

ABCABC1234

New member
במצע השנה!!!רב המכר "צופן דה-וינצ'י

במצע השנה!!!רב המכר "צופן דה-וינצ'י - דן בראון" ב 25 שק"ל בלבד במקום 80 בחנויות ספר חדש מלאי מוגבל של 100 מי שרוצה שישאיר תגובה ויש עוד כמה ספרים ב 25 שקל כמו:"שעות מתות- אידלן אורי" , "המקרה המוזר של הכלב" , "אדון מרק" , "מר ורטיגו" , "ארבעה בתים וגעגוע" ו"הבתולה בכחול

the aristocrat

New member
למכירה או החלפה :

זן ואומנות אחזקת האופנוע שעות מתות מעוניין בספר "אושר" של עוזי וייל או בספרים של גרסיה מרקס

kill bill2

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo26.gifספרים למכירה משלוח|מטו

1.אהבות מוברחות-ברנהארד שלינק=35 2.חזית ללא עורף=דוקטור שלמה בן עמי-40 3.צל וחיזיון בירושלים=דוד מנדלסון=45 4.מסע אל קצה החדר-טיבור פישר=40 5.כל אנשי סמיילי ג'ון להקארה-40 6.מוזיקה פופולרית מויטולה=מיקאל ניאמי=45 7.אהבה פרוזק סקרנות וספקות-לוסיה אצ'וריה-45 8.הבוקר הראשון בגן עדן=אלאונורה לב=35 9.הכלה המשחררת-א.ב.יהושוע-40 10.כשהיינו יתומים=קאזואו אישיגורו-40 11.סודות ממונגוליה -אייל מגד-45 12.תמונות פסיכולוגיות-ניצה אייל-40 13.עוזרת בית=כרסיטיאן אוסטר-40 14.מלאכים נופלים=טרייסי שיבלייה-35 15.מקום טוב ללילה-סביון ליברכט-40 16.חמסין וליפורים משוגעות-ג אביגור רותם=35 17.ההולנדי של עכו=סיפורים קצרים לאוהבי כדורגל=35 18.ה200 המסעדות בטובות בישראל-מדריך מפה=45 19.מדריך מפה לטיולי אוכל=פרבר-ריזנפלד=45 20.טיולי ישראל{מסלולים ברכב וברגל מרכז)ז ארליך=45 21.פריס =מדריך ספירלי-הוצאת כנרת=35 22.לונלי פלנט הודו-50 23.חובב הטבע=ג'ראלד דארל=50 24.אמא של תרמילאי-גלילה רון פדר-35 המחירים אינם כוללים משלוח המחיר עבור 3 ספרים כולל משלוח=110 ש"ח 052-5812314

פּלפּל

New member
ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (51)

ספרים, רבותי, ספרים. הצעות/בקשות של ספרים משומשים אתם מוזמנים לפרסם בשרשור זה. בהצלחה.

gewitter

New member
TASCHEN או אחרים: ספרי אמנות

מחפש ספרים כמו אלו מהוצאת TASCHEN, לאדריכלות ואמנות. לאו דווקא מהוצאה מסוימת. רצוי מאזור ת"א או חדרה.

yurika

New member
למישהו יש את הספר

"אתיקה, רגשות ובעלי חיים" של לוי נדב וזאב?

Misery Of Life

New member
מוכר.

סט 13 ספרים של ספריית פלאי המדע והטבע. (15 במקור אך לא כולל את ספר על ציפורים ועל מזג אוויר) בדיחון בית הספר/שלמה אבס מיכאיל סטרוגוב/ז'ול ורן (חלק שני) הפרש מן המדבר/יגאל בן נתן דנידין גיבור ישראל/און שריג המלך מתיא באי השומם/יאנוש קורצ'ק הסיפורים המדהימים ביותר בעולם/עיבד ותירגם י. יצחק

Talia E

New member
מחפשת ספרים של אוספנסקי:

1) הדרך הרביעית 2) חיפוש אחר המופלא ניתן ליצור אתי קשר באמצעות מע' המסרים. תודה!

דנטל

New member
אחחח, ספר ענק

קניתי אותו לעצמי ואחרי זה חברה שלי גם קנתה לי אותו, אז היו לי שני עותקים שלו (שמאחד מהם בחיים לא אפרד), אבל ממש ממש לא זוכרת אם נתתי עותק אחד או שעדיין שניהם אצלי. אחפש ואודיע לך... וזה עשוי לקחת זמן כי יש לי כמה מאות ספרים והמון בלגן. מקוה שזה עדיין יהיה אקטואלי ובכל מקרה מקוה שידך תשיג את הספר הזה.

אבאדוב1

New member
מחפש סיפרי מד"ב ומתח

שועי הלילה = של וייס / היקמן דאלגרן = סמואל דילייני העולם שהיה לבית עלמין =קליפורד סימאק ספנסרויל + חוף הזהב, = נלסון דה מיל תודה מראש על כל פניה, אלי

duchamp

New member
חדש לחלוטין: "הבלינאי האחרון"/קניוק

מחיר-גמיש לגמרי, הספר חדש (לא נעשה בו שימוש) לפרטים: 294322 0546 (אני מאזור ת"א)

למעלה