ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (60)

M a M u S h A

New member
ספרים משומשים

ספרים משומשים במצב טוב,רובם כחדשים! במחירים נמוכים...אם יש איזשהו ספר שאתם צריכים אנא צרו איתי קשר ואני אומר לכם אם יש כזה ספר. ספרים במגוון שפות שונות
לפרטים אנא צרו איתי קשר
בתודה אלכסנדרה

yoni_10

New member
ספרי מד"ב בעברית למכירה

על הספרים במצב מעולה. תמחורם נקבע לפי הממוצע באתר findabook.co.il נא לפנות באימייל בלבד ולא במסרים. הספינה המזמרת עיר מסע קיריליאני כופרי חולית קיר החלומות אקסטרו מעבר לעלטה מחר כפול תשע גדול ורחב הוא העולם מדע בדיוני: הטוב שבטוב 3 מדע בדיוני: הטוב שבטוב 6 מהנדסי הטבעת בלייד ראנר חלליה מעוף הדרקון עולם טבעת על פני מיליארד שנה מספר החיה. 666 פצצת חלל הקוסמת תחיית המתים 5 אסימוב בסדרת לאקי סטאר חוברות פנטסיה 9-23

דנטל

New member
ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (60)

ספרים, רבותי, ספרים. הצעות/בקשות של ספרים משומשים אתם מוזמנים לפרסם בשרשור זה. בהצלחה.

מנשה99

New member
זכרון יעקב/סמסונוב, פלשתינה

מישהו מתעניין בספר הנדיר הזה?

suki da yo

New member
מחפשת

ספרים מסדרת another fine myth של רוברט אספריןבאנגלית (למיטב ידיעתי בכלל לא תורגמו לעברית מעולם...) ואת "כוכב הצוענים" ו"תום המשוגע" של רוברט סילברברג, בעברית או אנגלית

Loren21

New member
הייפרמן, רז

הייפרמן, רז, בסיסי נתונים (1984) ע' 57-50; הייפרמן, רז, ארגון נתונים וקבצים (1995) ע' 44-40.

סולנג

New member
שלום לכולם

כבר הרבה זמן שאני מחפשת את הספר שכתב גד פרומקין "דרך שופט בירושלים". מודה מראש למי שיכול לעזור לי

Ferma

New member
היי כולם! מחפש ספרים של האונ' הפתוח

ה לא חשוב באיזה תחום אבל יש העדפה למתמטיקה ומדעים מדוייקים. תודה רבה מראש!

אבאדוב1

New member
האוניברסיטה הפתוחה : כלכלה וניהול

כל הספרים לתואר ראשון בכלכלה וניהול ,צור קשר במייל לאלי

007עדן

New member
ספרי כלכלה וניהול תואר 1

למי שמעונין יש לי....נא ציין באילו ספרים אתה מעונין, שלח לי מסר

fots

New member
למכירה הספרים:

זן ואומנות אחזקת האופנוע אבא עשיר אבא עני התאווה לחיים מצוקה בית מטבחיים 5 בינארי סוף הלילה וירוס ונדנברג חברים על המדף רח' בוגרשוב 26, ת"א

DoubleThinker

New member
מבני נתונים

אני מוכר את ספרי הקורס מבני נתונים של האוניברסיטה הפתוחה שני כרכים וחוברת הנחיות והשלמות ליצירת קשר [email protected] (גם במסנג'ר)

Layman

New member
../images/Emo36.gif מחפש ספר: נינג'ה / לוסטבאדר

אני מעוניין לקנות את - שם הספר: נינג'ה. מאת: אריק ואן לוסטבאדר. כמובן, משומש. (ובמחיר הגיוני) תודה.

אבאדוב1

New member
הנינגה ב"פיינד א בוק" אצל גדעון או

במעדניה בדיזנגוף טל' 0507509609 לדוד

Layman

New member
טוב, ראשית, הוא אומר שם שמדובר

בשני כרכים, ולא ידוע, לי בכל אופן, ש"נינג'ה" יצא בשני כרכים. הוא כנראה מדבר על "נינג'ה לבן" - והוא רוצה 100 ש"ח. לא מוגזם?

אבאדוב1

New member
רשימת ספרי לוסטבאדר, הנינג'ה, נינג'

ה לבן, לב שחור, סירנות הנינג'ה, המיקו, וג'יאן א + ב, פרט ל ג'יאן כל הספרים הם בודדים. ואם מדובר על הנינג'ה + נינג'ה לבן זה מחיר הוגן, בברכה אלי

Layman

New member
תודה רבה, אלי. עוד משהו:

האם לדעתך מומלץ לקרוא אותם דווקא לפי סדר הופעתם? והאם 80 ש"ח עבור "נינג'ה" - זה סביר?

למעלה