ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (61)

דנטל

New member
ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (61)

ספרים, רבותי, ספרים. הצעות/בקשות של ספרים משומשים אתם מוזמנים לפרסם בשרשור זה. בהצלחה.

M a M u S h A

New member
ספרים משומשים

חג שמח לכולם
! ספרים משומשים ,מצב טוב כחדש במגוון שפות.אם הינכם מעוניינים בספר כלשהו תשלחו לי מסר
ואני יודיע לכם אם יש או אין. בבקשה צרו קשר איתי במסרים- בתודה אלכסנדרה
חג שמח וכשר

יאירהדר

New member
ספרים

רציתי לדעת עים יש לך ספרי מוזיקה של אמנים עופרה חזה תיסלם יונתן גפן

shlomitfr

New member
מדריך דרום אמריקה

מעוניינת לקנות מדריך משומש לדרום אמריקה עדיפות ל"לונלי פלנט" בעברית. תודה שלומית

harpagon

New member
מחפש בריטניקה -ב'+ י"ב

מחפש כרכים כרכים : י"ב ו ב' של "בריטניקה לנוער " . מי שיכול למסור [ או למכור ] יבוא על הברכה . תודה עדי

האמיתית

New member
אקדמיה

איפה ניתן למכור את ספריי הפסיכומטרי שלי וספריי הלימוד של האונ' הפתוחה?

yoni_10

New member
ספרי מד"ב בעברית למכירה.

להלן רשימת ספרים למכירה. כולם במצב מעולה. המחירים יהיו המחיר הממוצע באתר findabook.co.il. מומלץ למי שרוצה שיישמר לו הספר לבקש זאת מראש. חולית בית אטריידס חולית בית הארקונן כופרי חולית תחנת דרכים/סימאק הספינה המזמרת קיר החלומות מסע קיריליאני בסימן התוהו הכדור שנופץ קלפים של כליה דמה של אמבר אדון האור האדם הפוזיטרוני נאהבים מהנדסי הטבעת הטוב שבטוב 3/6 בלייד ראנר מחר כפול תשע קץ הילדות - הסדרה הלבנה יומו של השלושרגל מעבר לעלטה זאב זאב עידן הסוד 2010: אודיסאה 2 מוסד וקיסרות שר הטבעות- 3 כרכים תרגום ליבנית פני מועדות לכוכבים יורש של ים ואש מעוף הדרקון גדול ורחב הוא העולם הקוסמת טירת מאלוויל גר בארץ נוכרייה עד מות השמש כדור הארץ המנוח

Ferma

New member
מחפש ספרי לימוד של האונ' הפתוחה

עם עדיפות למתמטיקה ומדעים מדוייקים. ניתן לשלוח לי מסר

pdib

New member
מחפש ספר...../images/Emo26.gif

מחפש ספר על שמות משפחה שכתב משה חנינה אשל... איפה אוכל להשיגו? תודה לעונים!

pdib

New member
תודה...../images/Emo26.gif ו...

יש אולי חנות שאפשר למצוא בה את הספר הנ"ל?

judithedna

New member
ספר הסטוריה שיצא מדפוס

הי אנשים. אני מחפשת סדרה של 10 ספרי הסטוריה שלצערי אזלו מדפוס. הסדרה נקראת תולדות עם ישראל. והכותב הוא יעקב שביט. הוצאת ספרים כתר. מדובר ב10 כרכים. מישהו יודע איפה אפשר למצוא את הכרכים (אפילו משומשים!)? אשמח אם תשלחו לי מידע למייל [email protected]

judithedna

New member
תולדות עם ישראל

הספר שאני מחפשת לא חייב להיות של יעקוב שביט. אני מחפשת ספר הסטוריה מקיף של תולדות עם ישראל מהתקופה העתיקה ועד ימינו ככל האפשר. אפשרי משומש. [email protected]

דנטל

New member
שלחתי לך מסר

לגבי אטלס כרטא לתולדות ארץ ישראל. כרך אחד שהוא 4 כרכים של מחברים שונים.

judithedna

New member
ספר היסטוריה

הי דנטל, תודה על הרעיון, אבל אני רוצה להתמקד כרגע רק בספרי היסטוריה של עם ישראל - היסטוריה של עם ישראל של יעקב שביט או הדומה לו.

judithedna

New member
הסטוריה של עם ישראל

למנשה99 יש לי דובנוב אולם הוא מיושן, אני מחפשת ספר או סידרת ספרים מודרניים יותר, שנכתבו בימינו אנו פחות או יותר, ודובנוב גם אינו מגיע עד ימינו אנו.

judithedna

New member
ספר היסטוריה - עם ישראל

חברה, אני עדיין מחפשת - ספר היסטוריה עשרה כרכים של יעקב שביט בהוצאת כתר, אשר אזל בשוק, או שווה ערך. שמעתי שאבא אבן כתב ספר היסטוריה "עמי" על תולדות עם ישראל. אני מחפשת ספר היסטוריה מהתקופה העתיקה ועד ימינו אנו, כתוב על ידי בן זמננו פחות או יותר ולכן דובנוב אינו בא בחשבון. תודה

למעלה