ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (56)

madmax10

New member
../images/Emo91.gifלמכירה ספרים בנושאי פוליטיקה

1.חזית ללא עורף=שלמה בן עמי-50 2.משבר=הנרי קיסיג'ר=55 3.מנהיגות-רודולף גו'ליאני=45 4.ראיתי אותם -דן מרגלית=50 5.אחים יקרים =קורות המחתרת היהודית=45 6.הולכת בדרכו=לאה רבין=50 7.ארצי =אבא אבן=(מצבטוב)50 8.עולמו של זאב ז'בטונסקי=מבחר דבריו ועקרי תורתו=70 9.המרד=מנחם בגין=1950=70 10.במחתרת=מנחם בגיןכרכים ג-ד=150 11.בן גוריון ודודו=ב.חבס=70 12.

ספרים בזיל הזול

ספרים בזול במצב טוב בקטגריות שונות כגון: פנטזיה, ילדים ונוער, אנציקלופדיות , אומנות, ספרות ושירה, יהדות ועוד... ניתן ליצור איתי קשר: באימייל שכתובתו: [email protected] או בפלאפון שמספרו: 0545468492 או באי סי קיו שמספרו: 297563525

חופר 11

New member
מחפש ספרים

שלום אני מחפש ספרים על מחשבים באנגלית ועברית במחיר מציאה .. רצוי מישהו שגר בקריות חיפה

klaymen1983

New member
TIM BURTON

THE MELANCHOLY DEATH OF OYSTER BOY AND OTHER STPRIES או מותו העגום של ילד-צדף וסיפורים אחרים למישהו יש למכור את אחד מהם?

מנשה99

New member
סט אלבומים על מלחמת יום כיפור

חומר רב כולל הלחימה, הסכמי ההפרדה, ועדת אגרנט. 4 שפות, לא יצא (כמובן) ע"י צהל. כרוך קטיפה אדומה. לאספני צהל/מלחמות ישראל. סט מדהים על המלחמה שיצא כשנה אחריו. המעוניין יפנה במסר.

פּלפּל

New member
ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (56)

ספרים, רבותי, ספרים. הצעות/בקשות של ספרים משומשים אתם מוזמנים לפרסם בשרשור זה. בהצלחה.

דניאל2580

New member
מחפש את 'מרשעת'

ספר מאת גרגורי מגוויר, מחפש לקנות [גם משומש] אשמח אם אקבל היענות. תודה רבה [באנגלית - wicked]. דניאל

shvilam

New member
אינציקלופדיה עברית

כול כול הכרחים כחדשה איזור ירושלים ניתן גם להגיע לתל אביב לאיסוף מספר טלפון 0508230083

שלום ירון-שאלה

שלום ירון, אני מעונינת לדעת אילו ספרים יש לך בקטגוריות הנ"ל אומנות ספרות שירה שואה וכו'... למה אתה מעוניין למכור אותם? האם אפשר לראות את הספרים לפני קנייתם,זה חשוב לי מאוד!!? כמה הם עולים?? ומה מצב הספרים?

שלום זה ירון

אני מעוהין למכור את הספרים בגלל שאני עובר דירה הספרים במצב מעולה בקשר לספרים שאתה רוצה לראות תתיקשר אליי ואני אסביר לך איך: 0545468492 אלה הספרים: בנושאי ספרות ושירה הגם הןא באצילים - מוליר 20 שם ש"ח חלום ליל קיץ - שקספיר 20 ש"ח 1000 זמר ועוד זמר 25 ש"ח בנושאי אומנות בעין האומנות: רנסנס - 25 ש"ח ויש גם ספר שירים של החיפושיות עם תווים ואקורדים בכיכה קשה שעולה 150 ש"ח ואני מוכר ב50 ש"ח

barf7

New member
האם אתה מעוניין להחליף ספרים?

ספרים למכירה/החלפה במחירים זולים מאוד: "הבישול הצמחוני" - נעמי ליס-מיברג "הריפוי של שופנהאואר" - ארווין יאלום "תעתועי המח" - מסע אל מסתרי המח האנושי - ו"ס ראמאצ'נדראן וסנדרה בלייקסלי "אבחון לפי כף הרגל" - רפקסולוגיה - אבי גרינברג "כל בית צריך מרפסת" - רינה פרנק מיטרני "הגוף ותפקודו" - אנטומיה, פיסיולוגיה, תזונה - פרופ' עזרא זהר ופרופ' יאיר שפירא "המדריך השלם לשימוש במצלמת CANON" - ניסים סנואה "אתה מושך בחוטים" - ד"ר וויין וו.דייר "שיחות עם אלוהים" - ניר דונאלד וולש "שיחות עם אלוהים 2" - ניר דונאלד וולש "מדינת היהודים" - בנימין זאב הרצל מכולת - הלל מיטלפונקט מדריך לצילום טבע - דוד דרום דדו , 48 שנה ועוד 20 יום - חנוך ברטוב אמנות השכנוע - דון פפרס המדריך השלם לצילום מקרוב - סידני ריי לפרטים נוספים: [email protected] icq 118346336 050-7-589657 050-8-291218

למעלה