ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (53)

מנשה99

New member
חוברות דיסני נדירות על בד עברית

3 חוברות בעברית, צבעניות, 1972-3, מיקי מאוז, ד"דוליטל ובאגס באני.

morningmist

New member
למכירה: מלחמת הסערות של צ'וקר

למכירה טרילוגיית מלחמת הסערות של ג'ק ל. צ'וקר בעברית, כל ספר ב35 ש"ח או כל הטרילוגיה ב90 ש"ח. נא ליצור קשר דרך האימייל

morningmist

New member
מלחמות האלים של אנגוס וולס, למכירה

טרילוגיית מלחמות האלים בעברית, כל ספר ב35 ש"ח או כל הטרילוגיה ב90 ש"ח. נא ליצור קשר דרך האימייל...

יש לי את הספר "אבירי הלב" א-ב-ל

צריכה לברר אם ניתן "להשתחרר" ממנו.. מעונינת ב"מפקד הרפאים".

פּלפּל

New member
ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (53)

ספרים, רבותי, ספרים. הצעות/בקשות של ספרים משומשים אתם מוזמנים לפרסם בשרשור זה. בהצלחה.

matilda4

New member
אשת איש ומשחקי זוגות של שלי יחימובי

שניהם כחדשים במצב מצויין. מבקשת 40 ש"ח על כל אחד (חצי מחיר) 054-4685526

הודעה קצת שחוקה, אבל מילא:

אחרי חיפוש זריז, ראיתי שמלא אנשים כאן מוכרים אנציקלופדיה עברית. אז גם אני מוכר כזו. אנציקלופדיה עברית, כל הכרכים (כולל שני כרכי מילואים), די ישנה אך במצב לא רע (בסולם של 1-10, היא במצב 7.5). הטלפון הוא- 054-202-8328 והאימייל הוא- [email protected].

pink mushroom

New member
למכירה... בטאון חיל האויר

המון חוברות, חלקן מאד מאד ותיקות... ובנוסף דגמי מטוסים מנייר

שאלה בקשה-

למשהו יש את הספר "קיץ אחד ביחד" למכירה... אתם יודעים אם אמור לצאת המשך לספר הזה? תודה לכל העונים!

מחפש ספרים מסדרת Rama

מדע בדיוני, באנגלית, מאת Arthur C. Clarke. אם אפשר - תשלחו לי מסר פרטי. תודה רבה מראש.

aviah

New member
ביל קרטר

מחפש ספרים של ביל קרטר, הוצ' מ. מזרחי, אי שם בשנות ה-70.

aviah

New member
השעון של דונלד

מחפש את "השעון של דונלד" בתרגום בינה אופק, הוצ' מסדה.

Misery Of Life

New member
מוכר במחירים זולים.

סט 13 ספרים של ספריית פלאי המדע והטבע. (15 במקור אך לא כולל את ספר על ציפורים ועל מזג אוויר) בדיחון בית הספר/שלמה אבס מיכאיל סטרוגוב/ז'ול ורן (חלק שני) הפרש מן המדבר/יגאל בן נתן דנידין גיבור ישראל/און שריג המלך מתיא באי השומם/יאנוש קורצ'ק הסיפורים המדהימים ביותר בעולם/עיבד ותירגם י. יצחק בית כברות לחיות שעשועים/סטיבן קינג הפצוע האנגלי/מייקל אונדאטיה

למעלה